Evlat ayrımı!!!

Bu arada kayninin yanina neden yerlesmiyor? Oglu bekar iste baksin ona.

Çocuğum küçük o yüzden dursun şimdilik diye bişey demiyorum
Zira onlarda
Orda doğalgaz ı açmıyor kaynım evde durmuyor çünkü sabah çık akşam yat diye
Fatura ödemiyır haliyle benim gibi
Bizde çocuk küçük evimiz sıcacık
Bide eve çok alışveriş yapmıyor kimse yok diye
O yüzde n duruyor sanırım valide
Kaynım da ses etmiyor böyle iyi rahat

Vala canım eşim annesinin onu onemsemedigini anladıktan sonra annesiyle artık ilgilenmiyor niye uzuyorki kendini onla alakalı bisey değil kadının kendi problemi sallamayin onları kendi mutlulugunuz için uğraşın kendi hayatınıza bakın

Aslında maddi olarak kayırıyor diyemeyiz çünkü çocuğunuza bakıyor. Tüm gün bakıcı parası da az değildir eminim. Biraz anlamaya çalışırsanız aslında görebilirsiniz. Mühim olan para değil. Oğlu evlendi ayrıldı ve bir düzeni yok. Ona göre siz çok iyisiniz ki haklı, aile huzuru gibisi yok. Görümce be kaynınızı mutlu edebilmek için fazladan bir şey yapmaya çalışıyor sanırım. Size bir kötülüğü yoksa iyi niyetli davranın bence.

Onun kaynıma verdiği para ile ben 10 sene rahat çocuğuma baktırırdım
Şöyle diyim yarım ev parası
Mesele ztn para değil
Hep onu her yönde kayırması
Eşim sütlaç istedi az önce.yaparkem de dediki vanilyalı yapın anne
Askitom yapsın hatta
Eee dedi o ne anlar ben sevmem vanilya yı
Kaselere doldururken
Diğer oğlu için dediki o çok sever arayın da gelsin
Ama soğuyunca gelsin yesin :)
Yani tabi şimdi bekar olması başına gelenler üzücü ama kendi hatası çoğu şey
Merak Etmeyin kaynım henuz bekarken de enn sevilen çocuğu idi validenin

Üzülmüyorum diyor ama
Bazen de diyor ben uvey im ztn
Boşver takmamak lazım

Daha iyi anladım sizi. İnanın eleştirmek için yazmadım. Bazı şeyleri değiştiremiyoruz ne yazık ki. Hele bir de insansa çoook zor. Kabullenmek lazım sanırım. Eşiniz güçlü, kendi ayakları üstünde durabilen akıllı bir insan ve kaynınıza da tam tersiyse ilgisini kaynınıza vermiş olabilir. Kabullenirseniz daha kolay olacaktır sizin için. O annesinin hep küçük kuzusu kalacak demek ki.

bütün sorunlarınız kaynınız ve kaynananızla ilgili
sizi küçük göreni siz hiç görmeyin
oğlunuz yaşı geldiyse kreşe verin
kaynananızı da evden gönderin

Valla yazık nasıl hesap verecek o evlat ayrımından dolayı merak ediyorum. Evlat ayrımı da neymiş anlamadım gitti ! Bence para kimde evlat sevgisi onda bana gore tabii. Aradığı kriterde bi gelin bulur da 'İNSAN' olur mu bilmem.. Sana da helal olsun iyi idare ediyorsun Allah seninle olsun...

bütün sorunlarınız kaynınız ve kaynananızla ilgili
sizi küçük göreni siz hiç görmeyin
oğlunuz yaşı geldiyse kreşe verin
kaynananızı da evden gönderin
Oğlum bu sene okula gidicek
Şimdi anasınıfı na gidiyor
Eşim göndermez ki
Git demez annesine
Ne yaparsa yapsın annem o hakkı var bende diyor.

Teşekkür ederim.
Bakın yine sofrada yedikten sonra
Bunun soğanı mı az olmuş
Dedim kattım ya
Yok dedi daha fazla olsaydı daha lezzetli olacaktı
Hiç bişey demedim
İnanın bazen zor sabrediyorum.
Gayette güzel olmuştu hani :)

Umursamaz ol boşver ne derse desin duymazdan gel nedir bu Kaynanalar boyle ya neyin sindirim bozukluğudur anlamış değilim .. Ellerine sağlık afiyetle ye boşver

Keşke eşimin ailesi de, eşim bekar evinde kalıp kredi borçlarında yüzüp bir de hastalık çekerken onunla ilgilenselerdi. Bazı aileler böyle bazı evlatlarını tutarlar. Aman o yesin aman onun olsun, diğeri tü ka ka ne yaparsa yapsın. Ancak sizin kötü bir durumunuz yok ki. Evinizi almışsınız ödüyorsunuz. Neden sizi küçümsemenize izin veriyorsunuz? Eşiniz istediği kadar idare etsin ama siz altta kalmak zorunda değilsiniz.

Sizin adiniza uzuldum, aslinda boyle insanlara hakettigi muameleyi gosterip el gibi davranacaksin da sizin cocugunuza bakiyormus pohpohlamaya mecbursunuz gibi.
Esiniz yapmasi gerekeni yapiyor o bir evlat ama size yazik.
Bence siz dua edin kucuk kayin hemen evlensin kvalide de gitsin onlarin basina dert olsun

kayınvalidenizin gelin kriterleri onunla birlikte aynı evde kalmayı kaldıracakamı bu bir.ikincisi yalnız değilsin bende eşimin üvey olduğunu düşünenlerdenim üzülerek çünkü eşim ameliyat oldu evime yürüme mesafesinde gelmediği gibi aramadı bile bacağında yara çıktı 3 gün raporluydu evde yattı 1 tas çorba yapayım demedi .benim kaynımın durumu iyi ortaklaşa bişey yapalım dese eşim, hemen kaynımı savunur onun parası yok diye.yani üzülüyorum ama yapacak bişey yok aralarına girmiyorum dışarıdan gözlemlediklerim ve eşimin bana söyledikleri.

Hamdolsun kötü durumda değiliz.
Maddi değil manevi desteğe ihtiyacımz var.
Bize söylüyor ztn sizin durumunuz iyi düzeminiz var diye.
Saygısız biri değilim vanım inanin olamam da...

Bazen kızıyorum eşime banada yazık diyorum.
Pohpohlanam asla.
Bir anne kız ilişkisi jiç olmadı bizimki.
Ben çık sıcak kanluyım o ise soğuk.
Öyle yapıda olunca
Bende yaklaşım göstermiyorum.
Hep bir mesafe var arada.iyide oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…