Evlat ayrımı yapan anne

Ne diyeceğimi bilmiyorum .adına derin üzüntü duydum . Annene bu zamana kadar destek olmuşsun, iyi -hoş ! Yalnız bundan sonra tek bir kuruş gönderme . İsterse hayırsız evlat ilan etsin ,gönderme ! Böyle anneleri okudukça ,insanlığımdan utanıyorum

Son attığı mesaja aynen bunu söyle bence "Her işine ben mi koşacağım siz nesiniz??" de gönder.

böyle yapmasının sebebi nedir acaba? hiç ciddi ciddi konuştunuz mu? çocukluğunuzda da mı böyleydi? konu para olmadıkça sizi yok sayan bir insanı siz de yok sayın bence. oğlunu kayıran anne çok malesef ülkemizde ama genelde oğullarından tekme yiyolar ama sizin anneyi de çözemedim ben.

Kesinlikle bir süre kardeşiniz,ablaniz ve annenizle görüşmeyin telefonlarına ve mesajlarına'da cevap vermeyin derim ben.cok acil annenize ilaç lazım olursa eczaneye git beni ara diyerekten eczane sahibinin hesap nosuna ilaç tutarını havale edersiniz.boylelikle vicdan yükünden'de kurtulmuş olursunuz.zaten devlet hast. Ücretli degil.kolayliklar diliyorum.

tek kuruş verme arkadaşım sen abin ve ablan yesin diye çalışmıyorsun. böyle evlat ayrımlarını gördükçe/okudukça dolup taşıyorum sinirimden. ben de bir anneyim bir anne kendi canından yüz can da çıksa hiçbirini ayıramaz bu nasıl bir vicdandır.
yanlış anlama seni gaza getirmiyorum ama sen ve diğer ablan bunları hak etmiyorsunuz. ve kesinlikle para mara vermeyin. sevmeyen sevmesin siz ablanla birbirinize dayanak olun. evliysen eşine çocuğun varsa ona sarıl yeter.

para vermeyin ve mümkün olduğunca az görüşün
annenizdir diyemiyorum annesiz büyümüş biri olmama rağmen

içimden annenizi mecliste rezil edin demek geçiyor ama susuyorum

engelle hepsini telefondan ve sosyal medyadan.
en azından cevap vermek zorunda kalıp ezilmezsin.

İnanılmaz hafif yazmışsın O mesajın başında "Emrin olur!" Olaydı tadından yenmezdi
Ablanın numarasını ver ben yazayım mesajları, kardeş görsün gözü

Ne dedi ablaniz çok merak ettim.

Merak ettim.ne cevap gelecek diye :))

Cevap verdi mı ablanız ?

Annemin parası, sen ne karışıyorsun yazdı.
Ben de E ile senin masraflarını annem karşılasın diye, Z ablamla biz sürekli para yolluyoruz, tabii ki karışırım yazdım.
Ben senin ne zaman paranı almışım, terbiyesiz dedi sonra engellemiş beni whatsapptan

Evet doğru gitmeyi düşünüyorum ben de

Çok doğru ne zaman erkek kardeşimin üstüne gitsek ben erkeğim diye söylenmeye başlar bu da annemin eseri

Annem hiç devlet hastanesine gitmez, sıra bekleyemezmiş

Çok denedik ablamla ama hep kapatalım bu konuyu, fena oluyorum, ya da yok öyle bir şey gibi cevaplar aldık

Ablana çok güzel cevap vermişsin. Bence bu tavrını surdur, yolunacak bir kaz bir enayi bulduktan sonra kardeşimi kizimdi diye bakmıyor insanlar.

Erkek kardeşin madem evlenmeyi biliyor essek gibi çalışmayı da bilsin. Bir insan bu derece kullanılmaz. Ablana da afedersin bok yemek düşer. Ben dört kardeşimin en büyüğüyum, bir kız iki de oğlanın ablasının asla kardeşlerime böyle bir yük bindiremem. Ablalık çok farklı bir şey, ablanın yaptığı değil.

Çok güzel bir cevap vermissiniz,anladıkları dil bu demek ki, sinirlenip engellemesi de soylediklerinizin doğru olduğunu bildiğinden,sizden de böyle bir cevap beklemiyordu ..
Hem ne kadar da yüzsüz ya annemin parası sen ne karışıyorsun diyor, hem de anneme hastane parası yolla diye emrivaki yapıyor..Bundan sonra beş lira bile vermeyin bence birazda başkalarını sömürsunler size de yazık.. Kendiniz için birikim yapın para kolay kazanilmiyor.

Sonuc olarak durum ne su an?!

Gercekden üzüldüm. Bir anne nasil evlatlarini ayirir anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…