mükemmell...şu ayakkabı kutularından ben de alacam galiba kutularda hoş durmuyor, tavsiye eder misin canım?bende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda
canım ayakkabı kutularında olunca içi görünmüyor bunlar şeffaf olduğu için içinde ne var görüyorsun ben memnunummükemmell...şu ayakkabı kutularından ben de alacam galiba kutularda hoş durmuyor, tavsiye eder misin canım?
HOŞGELDİN... :)merhabalar.. bu topige bayildim gercekten cok guzel bir konu acmisiniz hele resimlere tam benlik bir konu olmus bende ne kadar istesemde sizin kadar duzenli olamiyorum malesefbazen saglik sorunlarim bazen tembelligim yuzunden cogu zaman dolaplarim felan karma karisik simdi birde 14 aylik bir oglum var sagolsun iyice hallediyor araniza katilip sizlerden fikir alip evimi elden gecirmek istiyorum soyle sizin resimlerdeki gibi dort dortluk olsun istiyorum sayfalri okuya okuya devam ediyorum suan 13. sayfadayim sonuna kadarda okuyacagim size bir selam vereyim istedim ve tebrik ederim masallah cok duzenli ve titizsiniz
hosbulduk canim tesekur ederimHOŞGELDİN... :)
merhabalar.. bu topige bayildim gercekten cok guzel bir konu acmisiniz hele resimlere tam benlik bir konu olmus bende ne kadar istesemde sizin kadar duzenli olamiyorum malesefbazen saglik sorunlarim bazen tembelligim yuzunden cogu zaman dolaplarim felan karma karisik simdi birde 14 aylik bir oglum var sagolsun iyice hallediyor araniza katilip sizlerden fikir alip evimi elden gecirmek istiyorum soyle sizin resimlerdeki gibi dort dortluk olsun istiyorum sayfalri okuya okuya devam ediyorum suan 13. sayfadayim sonuna kadarda okuyacagim size bir selam vereyim istedim ve tebrik ederim masallah cok duzenli ve titizsiniz
insallah canim yapicam ve resimleride ekleyecem burya ama coookk uzun surecektir cunku uc katli buyuk bir evim var 5-6 ay once tasindim ve yeni esya malesef henuz alamadik eskilerdegorseniz tarihi eser gibi acikcasi temizlemek bile gelmiyor icimden
temizlemiyorum diyenden kork bal dök yaladır kesininsallah canim yapicam ve resimleride ekleyecem burya ama coookk uzun surecektir cunku uc katli buyuk bir evim var 5-6 ay once tasindim ve yeni esya malesef henuz alamadik eskilerdegorseniz tarihi eser gibi acikcasi temizlemek bile gelmiyor icimden
hosbulduk canim birde 14 aylik oglum var onu soylemeyi unutmusummirjaam ne diyorsuun üç katlı mıı
Ben tek katın içinde mutfağa zor gidip geliyorum arkadaşımAllah yardımcın olsun
Hoşgeldin topiğimize
3 kat dile kolay düşün düşün bitmeztesekurler arkadaslar ama burayi gorunce bir an once baslayip bitirmek istiyorum mutfagimdan baslamistim ama ust dolaplarda sorun var esim yeni dolap alalim diyor oyle kaldi nerden baslayacagimi bile bilmiyorum dusunurken bile yoruluyorum
evet bende oyle dusunuyorum ama yeni ust dolaplar gelecek insallah ben alt dolaplari temizleyeyim buzdolabini felan yaptim zaten3 kat dile kolay düşün düşün bitmezen önemlisi mutfak onu bitir sonra yavaş yavaş yaparsın
valla benimde gözlerim açıldı 3 kat diye okuyunca .. ben mi tembelim nemirjaam ne diyorsuun üç katlı mıı
Ben tek katın içinde mutfağa zor gidip geliyorum arkadaşımAllah yardımcın olsun
Hoşgeldin topiğimize
Allah yardımcın olsun bacım ne diyeyim .. geçen sene dubleks de oturdum kiraydı da soluğu başka evde aldım..evet bende oyle dusunuyorum ama yeni ust dolaplar gelecek insallah ben alt dolaplari temizleyeyim buzdolabini felan yaptim zaten
Tabaklarim nüans marka canim burdan bir zuccaciyeden almistim.Ellerine sağlık : )
Kahvaltı tabaklarını nereden aldın acaba , uzun zamandır günlük kahvaltı için bu tarz arıyorum fakat güzel birşey bulamadım .
Bir de ufak bir şey söylesem , havlular ile banyo temizleyicelerin yerini değiştirsen nasıl olur , çok mu dar orası .
Tabaklarim nüans marka canim burdan bir zuccaciyeden almistim.
Banyo dolabim cok dar baska uygun nir yer bulamadim. Havlular ve deterjanlarin arasina dantelli sepet koydum bu hafta ara biraz bolunmus oldu
Tasinicam bidr cokda dert etmiyorum su an
sagol canim Allah razi olsunAllah yardımcın olsun bacım ne diyeyim .. geçen sene dubleks de oturdum kiraydı da soluğu başka evde aldım..