Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Iyi akşamlar kızlar maşallah hepinize düzeninize bayılıyorum .
ben bikaç gündür yazamadım ikizlerim sünnet oldu onlarla uğraşıyorum arada sizi izledim hasta gben bendimahi geçmiş olsun

Iyi akşamlar kızlar maşallah hepinize düzeninize bayılıyorum .
ben bikaç gündür yazamadım ikizlerim sünnet oldu onlarla uğraşıyorum arada sizi izledim hasta gben bendimahi geçmiş olsun
ay tatlım çok teşekkürler maşallah ikizlerin mi vardı senin oy oy sünnet de olmuşlar bir kere daha maşaallah :)

ay tatlım çok teşekkürler maşallah ikizlerin mi vardı senin oy oy sünnet de olmuşlar bir kere daha maşaallah :)
Evet canım yıllardan sonra gelen oğluslarim benim bide Terminatör misali görsen heryeri dağıtıyorlar
çok boş oturduğun zamanlara say diyorlar bende öyle yapıyorum canlari sağ olsun

BENİMDE BİR OĞLUM OLACAK MÜMKÜNSE BENDE SÜNNETİ BEBEKKEN YAPILSIN İSTİYORUM BAKALIM KISMET..
Çok küçükken yaptırırsan bazen Torbalı kalabilir mis iyi doktor seçmek lazım
ama hiç tereddüt etme ne olduğunu anlamadıkların dan naz bile yapmıyorlar
perşembe sünnet oldu dikiş bile kalmadı Mayıs ta Antalya ya annemlere gidip ordada bezden cikaracağim

Reactions: kba
Yani bir
Bir aylik filan ken bir yaş dan sonra sorun olmaz sanırım

Reactions: kba
Yani bir

Bir aylik filan ken bir yaş dan sonra sorun olmaz sanırım
ANLADIM..HANİ BAZILARI YAPTIRIP HASTANEDEN ÖYLE ÇIKIYOR YA NE BİLEYİM..AMA BEZLİ OLDUĞU SÜRECE YAPTIRMAK MANTIKLI GELİYO BANADA..AMANN Bİ DOĞSUNDA DERDİMİZ O OLSUN

BİLGİLENDİRDİĞİN TEŞEKKÜR EDERİM ŞEKERİM :) KIZIM VAR AMA ERKEK ÇOCUK HAKKINDA DA BİLMEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR
evet benim arkadaşım da hastaneden çıkmadan yaptırdı bir sorun da olmadi ama istisna i durumlar oluyor doktora danışirsin sağlıklı sıhhatli doğsun da onlar sonraki iş

C
Gecmis olsun hayirli olsu sunnetiniz mavili... kac aylik ikizlerin.
Benimde 9.5 aylik oglum var kismetse onumuzdeki hafta sunnet ettiricez.
Nasil oldu sizin biraz bilgi verirmisin bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…