cok sukur bir firindan yana sansliyim kendini temizleme programi var onla temizliyorumFIRIN NASIL TEMİZLENİR?
http://banagore.co/firin-nasil-temizlenir.html utm_content=bufferefcdf&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
canımmm fırının hangi marka hangi model midi mi büyük mü??cok sukur bir firindan yana sansliyim kendini temizleme programi var onla temizliyorum
firinimin bakasi simens canim buyuk ankastre oluyor galibacanımmm fırının hangi marka hangi model midi mi büyük mü??
ay tatlım çok teşekkürler maşallah ikizlerin mi vardı senin oy oy sünnet de olmuşlar bir kere daha maşaallah :)Iyi akşamlar kızlar maşallah hepinize düzeninize bayılıyorum .
ben bikaç gündür yazamadım ikizlerim sünnet oldu onlarla uğraşıyorum arada sizi izledim hasta gben bendimahi geçmiş olsun
Şanslıymışsın gerçekten de, güle güle kullan. Kaça almıştın?cok sukur bir firindan yana sansliyim kendini temizleme programi var onla temizliyorum
sagol canim burda 1200 euroydu sanirim mutfakla birlikte aldigimiz icin tam emin degilimŞanslıymışsın gerçekten de, güle güle kullan. Kaça almıştın?
Evet canım yıllardan sonra gelen oğluslarim benim bide Terminatör misali görsen heryeri dağıtıyorlaray tatlım çok teşekkürler maşallah ikizlerin mi vardı senin oy oy sünnet de olmuşlar bir kere daha maşaallah :)
maşallah onlara geçmiş olsun ..Iyi akşamlar kızlar maşallah hepinize düzeninize bayılıyorum .
ben bikaç gündür yazamadım ikizlerim sünnet oldu onlarla uğraşıyorum arada sizi izledim hasta gben bendimahi geçmiş olsun
Allahım damatlıklarını göstersin canım hayırlı olsunEvet canım yıllardan sonra gelen oğluslarim benim bide Terminatör misali görsen heryeri dağıtıyorlar
çok boş oturduğun zamanlara say diyorlar bende öyle yapıyorum canlari sağ olsun
Sağol canım maşallah çok çabuk iyileştiler bezin içinde olunca herkese tavsiye ederim bezden çıkmadan sünnet ettirinmaşallah onlara geçmiş olsun ..
Amin inşallah canım Allah cumlemize hayırlı evlatlar nasip etsin onların güzel günlerini görmeyi bize nasip etsinAllahım damatlıklarını göstersin canım hayırlı olsun
BENİMDE BİR OĞLUM OLACAK MÜMKÜNSE BENDE SÜNNETİ BEBEKKEN YAPILSIN İSTİYORUM BAKALIM KISMET..Sağol canım maşallah çok çabuk iyileştiler bezin içinde olunca herkese tavsiye ederim bezden çıkmadan sünnet ettirin
Çok küçükken yaptırırsan bazen Torbalı kalabilir mis iyi doktor seçmek lazımBENİMDE BİR OĞLUM OLACAK MÜMKÜNSE BENDE SÜNNETİ BEBEKKEN YAPILSIN İSTİYORUM BAKALIM KISMET..
Çok küçükken yaptırırsan bazen Torbalı kalabilir mis iyi doktor seçmek lazım
ama hiç tereddüt etme ne olduğunu anlamadıkların dan naz bile yapmıyorlar
perşembe sünnet oldu dikiş bile kalmadı Mayıs ta Antalya ya annemlere gidip ordada bezden cikaracağim
Bir aylik filan ken bir yaş dan sonra sorun olmaz sanırımÇok küçükken yaptırırsan bazen Torbalı kalabilir mis iyi doktor seçmek lazım
perşembe sünnet oldu dikiş bile kalmadı Mayıs ta Antalya ya annemlere gidip ordada bezden cikaracağim
ANLADIM..HANİ BAZILARI YAPTIRIP HASTANEDEN ÖYLE ÇIKIYOR YA NE BİLEYİM..AMA BEZLİ OLDUĞU SÜRECE YAPTIRMAK MANTIKLI GELİYO BANADA..AMANN Bİ DOĞSUNDA DERDİMİZ O OLSUNYani bir
Bir aylik filan ken bir yaş dan sonra sorun olmaz sanırım
BİLGİLENDİRDİĞİN TEŞEKKÜR EDERİM ŞEKERİM :) KIZIM VAR AMA ERKEK ÇOCUK HAKKINDA DA BİLMEDİĞİM ÇOK ŞEY VARYani bir
Bir aylik filan ken bir yaş dan sonra sorun olmaz sanırım
evet benim arkadaşım da hastaneden çıkmadan yaptırdı bir sorun da olmadi ama istisna i durumlar oluyor doktora danışirsin sağlıklı sıhhatli doğsun da onlar sonraki işBİLGİLENDİRDİĞİN TEŞEKKÜR EDERİM ŞEKERİM :) KIZIM VAR AMA ERKEK ÇOCUK HAKKINDA DA BİLMEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR
Gecmis olsun hayirli olsu sunnetiniz mavili... kac aylik ikizlerin.Çok küçükken yaptırırsan bazen Torbalı kalabilir mis iyi doktor seçmek lazım
kaç yıl sonra geldiler tüp bebişler mi yoksa?Evet canım yıllardan sonra gelen oğluslarim benim bide Terminatör misali görsen heryeri dağıtıyorlar
çok boş oturduğun zamanlara say diyorlar bende öyle yapıyorum canlari sağ olsun