Anlamayana anlatırız. Konu başlığımızın bile bir hikayesi olmuş olurok o zaman cetvelciler uygun da konu başlığını okuyan yabancı biri ne olduğunu anlayamaz kalır böyle
Hem ne güzel durmak nurlumBu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .
Ne varsa zaten üşenmeyen hatunlarda var.Eki Görüntüle 1482582 bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.
Kızım işi çözmüşsün ya girme sen öbür dolapları düzenleme olayına falanteşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorumbence evde düzenli tek yer olacaksa ayakkabılık olmalı burayı görünce herkes tüm dolaplarınız bu şekilde düzenlidir sanıyo
nevresimler şahane olmuş canım daha da uğraşma artıkdolap da daha şık olmuş
ben bu dolap içine örtü işininin mantığını kavrayamıyorum neden seriyorsunuz gerekiyorsa ben de yapayım
Düzenli oluyor temiz oluyor güzel oluyor ben de seviyorum örtü çokYa beyaz ya dolap ici çok tozlanio tozu çok belli edior ev içinde deil ne kadar camlı balkonda olsa cok toz gelio ben ondan serdim yoksa başka yere serdim yok
Iltifat edilmeyecek gibi değil , çok beğendim gerçekten .teşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorumbence evde düzenli tek yer olacaksa ayakkabılık olmalı burayı görünce herkes tüm dolaplarınız bu şekilde düzenlidir sanıyo
Iltifat edilmeyecek gibi değil , çok beğendim gerçekten .
Hımmm o zaman ayakkabılıkları hiç atlamamak lazım , aslında haklısın çünkü çoğu zaman karışık olur ayakkabılık .
Anlamayana anlatırız. Konu başlığımızın bile bir hikayesi olmuş olur
Hem ne güzel durmak nurlumDaha büyük boyları olsa daha neler neler koyacağız biz onlara
Ne varsa zaten üşenmeyen hatunlarda var.
Kızım işi çözmüşsün ya girme sen öbür dolapları düzenleme olayına falan
Düzenli oluyor temiz oluyor güzel oluyor ben de seviyorum örtü çok
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr faydalı bilgiler konusunun altına "cetvelcilerin sohbet alanı" diye açayım mı konuyu???????????????????????????????
canımmmm çok teşekkür ederimaslında düşününce arada bir gelen misafirin görebileceği tek dolap içi ayakkabılık o yüzden ilk izlenimi o veriyor galiba
evet canım bu şeffaf kutular boy boy erkek kadın bot çizme falan ayrılıyorBen daha önce şöyle birşey aldım netten . Çok dandik çıktı , hiç bir işe yaramaz , attım tabii . Şimdi ilk fırsatta şeffaf olanları almalıyım .
Eki Görüntüle 1482628
Çizmeler için de varmış , nette gördüm şimdi .
Eki Görüntüle 1482638
Çok düzenli olmuş ya süper gözüküyorlar ellerine sağlık , görüntü bozulmasın diye kullanmaya kiyamaz ki insan .Eki Görüntüle 1482582 bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.
malesef tek kötü yanı fiyatı, tanesi 5-6 liradan başlıyo çizme için olanlar falan daha pahalı ben birkaç seferde aldım canım, 24 tane var bende, eşime aynı gün 20 tane alıcam desemÇok doğru söylüyorsun ,
Maşallah diyeyim ...
Sen kaça aldığını hatırlıyor musun , netten de fiyat karşılaştırması yapayım bir ara . Malum bir , iki tane değil sonuçta fazla almamız gerekiyor .
bencede anlamaz :) ama öte yandan sırf merakından bir çok kişi sohbete bir anda dahil de olabilir :)ok o zaman cetvelciler uygun da konu başlığını okuyan yabancı biri ne olduğunu anlayamaz kalır böyle
Güzellik bak onların altına altı elyaf değilse çift taraflı bant yapıştırabilirsin, elyafsa da cırt cırtlar olur ya, onların bir tarafını kapitonenin altına dik bir tarafını da dolabın içine çift taraflı bantla yine tuttur köşelerden.evlenirken annemde hem mutfak hem yatak odası dolaplarının içine kapitone örtülerden yaptırmıştı, ama tabak çeksen örtüde geliyor tişört çeksen örtüde geliyor1 hafta ancak durdu hepsini kaldırdım o kaldırış
Cetvelciler hizaya giriyor" yap bencekızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr faydalı bilgiler konusunun altına "cetvelcilerin sohbet alanı" diye açayım mı konuyu???????????????????????????????
İkea'da da var düşünürseniz kampanyaya girdiğinde. Benim ayakkabılığım darBen daha önce şöyle birşey aldım netten . Çok dandik çıktı , hiç bir işe yaramaz , attım tabii . Şimdi ilk fırsatta şeffaf olanları almalıyım .
Eki Görüntüle 1482628
Çizmeler için de varmış , nette gördüm şimdi .
Eki Görüntüle 1482638
Evet biraz pahalıymış tek seferde değil , biraz zamana yayarak alırım bende . Fazla sayıda alınınca parası dikkat çekiyor .malesef tek kötü yanı fiyatı, tanesi 5-6 liradan başlıyo çizme için olanlar falan daha pahalı ben birkaç seferde aldım canım, 24 tane var bende, eşime aynı gün 20 tane alıcam desemmümkün değil aldırmazdı koçtaş bauhaus falan oralara gittikçe 4 er 5 er aldım
Sağol canim evet haklısın insan kullanmaya kıyamior :)Çok düzenli olmuş ya süper gözüküyorlar ellerine sağlık , görüntü bozulmasın diye kullanmaya kiyamaz ki insan .
Çok teşekkürler , ikea candır bende çok severim oraya da bakıyım .Güzellik bak onların altına altı elyaf değilse çift taraflı bant yapıştırabilirsin, elyafsa da cırt cırtlar olur ya, onların bir tarafını kapitonenin altına dik bir tarafını da dolabın içine çift taraflı bantla yine tuttur köşelerden.
Cetvelciler hizaya giriyor" yap bence
İkea'da da var düşünürseniz kampanyaya girdiğinde. Benim ayakkabılığım darNe o şeffaflar sığıyor ne bu ikeadakiler Kullanamıyorum o yüzden. Ama kutuların altında örtülerim var
Eki Görüntüle 1482663 Eki Görüntüle 1482664
AYNEN BENİMKİDE NE GEREK VAR Kİ DER ÇIKAR HEPSİNİ ALMAYA KALKSAM :)malesef tek kötü yanı fiyatı, tanesi 5-6 liradan başlıyo çizme için olanlar falan daha pahalı ben birkaç seferde aldım canım, 24 tane var bende, eşime aynı gün 20 tane alıcam desemmümkün değil aldırmazdı koçtaş bauhaus falan oralara gittikçe 4 er 5 er aldım
kba canım sen çok yaratıcısın cetvelcileri buldun konu başlığının sonunu da sen getirbencede anlamaz :) ama öte yandan sırf merakından bir çok kişi sohbete bir anda dahil de olabilir :)
kba canım sen çok yaratıcısın cetvelcileri buldun konu başlığının sonunu da sen getir
çok teşekkür ederim baronesim baharatlıklar güzel de metal kapaklı olduğu için hiç sevmiyorum kararıyor zor açılıp kapanıyor değişcem yakında, çok severek almıştım ama kullanışlı değilmiş işte...düzen temizlik budur işte maşallahbi de o çiçekli baharatlıklar ne kadar güzelmiş kapağı açtıkça içi açılır insanın