Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

ok o zaman cetvelciler uygun da konu başlığını okuyan yabancı biri ne olduğunu anlayamaz kalır böyle:KK57:
Anlamayana anlatırız. Konu başlığımızın bile bir hikayesi olmuş olur :KK37:

Bu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .
Hem ne güzel durmak nurlum:KK25: Daha büyük boyları olsa daha neler neler koyacağız biz onlara:-)
Eki Görüntüle 1482582 bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.
Ne varsa zaten üşenmeyen hatunlarda var. :KK9:
teşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorum :KK36::KK70:bence evde düzenli tek yer olacaksa ayakkabılık olmalı burayı görünce herkes tüm dolaplarınız bu şekilde düzenlidir sanıyo:rolleyes:
Kızım işi çözmüşsün ya girme sen öbür dolapları düzenleme olayına falan:KK70:
nevresimler şahane olmuş canım daha da uğraşma artık:21: dolap da daha şık olmuş
ben bu dolap içine örtü işininin mantığını kavrayamıyorum neden seriyorsunuz gerekiyorsa ben de yapayım:KK58:
Ya beyaz ya dolap ici çok tozlanio tozu çok belli edior ev içinde deil ne kadar camlı balkonda olsa cok toz gelio ben ondan serdim yoksa başka yere serdim yok
Düzenli oluyor temiz oluyor güzel oluyor ben de seviyorum örtü çok:KK31:

evlenirken annemde hem mutfak hem yatak odası dolaplarının içine kapitone örtülerden yaptırmıştı, ama tabak çeksen örtüde geliyor tişört çeksen örtüde geliyor:KK43: 1 hafta ancak durdu hepsini kaldırdım o kaldırış

teşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorum :KK36::KK70:bence evde düzenli tek yer olacaksa ayakkabılık olmalı burayı görünce herkes tüm dolaplarınız bu şekilde düzenlidir sanıyo:rolleyes:
Iltifat edilmeyecek gibi değil , çok beğendim gerçekten .

Hımmm o zaman ayakkabılıkları hiç atlamamak lazım , aslında haklısın çünkü çoğu zaman karışık olur ayakkabılık .

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr faydalı bilgiler konusunun altına "cetvelcilerin sohbet alanı" diye açayım mı konuyu???????????????????????????????

• Beğen
Reactions: kba
Iltifat edilmeyecek gibi değil , çok beğendim gerçekten .

Hımmm o zaman ayakkabılıkları hiç atlamamak lazım , aslında haklısın çünkü çoğu zaman karışık olur ayakkabılık .

canımmmm çok teşekkür ederimo_Oaslında düşününce arada bir gelen misafirin görebileceği tek dolap içi ayakkabılık o yüzden ilk izlenimi o veriyor galiba

Anlamayana anlatırız. Konu başlığımızın bile bir hikayesi olmuş olur :KK37:

Hem ne güzel durmak nurlum:KK25: Daha büyük boyları olsa daha neler neler koyacağız biz onlara:-)

Ne varsa zaten üşenmeyen hatunlarda var. :KK9:

Kızım işi çözmüşsün ya girme sen öbür dolapları düzenleme olayına falan:KK70:

Düzenli oluyor temiz oluyor güzel oluyor ben de seviyorum örtü çok:KK31:

Ben daha önce şöyle birşey aldım netten . Çok dandik çıktı , hiç bir işe yaramaz , attım tabii . Şimdi ilk fırsatta şeffaf olanları almalıyım .
image.jpg

Çizmeler için de varmış , nette gördüm şimdi .

image.jpg

canımmmm çok teşekkür ederimo_Oaslında düşününce arada bir gelen misafirin görebileceği tek dolap içi ayakkabılık o yüzden ilk izlenimi o veriyor galiba

Çok doğru söylüyorsun ,
Maşallah diyeyim ...
Sen kaça aldığını hatırlıyor musun , netten de fiyat karşılaştırması yapayım bir ara . Malum bir , iki tane değil sonuçta fazla almamız gerekiyor .

Çok doğru söylüyorsun ,
Maşallah diyeyim ...
Sen kaça aldığını hatırlıyor musun , netten de fiyat karşılaştırması yapayım bir ara . Malum bir , iki tane değil sonuçta fazla almamız gerekiyor .
malesef tek kötü yanı fiyatı, tanesi 5-6 liradan başlıyo çizme için olanlar falan daha pahalı ben birkaç seferde aldım canım, 24 tane var bende, eşime aynı gün 20 tane alıcam desem:KK57: mümkün değil aldırmazdı:KK11: koçtaş bauhaus falan oralara gittikçe 4 er 5 er aldım

• Beğen
Reactions: kba
evlenirken annemde hem mutfak hem yatak odası dolaplarının içine kapitone örtülerden yaptırmıştı, ama tabak çeksen örtüde geliyor tişört çeksen örtüde geliyor:KK43: 1 hafta ancak durdu hepsini kaldırdım o kaldırış
Güzellik bak onların altına altı elyaf değilse çift taraflı bant yapıştırabilirsin, elyafsa da cırt cırtlar olur ya, onların bir tarafını kapitonenin altına dik bir tarafını da dolabın içine çift taraflı bantla yine tuttur köşelerden.:KK54:
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr faydalı bilgiler konusunun altına "cetvelcilerin sohbet alanı" diye açayım mı konuyu???????????????????????????????
Cetvelciler hizaya giriyor" yap bence:KK53::KK70:
Ben daha önce şöyle birşey aldım netten . Çok dandik çıktı , hiç bir işe yaramaz , attım tabii . Şimdi ilk fırsatta şeffaf olanları almalıyım .
Eki Görüntüle 1482628

Çizmeler için de varmış , nette gördüm şimdi .

Eki Görüntüle 1482638
İkea'da da var düşünürseniz kampanyaya girdiğinde. Benim ayakkabılığım dar:KK43: Ne o şeffaflar sığıyor ne bu ikeadakiler :KK43: Kullanamıyorum o yüzden. Ama kutuların altında örtülerim var:-)
asdf.jpg asdff.jpg

malesef tek kötü yanı fiyatı, tanesi 5-6 liradan başlıyo çizme için olanlar falan daha pahalı ben birkaç seferde aldım canım, 24 tane var bende, eşime aynı gün 20 tane alıcam desem:KK57: mümkün değil aldırmazdı:KK11: koçtaş bauhaus falan oralara gittikçe 4 er 5 er aldım
Evet biraz pahalıymış tek seferde değil , biraz zamana yayarak alırım bende . Fazla sayıda alınınca parası dikkat çekiyor .:KK45:

Son düzenleme:
Güzellik bak onların altına altı elyaf değilse çift taraflı bant yapıştırabilirsin, elyafsa da cırt cırtlar olur ya, onların bir tarafını kapitonenin altına dik bir tarafını da dolabın içine çift taraflı bantla yine tuttur köşelerden.:KK54:

Cetvelciler hizaya giriyor" yap bence:KK53::KK70:

İkea'da da var düşünürseniz kampanyaya girdiğinde. Benim ayakkabılığım dar:KK43: Ne o şeffaflar sığıyor ne bu ikeadakiler :KK43: Kullanamıyorum o yüzden. Ama kutuların altında örtülerim var:-)
Eki Görüntüle 1482663 Eki Görüntüle 1482664
Çok teşekkürler , ikea candır bende çok severim oraya da bakıyım .
Hiç örtü yok bende :KK45:

Yer sıkıntısı yaşamak çok zor , eski evimizde bizim de öyleydi . Ayakkabıları oturmadığımız odada saklardım . İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre , herşeyi rahatça düzenleyebileceğin bir evin olur .

AYNEN BENİMKİDE NE GEREK VAR Kİ DER ÇIKAR HEPSİNİ ALMAYA KALKSAM :)

düzen temizlik budur işte maşallah:nazar: bi de o çiçekli baharatlıklar ne kadar güzelmiş kapağı açtıkça içi açılır insanın:KK68:
çok teşekkür ederim baronesim baharatlıklar güzel de metal kapaklı olduğu için hiç sevmiyorum kararıyor zor açılıp kapanıyor değişcem yakında, çok severek almıştım ama kullanışlı değilmiş işte...

X