- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
Anlamayana anlatırız. Konu başlığımızın bile bir hikayesi olmuş olurok o zaman cetvelciler uygun da konu başlığını okuyan yabancı biri ne olduğunu anlayamaz kalır böyle
Hem ne güzel durmak nurlum Daha büyük boyları olsa daha neler neler koyacağız biz onlaraBu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .
Ne varsa zaten üşenmeyen hatunlarda var.Eki Görüntüle 1482582 bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.
Kızım işi çözmüşsün ya girme sen öbür dolapları düzenleme olayına falanteşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorum bence evde düzenli tek yer olacaksa ayakkabılık olmalı burayı görünce herkes tüm dolaplarınız bu şekilde düzenlidir sanıyo
nevresimler şahane olmuş canım daha da uğraşma artık dolap da daha şık olmuş
ben bu dolap içine örtü işininin mantığını kavrayamıyorum neden seriyorsunuz gerekiyorsa ben de yapayım
Düzenli oluyor temiz oluyor güzel oluyor ben de seviyorum örtü çokYa beyaz ya dolap ici çok tozlanio tozu çok belli edior ev içinde deil ne kadar camlı balkonda olsa cok toz gelio ben ondan serdim yoksa başka yere serdim yok