AYAKKABILAR KUTUSUNUN İÇİNDE ÇOK DÜZENLİ OLMUŞ EN KISA ZAMANDA BENDE ALMAK İSTİYORUM..YERDEN TASARRUF DA SAĞLAMIŞ SANIRIM ..bende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda
AYAKKABILAR KUTUSUNUN İÇİNDE ÇOK DÜZENLİ OLMUŞ EN KISA ZAMANDA BENDE ALMAK İSTİYORUM..YERDEN TASARRUF DA SAĞLAMIŞ SANIRIM ..
demekki iş başa düştüaçayım bir konu ama o kadar çok temizlikle ilgili konu açılmışki konu tekrarı gibi olabilir, bi de kızlar nasıl bi konu olsun yani bakıyorum diğerlerine kimisi püf noktaları kimisi pratiklik kimisi hergün ne yaptığını yazıyo hepbirlikte karar verelim ne üstüne konu açalım adı ne olsun?
Segfat kutular hatika gorunuyor. Bende istiyorum. Her kutuda 1 tane mi ayakkabin var canim. Bidr dantelli kutularda harika iclerinde ne var.bende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda
Bencede acilsin su topik. Gunluk olarak yapmamiz gereknler ve yaptiklarimiz paylasilsin. Gaza gelelim birlikte. Ellerinden oper baronesscim:)
Segfat kutular hatika gorunuyor. Bende istiyorum. Her kutuda 1 tane mi ayakkabin var canim. Bidr dantelli kutularda harika iclerinde ne var.
Çok güzelmiş canım sepetlerin güle güle kullan dün bende gördüm bu sepettende baktim baktım içine ne konurki dedim blemedim için almadimbende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda
YOK ZATEN O TAM BİR EZİYET OLURDU :)evet canım yerden tasarruf bi de daha temiz bir görüntü oluyor,
bu arada sık kullandığımız ayakkabılarımız kutularda değil yani sürekli sabah kutudan çıkar akşam kutuya koy gibi bir durum yok onlar alt raflarda sıralı ama sayısı az olduğu için düzenli duruyor mevsimine göre kutu içlerini değiştiriyorum
:) bende bilmiyorum nerden buldum .."Cetvelciler"li bir şey olabilir başlık
Cetvelciler çok iyi kba nerden de buldunhep gülüyorum şuna yaa
çok güzeller ama yaaa sadece bakmak için bile alınabilirÇok güzelmiş canım sepetlerin güle güle kullan dün bende gördüm bu sepettende baktim baktım içine ne konurki dedim blemedim için almadim
Ellerine sağlık : )En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
Bu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .bende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda
Aynen canım bakınca bdaha keşke alsaydim dedim olmadı gttimde bi alırım ama benim ayakkabilim çok dar sigcani sanmiorumçok güzeller ama yaaa sadece bakmak için bile alınabilir
teşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorumBu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .
canım gbenin fotolarında da var o banyo da falanda kullanmıştı zaten ordan tav olup aldım bendeAynen canım bakınca bdaha keşke alsaydim dedim olmadı gttimde bi alırım ama benim ayakkabilim çok dar sigcani sanmiorum
Eki Görüntüle 1482582 bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.
nevresimler şahane olmuş canım daha da uğraşma artıkdolap da daha şık olmuş
ben bu dolap içine örtü işininin mantığını kavrayamıyorum neden seriyorsunuz gerekiyorsa ben de yapayım