Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

bende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda:KK39:
AYAKKABILAR KUTUSUNUN İÇİNDE ÇOK DÜZENLİ OLMUŞ EN KISA ZAMANDA BENDE ALMAK İSTİYORUM..YERDEN TASARRUF DA SAĞLAMIŞ SANIRIM ..

AYAKKABILAR KUTUSUNUN İÇİNDE ÇOK DÜZENLİ OLMUŞ EN KISA ZAMANDA BENDE ALMAK İSTİYORUM..YERDEN TASARRUF DA SAĞLAMIŞ SANIRIM ..

evet canım yerden tasarruf bi de daha temiz bir görüntü oluyor,

bu arada sık kullandığımız ayakkabılarımız kutularda değil yani sürekli sabah kutudan çıkar akşam kutuya koy gibi bir durum yok onlar alt raflarda sıralı ama sayısı az olduğu için düzenli duruyor mevsimine göre kutu içlerini değiştiriyorum

demekki iş başa düştü:KK14: açayım bir konu ama o kadar çok temizlikle ilgili konu açılmışki konu tekrarı gibi olabilir, bi de kızlar nasıl bi konu olsun yani bakıyorum diğerlerine kimisi püf noktaları kimisi pratiklik kimisi hergün ne yaptığını yazıyo hepbirlikte karar verelim ne üstüne konu açalım adı ne olsun?

Bencede acilsin su topik. Gunluk olarak yapmamiz gereknler ve yaptiklarimiz paylasilsin. Gaza gelelim birlikte. Ellerinden oper baronesscim:)

bende girişteki ayakkabı dolabımı fotoladım, gben in fotolarında görüp koşarak aldığım dantel kutularım da görünüyor burda:KK39:
Segfat kutular hatika gorunuyor. Bende istiyorum. Her kutuda 1 tane mi ayakkabin var canim. Bidr dantelli kutularda harika iclerinde ne var.

Bencede acilsin su topik. Gunluk olarak yapmamiz gereknler ve yaptiklarimiz paylasilsin. Gaza gelelim birlikte. Ellerinden oper baronesscim:)

Segfat kutular hatika gorunuyor. Bende istiyorum. Her kutuda 1 tane mi ayakkabin var canim. Bidr dantelli kutularda harika iclerinde ne var.

canım konu açmayla ilgili tüm arkadaşlardan fikir gelsin ortak bir noktada buluşup konu açalım diye düşündüm canım

benim kutular normal boyut o yüzden tek tek var içlerinde ama başkalarından duymuştum çizme boy kutu alıp içine birkaçtane koyan da oluyormuş

canım dantel kutularda da, eşim işten gelince ceplerindekileri hep salondaki masanın üstüne boşaltıyordu sürekli masanın üstü dağınıktı:confused: böyle bir çözüm buldum şimdi bu kutuya koyuyor diyemem (nadiren yapıyor) ama en azından ben masanın üstünden alıp oraya koyuyorum o sabah onun içinden alıyor:rolleyes: faturalar anahtarlar ıvır zıvır vs öyle şeyler var içinde

evet canım yerden tasarruf bi de daha temiz bir görüntü oluyor,

bu arada sık kullandığımız ayakkabılarımız kutularda değil yani sürekli sabah kutudan çıkar akşam kutuya koy gibi bir durum yok onlar alt raflarda sıralı ama sayısı az olduğu için düzenli duruyor mevsimine göre kutu içlerini değiştiriyorum
YOK ZATEN O TAM BİR EZİYET OLURDU :)

Günaydıın:KK68:
Baroneeessss:KK52: Çok kullanışlı olmuş canım benim ellerine sağlık. Ayakkabılığımızda bizim de var bir "bırakma noktamız". Çok rahat oluyor:KK31:

Günlük olarak da yazarız püf noktası da paylaşırız. Kim ne isterse yazsın:KK14: Sohbet topiği gibi olur kasmaya gerek yok bence:rolleyes:

"Cetvelciler"li bir şey olabilir başlık o_O:rolleyes::rolleyes:
Cetvelciler çok iyi kba nerden de buldun :KK70:hep gülüyorum şuna yaa

En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
Ellerine sağlık : )
Kahvaltı tabaklarını nereden aldın acaba , uzun zamandır günlük kahvaltı için bu tarz arıyorum fakat güzel birşey bulamadım .

Bir de ufak bir şey söylesem , havlular ile banyo temizleyicelerin yerini değiştirsen nasıl olur , çok mu dar orası .

Bu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .

ok o zaman cetvelciler uygun da konu başlığını okuyan yabancı biri ne olduğunu anlayamaz kalır böyle:KK57:

14283107935951904267653.jpg
bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.

Eklentiler

• 1428310704373-1205389287.jpg
    1428310704373-1205389287.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 404
Bu kutular böyle güzel mi duruyordu ya , hep es geçerdim şaşırdım şimdi . Ellerine sağlık , en kısa zamanda almak gerek o zaman .
teşekkür ederim , misafir gelipte ayakkabısını koymak için ayakkabılığın sürgüsünü açıyorum sonra iltifatları dinliyorum :KK36::KK70:bence evde düzenli tek yer olacaksa ayakkabılık olmalı burayı görünce herkes tüm dolaplarınız bu şekilde düzenlidir sanıyo:rolleyes:

Eki Görüntüle 1482582 bu arada usenmedim nevresim dolabimi bidaha düzenledim böyle daha hoşuma gitti baharatlık dolabimada kağıt alıp yapistrdim.

nevresimler şahane olmuş canım daha da uğraşma artık:21: dolap da daha şık olmuş

ben bu dolap içine örtü işininin mantığını kavrayamıyorum neden seriyorsunuz gerekiyorsa ben de yapayım:KK58:

nevresimler şahane olmuş canım daha da uğraşma artık:21: dolap da daha şık olmuş

ben bu dolap içine örtü işininin mantığını kavrayamıyorum neden seriyorsunuz gerekiyorsa ben de yapayım:KK58:

Ya beyaz ya dolap ici çok tozlanio tozu çok belli edior ev içinde deil ne kadar camlı balkonda olsa cok toz gelio ben ondan serdim yoksa başka yere serdim yok

X