Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

ölçme cnm gerek yok,,,baktım hepsinin derinliği aynıymış bakalım elime para geçecek de inş bari fırını değişeyim diyorum bendeki vestel pek memnun değilim ve bana sıfır gelmedi kaynanamlar kullanmıştı biraz hiç sevemedim...bakalım diğerleri ne önerecek...
Hepimizinkinden daha güzelleri senin olsun arkadaşım:KK19:

Günaydıın hatunlaar :KK55:
Burnum aka aka iş yapmaya karar verdim bugün. Geldi bahar temizliği vakti:KK68:
Ay burda gece kar yagmis şimdi kalmadı ama hava bi acio bi kapanio bahar gelmicek sanki haftayada hep yağmurlu gozüküo bende bahar temizliği yapmak istiyorum ama biraz daha beklicem galiba :KK43:

Ay burda gece kar yagmis şimdi kalmadı ama hava bi acio bi kapanio bahar gelmicek sanki haftayada hep yağmurlu gozüküo bende bahar temizliği yapmak istiyorum ama biraz daha beklicem galiba :KK43:
Burada da gösteriyor Pazartesi Salı yağmur yağacakmış:KK12: Camlar kalsın madem.
Balkonu adam ettim, makineye atmıştım zaten yastıkları onları koydum balkona. Battaniye attım bir tane makineye. Bugünlük bunlar zaten anca sığar çamaşır teline. Yarına Allah kerim.:KK66:
bendimahi bendimahi hani sen bize topik açıyordun arkadaşım konuyu günlük sohbetlerimizle bölmeyelim.:KK56:

Burada da gösteriyor Pazartesi Salı yağmur yağacakmış:KK12: Camlar kalsın madem.
Balkonu adam ettim, makineye atmıştım zaten yastıkları onları koydum balkona. Battaniye attım bir tane makineye. Bugünlük bunlar zaten anca sığar çamaşır teline. Yarına Allah kerim.:KK66:
bendimahi bendimahi hani sen bize topik açıyordun arkadaşım konuyu günlük sohbetlerimizle bölmeyelim.:KK56:
yok kız şekeri ben açmıyodum barones aç dedi ama ben fikir atmıştım sadece temizlik topiği diye ama ben açamam canım çünkü çok ilgilenemem hele şimdi misafirlerim gelecek, lakin açan olursa katılırım :):)

Bende daha bazanin altını düzenledim anca aslında bnde cam hariç yavaş yavaş yapiyim diyorum çocukla anca oluyo cunki bilemedim

yok kız şekeri ben açmıyodum barones aç dedi ama ben fikir atmıştım sadece temizlik topiği diye ama ben açamam canım çünkü çok ilgilenemem hele şimdi misafirlerim gelecek, lakin açan olursa katılırım :):)
Vay kalleş misafirleri görcen bizi unutcan:KK70:@Baronesss bizi diskoya götür:KK73:

Bende daha bazanin altını düzenledim anca aslında bnde cam hariç yavaş yavaş yapiyim diyorum çocukla anca oluyo cunki bilemedim

Camlar yalan oldu yagmuluk, gel bugün tüm kapılarımızı elektrik düğmelerimizi silelim:KK19:

Vay kalleş misafirleri görcen bizi unutcan:KK70:@Baronesss bizi diskoya götür:KK73:

Camlar yalan oldu yagmuluk, gel bugün tüm kapılarımızı elektrik düğmelerimizi silelim:KK19:

Valla iyi olur ama ondan önce gardolabim ve buzlabimin silinip düzenlenmesi lazim

aspratör üstü dolabı temizleyip düzenlemiştim geçenlerde, buyrun...
DSCF5394.JPG DSCF5395.JPG

Selam kizlar. Sabahtan beri dönup duruyprum evin icinde gene.. isin hic bitmiyor benim ama hala ortalik dandini. Pazara gittim banyo dolabima ivir zivorlar icin dantelli sepet aldim bi ara atarim fotosunu. Oglumunnkuculenleri icinde hurc aldim. Bazanin altindabyer acmam gerek.
Temizlik topigi acilirsa iyi olur bende katilirim gaza gelip is yapmis olurum hoc olmadi.

:KK9::KK9:Arkadaşım hasta sırtıyla iş de yaparmıış. Nasıl oldun düzeldin mi? Misafirlere nasıl hazırlanıyorsun bakalım?
fena değil cnm da tam geçmedi...
misafir dediğin kayınvalideler işte kabaca bahar temizliği yaptım bakalım temizlik düzen işlerimi yola koymaya çalıştım zira kayınvalideler varken pek bu işlere bakamıyorum çünkü günün çoğu mutfakta geçiyor :KK43:

Selam kizlar. Sabahtan beri dönup duruyprum evin icinde gene.. isin hic bitmiyor benim ama hala ortalik dandini. Pazara gittim banyo dolabima ivir zivorlar icin dantelli sepet aldim bi ara atarim fotosunu. Oglumunnkuculenleri icinde hurc aldim. Bazanin altindabyer acmam gerek.
Temizlik topigi acilirsa iyi olur bende katilirim gaza gelip is yapmis olurum hoc olmadi.

Dantelli sepetler en sevdiğimiz:KK68:
Benim ev de dandini:KK43: Biraz iş bitiriyim iyileştim dedim hiç oturmadım sabahtan beri ama ne iş yaptın desen şunu diyemiyorum:110: Balkon çamaşır hariç:KK31:

demekki iş başa düştü:KK14: açayım bir konu ama o kadar çok temizlikle ilgili konu açılmışki konu tekrarı gibi olabilir, bi de kızlar nasıl bi konu olsun yani bakıyorum diğerlerine kimisi püf noktaları kimisi pratiklik kimisi hergün ne yaptığını yazıyo hepbirlikte karar verelim ne üstüne konu açalım adı ne olsun?

Eki Görüntüle 1480815 Bakliyat dolabım bunların altına gazete sermeyi hiç sermiyorum bugün şu yapistrma kagitlardan alayım dedim unutp gelmişiz artık yarın alıp yapistrcam
canım düzenin de bakliyat kaplarında çok güzelmiş çok beğendim:nazar:, gazete sermesen hatta hiçbirşey sermesen olur zaten hepsi ayrı düzenli kaplarda dökülme falan olmaz gibi

X