Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

foto foto foto :KK9::KK9::KK9:süpersinnnn, eline emeğine sağlık çok düzenli maşallah:nazar: nevresimlerin zaten düzenli duruyor ama ben de takık durumdayım özellikle lastikli çarşaflara o yüzden bazanın altında benimkiler, öylede alması zor oluyor ben de dolaba senin gibi koymak istiyorum aşağıda foto ekliyorum bu tarz birşeyler düşündüm ben de sepetlere kutulara koyup düzenli bir görüntü oluşturmak için

Sende Sağol canım sepet fikri çok güzelmiş ama bnim nevresimleri alirmi büyük alsam dolaba sığarmı bunuda dusuneyim bende biyerde görmüştüm nevresim ve yorgan kılıfları yastık kilifinin içine koymusdu hem pratik hem daha az yer kalplio ama senin fikrinde çok gzelmis

Sende Sağol canım sepet fikri çok güzelmiş ama bnim nevresimleri alirmi büyük alsam dolaba sığarmı bunuda dusuneyim bende biyerde görmüştüm nevresim ve yorgan kılıfları yastık kilifinin içine koymusdu hem pratik hem daha az yer kalplio ama senin fikrinde çok gzelmis
benim elimde metre koçtaşları plastikçileri çok gezmişliğim vardır:KK70: ölçüp öyle almak lazım , diğer yöntemi biliyormuşsun zaten canım düzen fotolarının devamını bekliyoruz:KK66:

foto foto foto :KK9::KK9::KK9:süpersinnnn, eline emeğine sağlık çok düzenli maşallah:nazar: nevresimlerin zaten düzenli duruyor ama ben de takık durumdayım özellikle lastikli çarşaflara o yüzden bazanın altında benimkiler, öylede alması zor oluyor ben de dolaba senin gibi koymak istiyorum aşağıda foto ekliyorum bu tarz birşeyler düşündüm ben de sepetlere kutulara koyup düzenli bir görüntü oluşturmak için
BU SEPET FİKRİ FENA DEĞİLMİŞ AYNI BOY AYNI MODEL VE RENK SEÇERSEM GAYET ŞIK DURABİLİR DOLAPTA..DOLABI AÇTIĞIMDA HEPSİ AYRI RENK OLSA PEK İŞİME GELMEZ BENİM :) TAKINTILI MIYIM NEYİM :-)

teşekkür ederim tatlım, senin baza da ilham oldu bana, bakliyatlar okunuyordur sanırım diğerlerine gelince yeşil olanların birinde saklama kapları diğerinde rende süzgeç buzdolabı poşeti gibi ıvır zıvır var, turuncu olanların birinde sofra örtüleri diğerinde mutfak havluları yedek süngerler yedek bezler falan var, diğer dolaptaki beyaz olanların birinde poşetinde kalan ya da yedekteki baharatlar diğerinde ise boş kahvaltılık kapları var, umarım işine yarar:KK5:
Yaramaz mı en kisa zamanda öyle kutular alıp yapmalıyım Teşekkürler canım

canım bak aklıma geldi arkadakileri almak için öndekileri indiriyorum demişsin ya altlarına büyük bir tepsi koyarsan tepsiyi öne çekersin arkadakilere kolayca ulaşabilirsin benim banyo dolabımda deterjanlarım için bu uygulamayı yaptım onu da fotolayım hatta, deterjanların altına tepsi koydum, arkadakileri almak için dolabın içine doğru eğilmek zorunda kalmıyorum çekiyorum tepsiyi öne alacağımı alıp yerine itiyorum geri, tel raf mantığı gibi oluyo yani
Süpersin ya maşallah ne fikirler var sendede

Burasida benim koridorda olan evlenmeden önce yaptirdigimiz gömbe dolabim aslinda burda otranlarin çoğu buzdolabi koyuyorlar ama ben dolabı tercih ettim hem ç.makinesi banyoda yer kaplamiyo hem nevresimlerim,battaniye,yorganlarim havlularim,makine için kullandığım detarjanlarim burda duruyor.bende şu nevresimleri bi istedigim gibi koyamadim sanki hiç düzgün durmuyolar yaz geldinde oğlumun ve bizimde yorgan bu dolaba gircek nasıl sıgcak bilmiyorum bazamin altida dolu fikrlerinizi esirgemeyin lütfen.Eki Görüntüle 1476925 Eki Görüntüle 1476921 Eki Görüntüle 1476922 Eki Görüntüle 1476924 Eki Görüntüle 1476925 Eki Görüntüle 1476934 Eki Görüntüle 1476921 Eki Görüntüle 1476934 Eki Görüntüle 1476921
Canım emeğine sağlık:KK9: sen en güzelini yapmışsın oraya buzdolabı koysan bunların hepsi nereye konacaktı acaba :KK76: Nevresimleri havluları katlama yerleri içte kalacak şekilde yerleştirirsen de ön taraftan daha düzgün görünür. Bak ben de fotoğraf ekleyeyim. O dolabın içindekileri tamam sepetle ayırmış ama dikkat edersen katlı kısımları hep içe denk gelecek şekilde yerleştirmiş nasıl da düzgün görünüyor. ikinci fotoğraftaki havlular gibi diyorum, hiç kat yok bak bu tarafta.:KK15:

Sepet kutu ben de bakıyorum henüz istediğim ölçülerde boyutlarda bulamadım:KK12:Aynen benimkiler de baza altındaydı çıkardım ama dolaba yerleştiremedim daha :p

Eklentiler

• d23bc9413e98f8bcb96bcd93f0c412d8.jpg
    d23bc9413e98f8bcb96bcd93f0c412d8.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 354
  • 12872a6b888f4cae8eaf78e0bc4ebeed.jpg
    12872a6b888f4cae8eaf78e0bc4ebeed.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 351

Canım yagmuluk bir de aklıma geldi yorganlar nasıl sığacak demiştin, vakumlu hurç kullandın mı hiç? Kullanışlı çok, hele yaz boyu açmayacaksan. Ben tekli yorganlarımın ikisini birden tek hurca koyup çektiriyorum ama zor oluyor bir tanesini çıkartacağımda, tek tek koyacağım boyutlarda iki tane bakıyorum şu ara.:KK28:

Canım yagmuluk bir de aklıma geldi yorganlar nasıl sığacak demiştin, vakumlu hurç kullandın mı hiç? Kullanışlı çok, hele yaz boyu açmayacaksan. Ben tekli yorganlarımın ikisini birden tek hurca koyup çektiriyorum ama zor oluyor bir tanesini çıkartacağımda, tek tek koyacağım boyutlarda iki tane bakıyorum şu ara.:KK28:
Kullandım canım giysilerde ama yorganlarda hiç denemedim oda olabilir.iyi fikir aklıma gelmemişti Sağol canim

Kullandım canım giysilerde ama yorganlarda hiç denemedim oda olabilir.iyi fikir aklıma gelmemişti Sağol canim
Hele silikonsa çok rahat olur. Bende geçen sene giysilerde kullandım yıkayıp ütüleyip koymuştum hiç aklıma gelmemişti bir açtııım kırış kırış :eek:Tekrar yıkayıp ütülemem gerekmişti her şeyi :KK33:

Kızlar A101e dolap düzenleyici gelmişti gördünüzmü ondan aldım gardolabıma çok iyi ama çok kötü kokuyor yıkadım çıkmıyor üzerine parfüm boşalttım yine çıkmyıor napıcam bilemdim . Alan oludumu ondan acaba

Kızlar A101e dolap düzenleyici gelmişti gördünüzmü ondan aldım gardolabıma çok iyi ama çok kötü kokuyor yıkadım çıkmıyor üzerine parfüm boşalttım yine çıkmyıor napıcam bilemdim . Alan oludumu ondan acaba

Nasıl bir şey ki fotoğraf ekleyebilir misin ya da link arkadaşım?

Canım şöyle bir şey yapabilirsin. Önce bi güneş göreceği yerde beklet birkaç saat havalansın. Güneş önemli. Hâlâ kokuyorsa da içine sığacağı büyüklükte bir poşete koy, içine deterjan, sabun tozu veya sabun rendesi at bir kaç gün öyle kalsın hiç açma. Sonra çıkarır çırparsın balkonda toz falan kalmasın üstünde diye.o_O

Benim de mobilyalar yeni olunca bazanın içi, gardolabın içi hani olur ya naylon gibi kokar. Güzel kokan sabunlar var Gratis'te onlardan aldım rendeledim, sonra tülbent kumaşından keseler dikip içlerini sabunla doldurdum. İlk başta koku karışık geliyordu artık sadece sabun kokuyor. :KK68:

Arkadaşlar da verir fikir. Hay Allah yıkamışsın da. Yıkanınca neden çıkmadı ki koku :KK34:

Canım şöyle bir şey yapabilirsin. Önce bi güneş göreceği yerde beklet birkaç saat havalansın. Güneş önemli. Hâlâ kokuyorsa da içine sığacağı büyüklükte bir poşete koy, içine deterjan, sabun tozu veya sabun rendesi at bir kaç gün öyle kalsın hiç açma. Sonra çıkarır çırparsın balkonda toz falan kalmasın üstünde diye.o_O

Benim de mobilyalar yeni olunca bazanın içi, gardolabın içi hani olur ya naylon gibi kokar. Güzel kokan sabunlar var Gratis'te onlardan aldım rendeledim, sonra tülbent kumaşından keseler dikip içlerini sabunla doldurdum. İlk başta koku karışık geliyordu artık sadece sabun kokuyor. :KK68:

Arkadaşlar da verir fikir. Hay Allah yıkamışsın da. Yıkanınca neden çıkmadı ki koku :KK34:

Güneşte beklettim aslında o zaman gitti ama tekrar asınca bi kaç gün sonra yine kokmaya başladı içinde düzgün dursun diye sertbişey var önce karton zannettim ama değil sert bi kumaş kokanda o zaten. aferdesinz Koyun pisliği gibi kokuyor . Olmassa söküp çıkarcam başka bişey koyucam. A101e götürsemde bişey demezler sanırım Bu arada dolap içlerine bende sabun kokuyorum ama çok koku vermiyor nasıl sabunlar kullanıyorsun sen

Güneşte beklettim aslında o zaman gitti ama tekrar asınca bi kaç gün sonra yine kokmaya başladı içinde düzgün dursun diye sertbişey var önce karton zannettim ama değil sert bi kumaş kokanda o zaten. aferdesinz Koyun pisliği gibi kokuyor . Olmassa söküp çıkarcam başka bişey koyucam. A101e götürsemde bişey demezler sanırım

Üründen memnun değilsen fişi duruyorsa iade alıyorlar svedrif90.
Uğraşırım diyorsan çıkart sök, uğraşmam diyorsan iade et ki bence iade et. Çünkü bulunmayacak bir şey değil bu tip düzenleyiciler koçtaş züccaciye japon pazarları gibi çeşitli yerlerde zaten var. Onlardan alırsın :KK31:

Üründen memnun değilsen fişi duruyorsa iade alıyorlar svedrif90.
Uğraşırım diyorsan çıkart sök, uğraşmam diyorsan iade et ki bence iade et. Çünkü bulunmayacak bir şey değil bu tip düzenleyiciler koçtaş züccaciye japon pazarları gibi çeşitli yerlerde zaten var. Onlardan alırsın :KK31:

Ama ürünü kullandım yıkadım bile alırlarmıki .. Zaten burdaki 101 çalışanlarıda bi ters değişim yaparken bile bisürü laf yapıyorlar bilmem alırlarmı

X