Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Bundan bizde de var . Mutfakta elde yıkanan bulaşıklar için kullanıyorum . Boşken katlıyorum yerde kaplamıyor . Çok amaçlı ve kullanışlı
öyle kullanmakta mantıklı çok amaçlı gerçekten, tezgah üstünü boş seviyorum ben de , elde yıkadıklarım için eviyenin yanına hemen bir havlu seriyorum ona kapatıyorum kuruyunca kaldırıyorum

öyle kullanmakta mantıklı çok amaçlı gerçekten, tezgah üstünü boş seviyorum ben de , elde yıkadıklarım için eviyenin yanına hemen bir havlu seriyorum ona kapatıyorum kuruyunca kaldırıyorum
Bende tezgah üstündeki kalabalıktan hoşlanmıyorum ama çocuklar falan olunca sizler kadar düzenli istesemde olamıyorum .
Sende çok güzel bir yöntem bulmuşsun .

Anlaşıldı o vidalar sökülecek

Fotoğraf mııı En sevdiğimiz şey
Hoşgeldin kba
canım ya fırın temizlicem demişken aklıma geldi fırınında rezistans mı derler ne derler onlar görünüyor mu senin görünüyorsa nasıl temizliyorsun? ben nefret ediyorum o kısımdan fırını kendim alsam içi tamamen emaye kaplı alacaktım ama ankastre evin kendinden vardı üst rezistanslar görünüyo temizliği çok zor

Anlaşıldı o vidalar sökülecek

Fotoğraf mııı En sevdiğimiz şey
Hoşgeldin kba
HOŞBULDUM FOTOĞRAF EKLEMEK ŞART OLDU ANLAŞILAN..HAFTASONU HALLETMEYE ÇALIŞAYIM..HAFTA İÇİ İŞTEN EVE GİDİNCE PESTİLİM ÇIKMIŞ OLUYOR DA :-(

canım bak aklıma geldi arkadakileri almak için öndekileri indiriyorum demişsin ya altlarına büyük bir tepsi koyarsan tepsiyi öne çekersin arkadakilere kolayca ulaşabilirsin benim banyo dolabımda deterjanlarım için bu uygulamayı yaptım onu da fotolayım hatta, deterjanların altına tepsi koydum, arkadakileri almak için dolabın içine doğru eğilmek zorunda kalmıyorum çekiyorum tepsiyi öne alacağımı alıp yerine itiyorum geri, tel raf mantığı gibi oluyo yani

Bende tezgah üstündeki kalabalıktan hoşlanmıyorum ama çocuklar falan olunca sizler kadar düzenli istesemde olamıyorum .
Sende çok güzel bir yöntem bulmuşsun .

Bende tezgah üstü boş olacak diye tutturunca annem bir sürü laf söylemişti. Bulaşıklıksız ev mi olur diyordu Baronesss yavrum kafalarımız tam aynı çalışıyor bende mutfak bezi serip ona yerleştirip hemen kurulama beziyle ortadan kaldırıyorum ordakileri.
Tepsiler demiştim ya tabaklığa, o böyle duruyor:

Eklentiler

• 11.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 312

Benimki de açıkta üst tepede aynen. Sadece sıcak suyla siliyorum onu bazen karbonat da karıştırıp. Deterjan sürmüyorum hiç üstüne yemeklere geçer diye. Emaye kısımları deterjanla temizleyip duruluyorum. Zor da ben fırınımdan çok memnunum ondan hiç gık demiyorum. Güya midi fırın, evdeki ankastre fırından büyük maaşallah

valla tatlım seni o kadar merak ediyorumki anlatamam ankarada olsan ziyaretine gelicektim o kadar yani farklı konulardaki yorumlarına da bakıyorum ya sanki ben yazmışım kendimi buldum sen de

tepsiler için de çok mantıklı ben de değerlendireyim bunu, evimizin herşeyi ikea

ya o rezistansların üstü böyle benek benek leke oluyo ya offfffff yanlış anlaşılmasın öyle çok titiz falan bir insan değilim sadece bişeyi temizliyosam böyle lekesiz düzgün dursun istiyorum bi de cam döküm ocak derdim vardı konu açmıştım belki görmüşsündür o da takıntım meselane çekiyorum o ocaktan anlatamam çok şükür orada bir arkadaş derdimize derman oldu, şu rezistansada mı konu açsam acaba,ben deterjanlıyorum ama hiç içime sinmiyo

Yaaa diğğ mi tencere kapaklarımız bile aynı duruyor İzmir'e beklerim arkadaşım buyur gelÜniversiteyi Ankara'da okudum bende, senede iki üç kere giderim kısmet olursa tanışırız

İkea öyle yaa hiç bir şey almazsam hav toplayıcılarından alıp çıkıyorum fazla kullanıyorum ben onları

Hay bin kunduz! Benimki de cam ocak Baronesss yaa çok gıcık. Ocak başları siyah ama su izleri kalmış onlarda da çıkmıyor. Rezidansa da aç biz de öğrenelim Kadınlar Klübü çok öğretici

belki de aynı okulda okumuşuzdur valla beklerim ankaraya geldiğinde
bu arada inanamıyorum hav toplayıcıya, bizim kedimiz var sürekli biz de ondan alıyoruzzzzz

anladım canım çok mantıklı evet çok haklısın lakin ben uzunca cam kavanozlar kullanıyorum onlar ağır olur senin kaplar gibi değil ki onları öyle tepsiyle çekemem değil mi

belki de aynı okulda okumuşuzdur valla beklerim ankaraya geldiğinde
bu arada inanamıyorum hav toplayıcıya, bizim kedimiz var sürekli biz de ondan alıyoruzzzzz
İkea'daan çok amaçli iplik/tüy toplayıcı.

• Kıyafetleri nevresimleri ütülerken kullanıyorum mesela siyahların üstüne beyazımsı bir tabaka kaplanır ya önce beyazlar yıkandıysa.
  • Dikiş dikiyorum, üstüm başım teğel ipi, iplik oluyor. Onun için kullanıyorum.
  • Yemek masamın masa örtüsünü haftada bir değiştiriyorum. Önümüze kumaş mutfak peçetesi seriyorum veya amerikan servisi, onları çırparak kullanıyorum. Eğer masada kalan kırıntı varsa hoop üstünden geçiriyorum alıveriyor.
  • En önemlisi; yeni mobilyalı halılı evlerde, evi süpürsek bile hemen ertesi gün oluşan havları şööyle tuttura tuttura alıveriyorum her gün süpürge açmamış oluyorum.

Hay bin kunduz! Benimki de cam ocak Baronesss yaa çok gıcık. Ocak başları siyah ama su izleri kalmış onlarda da çıkmıyor. Rezidansa da aç biz de öğrenelim Kadınlar Klübü çok öğretici
canım bizim ocak başları döküm su izi falan herşey oluyodu, o yöntemle şimdi pırıl pırıl çok şükür, rezistansa en kısa zamanda açıcam bi başlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…