- 30 Ekim 2007
- 1.010
- 907
öyle kullanmakta mantıklı çok amaçlı gerçektenBundan bizde de var . Mutfakta elde yıkanan bulaşıklar için kullanıyorum . Boşken katlıyorum yerde kaplamıyor . Çok amaçlı ve kullanışlı
ay nerelerde oturuyorsunuz siz ne güzelmiş kendinden sepetli şu dolaplar keşke bizim de olaydııı
Bende tezgah üstündeki kalabalıktan hoşlanmıyorum ama çocuklar falan olunca sizler kadar düzenli istesemde olamıyorum .öyle kullanmakta mantıklı çok amaçlı gerçekten, tezgah üstünü boş seviyorum ben de , elde yıkadıklarım için eviyenin yanına hemen bir havlu seriyorum ona kapatıyorum kuruyunca kaldırıyorum
canım ya fırın temizlicem demişken aklıma geldi fırınında rezistans mı derler ne derler onlar görünüyor mu senin görünüyorsa nasıl temizliyorsun? ben nefret ediyorum o kısımdan fırını kendim alsam içi tamamen emaye kaplı alacaktım ama ankastre evin kendinden vardı üst rezistanslar görünüyo temizliği çok zorAnlaşıldı o vidalar sökülecek
Fotoğraf mıııEn sevdiğimiz şey
Hoşgeldin kba
HOŞBULDUMAnlaşıldı o vidalar sökülecek
Fotoğraf mıııEn sevdiğimiz şey
Hoşgeldin kba
canım bak aklıma geldi arkadakileri almak için öndekileri indiriyorum demişsin ya altlarına büyük bir tepsi koyarsan tepsiyi öne çekersin arkadakilere kolayca ulaşabilirsin benim banyo dolabımda deterjanlarım için bu uygulamayı yaptım onu da fotolayım hatta, deterjanların altına tepsi koydum, arkadakileri almak için dolabın içine doğru eğilmek zorunda kalmıyorum çekiyorum tepsiyi öne alacağımı alıp yerine itiyorum geri, tel raf mantığı gibi oluyo yanicanım herşey çok güzel gözüküyor özellikle bakliyat dolabına bayıldım dışa çıkan sepet şeklinde olması süper olmuş zira dolap içlerinden alırken ölüyorum ben önlerdekileri indir etsen özel mi yaptırdın onu?
tencere kapağı dolabın da çok güzel düzenli gözüküyor ordaki nasıl bir aparat öyle bulaşık makinesi gibi ?? :)
ben kapakları tencerelerin üzerine ters kapatır tencereleri üstüste koyarım canım böyle bişeye ihtiyaç duymadım hiç daha mı kullanışlı böyle?
öyle kullanmakta mantıklı çok amaçlı gerçekten, tezgah üstünü boş seviyorum ben de , elde yıkadıklarım için eviyenin yanına hemen bir havlu seriyorum ona kapatıyorum kuruyunca kaldırıyorum
Bende tezgah üstündeki kalabalıktan hoşlanmıyorum ama çocuklar falan olunca sizler kadar düzenli istesemde olamıyorum .
Sende çok güzel bir yöntem bulmuşsun .
canım ya fırın temizlicem demişken aklıma geldi fırınında rezistans mı derler ne derler onlar görünüyor mu senin görünüyorsa nasıl temizliyorsun? ben nefret ediyorum o kısımdan fırını kendim alsam içi tamamen emaye kaplı alacaktım ama ankastre evin kendinden vardı üst rezistanslar görünüyo temizliği çok zor
valla tatlım seni o kadar merak ediyorumki anlatamam ankarada olsan ziyaretine gelicektim o kadar yaniBende tezgah üstü boş olacak diye tutturunca annem bir sürü laf söylemişti. Bulaşıklıksız ev mi olur diyorduBaronesss yavrum kafalarımız tam aynı çalışıyor bende mutfak bezi serip ona yerleştirip hemen kurulama beziyle ortadan kaldırıyorum ordakileri.
Tepsiler demiştim ya tabaklığa, o böyle duruyor:
Benimki de açıkta üst tepede aynen.Sadece sıcak suyla siliyorum onu bazen karbonat da karıştırıp. Deterjan sürmüyorum hiç üstüne yemeklere geçer diye. Emaye kısımları deterjanla temizleyip duruluyorum. Zor da ben fırınımdan çok memnunum ondan hiç gık demiyorum. Güya midi fırın, evdeki ankastre fırından büyük maaşallah
valla tatlım seni o kadar merak ediyorumki anlatamam ankarada olsan ziyaretine gelicektim o kadar yanifarklı konulardaki yorumlarına da bakıyorum ya sanki ben yazmışım kendimi buldum sen de
tepsiler için de çok mantıklı ben de değerlendireyim bunu, evimizin herşeyi ikea
Hay bin kunduz! Benimki de cam ocak Baronesss yaa çok gıcık.ya o rezistansların üstü böyle benek benek leke oluyo ya offfffffyanlış anlaşılmasın öyle çok titiz falan bir insan değilim sadece bişeyi temizliyosam böyle lekesiz düzgün dursun istiyorum bi de cam döküm ocak derdim vardı konu açmıştım belki görmüşsündür o da takıntım mesela ne çekiyorum o ocaktan anlatamam çok şükür orada bir arkadaş derdimize derman oldu, şu rezistansada mı konu açsam acaba,ben deterjanlıyorum ama hiç içime sinmiyo
Yaaa diğğ mi tencere kapaklarımız bile aynı duruyorİzmir'e beklerim arkadaşım buyur gel Üniversiteyi Ankara'da okudum bende, senede iki üç kere giderim kısmet olursa tanışırız
İkea öyle yaa hiç bir şey almazsam hav toplayıcılarından alıp çıkıyorum fazla kullanıyorum ben onları
anladım canım çok mantıklı evet çok haklısın lakin ben uzunca cam kavanozlar kullanıyorum onlar ağır olur senin kaplar gibi değil ki onları öyle tepsiyle çekemem değil micanım bak aklıma geldi arkadakileri almak için öndekileri indiriyorum demişsin ya altlarına büyük bir tepsi koyarsan tepsiyi öne çekersin arkadakilere kolayca ulaşabilirsin benim banyo dolabımda deterjanlarım için bu uygulamayı yaptım onu da fotolayım hatta, deterjanların altına tepsi koydum, arkadakileri almak için dolabın içine doğru eğilmek zorunda kalmıyorum çekiyorum tepsiyi öne alacağımı alıp yerine itiyorum geri, tel raf mantığı gibi oluyo yani
ay ciciler hav toplayıcı ne olaabelki de aynı okulda okumuşuzdurvalla beklerim ankaraya geldiğinde
bu arada inanamıyorumhav toplayıcıya, bizim kedimiz var sürekli biz de ondan alıyoruzzzzz
ay çok tatlısın :)) bari koca evinde bulmuşun ayol ben onu da bulamadım şanslısınız baronesle ohh :)Anamın evinde yoktu bendimahi
Kiradayım ben ilk ev 30 yıllıktı onda da vardı, bu ikinci ev yeni 2 yıllık, bunda da var.
İkea'daan çok amaçli iplik/tüy toplayıcı.belki de aynı okulda okumuşuzdurvalla beklerim ankaraya geldiğinde
bu arada inanamıyorumhav toplayıcıya, bizim kedimiz var sürekli biz de ondan alıyoruzzzzz
ay ciciler hav toplayıcı ne olaa
ay çok tatlısın :)) bari koca evinde bulmuşun ayol ben onu da bulamadım şanslısınız baronesle ohh :)
canım bizim ocak başları döküm su izi falan herşey oluyodu, o yöntemle şimdi pırıl pırıl çok şükür, rezistansa en kısa zamanda açıcam bi başlıkHay bin kunduz! Benimki de cam ocak Baronesss yaa çok gıcık.Ocak başları siyah ama su izleri kalmış onlarda da çıkmıyor. Rezidansa da aç biz de öğrenelim Kadınlar Klübü çok öğretici
camsa olmaz canım dediğin gibi ağır kaçaranladım canım çok mantıklı evet çok haklısın lakin ben uzunca cam kavanozlar kullanıyorum onlar ağır olur senin kaplar gibi değil ki onları öyle tepsiyle çekemem değil mi