Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

İkea'daan çok amaçli iplik/tüy toplayıcı. :KK76:
Eki Görüntüle 1476657
  • Kıyafetleri nevresimleri ütülerken kullanıyorum mesela siyahların üstüne beyazımsı bir tabaka kaplanır ya önce beyazlar yıkandıysa.
  • Dikiş dikiyorum, üstüm başım teğel ipi, iplik oluyor. Onun için kullanıyorum.
  • Yemek masamın masa örtüsünü haftada bir değiştiriyorum. Önümüze kumaş mutfak peçetesi seriyorum veya amerikan servisi, onları çırparak kullanıyorum. Eğer masada kalan kırıntı varsa hoop üstünden geçiriyorum alıveriyor.
  • En önemlisi; yeni mobilyalı halılı evlerde, evi süpürsek bile hemen ertesi gün oluşan havları şööyle tuttura tuttura alıveriyorum her gün süpürge açmamış oluyorum.:KK8:
aaa halıda mı gezdiriyosun yani ay yeni evli değilim 3 yıl olcak ama hala bitmedi halı tüyleri benim bundan hemen almam lazımmmm

kızlar hav toplayıcı deyince aklıma geldi benim evde en muzdarip olduğum şeylerden biri sevgili eşimin dökülen kıl tüyleri :KK70::KK70: sizlerde de var mı bu sorun süpürmekten mada ellerimle heryerden kıl tüy topluyorum fenalaşıcam :KK30:

aaa halıda mı gezdiriyosun yani ay yeni evli değilim 3 yıl olcak ama hala bitmedi halı tüyleri benim bundan hemen almam lazımmmm

Yok yavrum halıda değil halının kenarlarında koridor kenarlarında bir günde oluşuverir ya hani. :KK48:

kızlar hav toplayıcı deyince aklıma geldi benim evde en muzdarip olduğum şeylerden biri sevgili eşimin dökülen kıl tüyleri :KK70::KK70: sizlerde de var mı bu sorun süpürmekten mada ellerimle heryerden kıl tüy topluyorum fenalaşıcam :KK30:

Tamam iştee bu tam sana göre, üstünde yuvarlayacaksın tek tek toplamayacaksın :KK8: :rolleyes:

gben ve barones bence muhakkak temizlikte pratik ve püf noktalar gibi bir konuda daha biraraya gelmeliyizzz :))
Düzeni çok seviyorum ama temizliği mecburiyetten yapıyorum :KK67: Bana da sevdirebilirseniz olur:KK59::-)

Yok yavrum halıda değil halının kenarlarında koridor kenarlarında bir günde oluşuverir ya hani. :KK48:

Tamam iştee bu tam sana göre, üstünde yuvarlayacaksın tek tek toplamayacaksın :KK8: :rolleyes:

Düzeni çok seviyorum ama temizliği mecburiyetten yapıyorum :KK67: Bana da sevdirebilirseniz olur:KK59::-)
kız ben de aynı senin gibi pratiğinden çabuğundan bitireyim istiyorum pratik öneriler paylaşmak adına dedimdi :)

kız ben de aynı senin gibi pratiğinden çabuğundan bitireyim istiyorum pratik öneriler paylaşmak adına dedimdi :)

kızlar aranızda en tembel benimdir:KK33: bu kadar düzen bile temizliği kolaylaştırmak için hem temizlik yapmayı sevmem hem de başka bir bayan gelip temizlesin istemem :mad: o yüzden en en en pratik yemizlik metotları lazım bana bendimahi aç konuyu arkandayız canım:KK9:

2200 sayfalık bir temizlik konusu gördüm sanki:KK57::KK57::KK57: @azerinnn vay canınaaa :KK9:

zevkle takip ediyorum kendisini helede bahar temizliği için tam bir motivasyon kaynağı:21: birde instagramda tülay erkan var hayranıyım kendisinin benle yaşıt ama 4 çoçuğu var ve inanılmaz düzenli o bahar temizliğine başlasın diye bekliyorum o temizliği yapıp foto çekiyo ben gaza gelip kalkıp temizlik yapıyorum:KK55: hoş bizim paylaşımlar başlarsa onlara gerek kalmayabilir

• Beğen
Reactions: kba
zevkle takip ediyorum kendisini helede bahar temizliği için tam bir motivasyon kaynağı:21: birde instagramda tülay erkan var hayranıyım kendisinin benle yaşıt ama 4 çoçuğu var ve inanılmaz düzenli o bahar temizliğine başlasın diye bekliyorum o temizliği yapıp foto çekiyo ben gaza gelip kalkıp temizlik yapıyorum:KK55: hoş bizim paylaşımlar başlarsa onlara gerek kalmayabilir
TAKİP LİSTEME EKLEDİM BENDE..

canım bizim ocak başları döküm su izi falan herşey oluyodu, o yöntemle şimdi pırıl pırıl çok şükür, rezistansa en kısa zamanda açıcam bi başlık

O yöntem dediğiniz hangi yöntem oluyor acaba? Cam Ocak ve döküm ızgaralar beni mahvetti:KK43:

Burasida benim koridorda olan evlenmeden önce yaptirdigimiz gömbe dolabim aslinda burda otranlarin çoğu buzdolabi koyuyorlar ama ben dolabı tercih ettim hem ç.makinesi banyoda yer kaplamiyo hem nevresimlerim,battaniye,yorganlarim havlularim,makine için kullandığım detarjanlarim burda duruyor.bende şu nevresimleri bi istedigim gibi koyamadim sanki hiç düzgün durmuyolar yaz geldinde oğlumun ve bizimde yorgan bu dolaba gircek nasıl sıgcak bilmiyorum bazamin altida dolu fikrlerinizi esirgemeyin lütfen.
20150401_161600.jpg
20150401_161652.jpg
20150401_161552.jpg
20150401_161554.jpg
20150401_161600.jpg
14278946775071531218925.jpg
20150401_161652.jpg
14278946775071531218925.jpg
20150401_161652.jpg

Burasida benim koridorda olan evlenmeden önce yaptirdigimiz gömbe dolabim aslinda burda otranlarin çoğu buzdolabi koyuyorlar ama ben dolabı tercih ettim hem ç.makinesi banyoda yer kaplamiyo hem nevresimlerim,battaniye,yorganlarim havlularim,makine için kullandığım detarjanlarim burda duruyor.bende şu nevresimleri bi istedigim gibi koyamadim sanki hiç düzgün durmuyolar yaz geldinde oğlumun ve bizimde yorgan bu dolaba gircek nasıl sıgcak bilmiyorum bazamin altida dolu fikrlerinizi esirgemeyin lütfen.Eki Görüntüle 1476925 Eki Görüntüle 1476921 Eki Görüntüle 1476922 Eki Görüntüle 1476924 Eki Görüntüle 1476925 Eki Görüntüle 1476934 Eki Görüntüle 1476921 Eki Görüntüle 1476934 Eki Görüntüle 1476921
foto foto foto :KK9::KK9::KK9:süpersinnnn, eline emeğine sağlık çok düzenli maşallah:nazar: nevresimlerin zaten düzenli duruyor ama ben de takık durumdayım özellikle lastikli çarşaflara o yüzden bazanın altında benimkiler, öylede alması zor oluyor ben de dolaba senin gibi koymak istiyorum aşağıda foto ekliyorum bu tarz birşeyler düşündüm ben de sepetlere kutulara koyup düzenli bir görüntü oluşturmak için

Eklentiler

• declutter-martha--stewart-linen-closet.png
    declutter-martha--stewart-linen-closet.png
    339,9 KB · Görüntüleme: 395
  • images.jpg
    images.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 399
  • linen-closet-after.jpg
    linen-closet-after.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 419
  • TrickforOrganizingyourLinenClosetcopy_thumb.png
    TrickforOrganizingyourLinenClosetcopy_thumb.png
    816,6 KB · Görüntüleme: 409
Burasida benim koridorda olan evlenmeden önce yaptirdigimiz gömbe dolabim aslinda burda otranlarin çoğu buzdolabi koyuyorlar ama ben dolabı tercih ettim hem ç.makinesi banyoda yer kaplamiyo hem nevresimlerim,battaniye,yorganlarim havlularim,makine için kullandığım detarjanlarim burda duruyor.bende şu nevresimleri bi istedigim gibi koyamadim sanki hiç düzgün durmuyolar yaz geldinde oğlumun ve bizimde yorgan bu dolaba gircek nasıl sıgcak bilmiyorum bazamin altida dolu fikrlerinizi esirgemeyin lütfen.Eki Görüntüle 1476925 Eki Görüntüle 1476921 Eki Görüntüle 1476922 Eki Görüntüle 1476924 Eki Görüntüle 1476925 Eki Görüntüle 1476934 Eki Görüntüle 1476921 Eki Görüntüle 1476934 Eki Görüntüle 1476921
bi de canım nevresimi katlayıp tekli yastığının içine katladığın haliyle koyarsan daha düzenli durur şu resimdeki gibi

Eklentiler

• nevresim.png
    nevresim.png
    462,9 KB · Görüntüleme: 16.590
X