Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

bu başlığı her okuduğumda gaza geliyorum..bir çekmeceden başlıyorum sonra hopp yine aynı dağınıklığa devam :cry:
bu sefer sizden ayrılmıcam, hergün bi daha bi daha okucam..uslu bir çocuk olursam günün birinde çekmecelerimi bile paylaşabilirim :KK53:

Biz uslu çocukların çekmecelerini çok severiz :KK53:

Kızlar çarşamba günü galiba A101'e çekmece organizeri (çekmece içini bölümlere ayırmaya yarar) geliyormuş. 5 TL civarı sanırım. İsteyenler bakabilir.

Ne zaman gitsem bir kere olsun istediğim ürünü alamadım A101'den kapış kapış gidiyor getirdikleri :KK43:

Merhaba arkadaşlar bişey soracağım bu bakliyatlarınız böyle dolap içinde böceklenmiyormu. doğalgazlı ev olunca mutfak sıcak oluyor haliyle

Merhaba svedrif90, :KK25:
Benim de aynı böyle kap içinde ve kiler şeklinde sepetli mutfak dolabında bakliyatlarım. Önceki evimde de aynı şekildeydi. İki ev de doğalgazlıydı. Bir sorun yaşamadım.
Mutfaklar zaten genelde evin içinden daha serin oluyor doğalgazdan ötürü havalandırma takılıyor ya camlara. Bir de evde bakliyat yeniyor diye illa dört beş kilo olarak değil birer kilo tutarım genelde evde, bittikçe alırım. Bunun da etkisi vardır sanırım. Hoppa

Ne zaman gitsem bir kere olsun istediğim ürünü alamadım A101'den kapış kapış gidiyor getirdikleri :KK43:
Kardeşim flaş bellek istedi, kampanya varmış A101 de, bir şube;- bitti boşuna da aramayın mümkünatı yok bulamazsınız bitmiştir dediler. 5 dk ötedeki diğer şubeye gittim bir sürü vardı. Birkaç şubeye bakın derim.

canım evin mutfağı yapılıydı bakliyatların bulunduğu tel sepet iki katlı kendinden vardı ben yaptırmadım ama dediğin gibi çok kullanışlı eğil doğrul olmuyor , kapaklar için olan aparatı ikeadan aldım fotosu aşağıda ben tencere kapaklarını tava sahan ve benzeri şeyler için de kullanıyorum, önceden senin gibi ters kapatıp üst üste koyuyordum ama o zaman küçük tencereyi indir büyük tencerenin üstündeki kapağı al küçük tencereyi yerine koy zorluyodu beni bi de bulaşık makinesini yerleştirirken böyle çok rahat oluyo hem de tencereler içi içe koyulunca az yer kaplıyo:KK66:
Eskiden buna benzer nihale ve duvar askıları vardı. Bu şekilde kullanımda çok mantıklı, tabak da dizilebilir. Fiyatı neydi hatırlıyor musun?

Benim de aynı böyle kap içinde ve kiler şeklinde sepetli mutfak dolabında bakliyatlarım. Önceki evimde de aynı şekildeydi. İki ev de doğalgazlıydı. Bir sorun yaşamadım.
Mutfaklar zaten genelde evin içinden daha serin oluyor doğalgazdan ötürü havalandırma takılıyor ya camlara. Bir de evde bakliyat yeniyor diye illa dört beş kilo olarak değil birer kilo tutarım genelde evde, bittikçe alırım. Bunun da etkisi vardır sanırım. Hoppa
Bizim evimizde kaloriferli sıkı kapaklı cam kavanozlarda saklıyoruz ayrıca içlerine birer defne yaprağı bırakırsanız güvelenmeyi önler.

Sepetleer tabaklık bakliyatlar hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlıkk Baronesss:KK24:
Bakliyatlar için bende bu tarz kaplardan kullanıyorum:KK5: Tabaklık da aynı böyle kapaklar için 2 tane. Bende artı 1 daha var, onu da tepsilerim için kullanıyorum. Maaşallah düzen nizam 10 numara arkadaşım:KK73:
canım çok teşekkür ederim:KK15:
senin buzdolabından sonra mutfağının devam fotolarını da bekliyoruz

Ahaaa bu da çok hooş :KK15:
Bu niyetle bir dolap almıştım bende, mutfakta takılı olan ankastreyi değil de kendi fırınımı kullanmaya karar verince mikrodalga fırını koymaya yer kalmadı kutusuyla koydum içine, sonra valizler falan derken benim kovalara süpürgelere yer kalmadı :KK48:
neye niyet neye kısmet hesabı:KK70: valla sinir oluyordum yıllarca böyle kovalar sopalar kurutmalık bi banyo da bi balkonda:KK42: böyle iyi oldu derli toplu duruyorlar, ortada fazla eşya olmayınca evde düzenli görünüyor canım, daha evde düzene oturtmak istediğim başka yerlerde var burası çok güzel fikirler veriyor :KK58:senin de takibindeyim tatlım:KK15:

:KK5: Fırının iki camı arasındaki yağları temizlemeye kolay güzel bir önerin varsa ödeşiriz:KK59:
gbencim fırının nedir bilmiyorum ama benimkini açınca kapağın köşelerindeki aparatlar çıkıp içteki cam ,sürgü gibi çıkıyor rahat temizleniyor,eski fırınımda o aparatlar yoktu vidalıydı vidaları söküp camı çıkartıp temizliyordum belki seninki de vidalıdır

Merhaba arkadaşlar bişey soracağım bu bakliyatlarınız böyle dolap içinde böceklenmiyormu. doğalgazlı ev olunca mutfak sıcak oluyor haliyle
canım gben benim yazacaklarımın aynısını yazmış, ben de yıllardır böyle kullanıyorum çok şükür böceklenme hiç yaşamadım ama ben de gben gibi az alıp (yani mesela elimdeki tüm bakliyat bu)bittikçe yenisini alıyorum, bi de ben kurufasulye nohut yeşil mercimek falan onları topluca haşlayıp porsiyonlar halinde dondurucuya koyuyorum hem fazla beklememiş oluyo hem yemek yaparken kolaylık oluyo:KK58:

düzenli olmak gibisi yok ...maşallah sizlere valla..ben yeni taşındım ve ihtiyacım olmayan kullanmadığım ne varsa elden çıkardım şimdi kalanlara bir düzen oluşturmaya çalışıyorum en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim inşallah..paylaşımlar epey fikir verdi banada sağolun :) yapılabilecek ama aklıma gelmeyen ne çok şey varmış düzen konusunda..

düzenli olmak gibisi yok ...maşallah sizlere valla..ben yeni taşındım ve ihtiyacım olmayan kullanmadığım ne varsa elden çıkardım şimdi kalanlara bir düzen oluşturmaya çalışıyorum en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim inşallah..paylaşımlar epey fikir verdi banada sağolun :) yapılabilecek ama aklıma gelmeyen ne çok şey varmış düzen konusunda..
aramıza hoşgeldin:KK68: en kısa zamanda foto bekliyoruz

ay nerelerde oturuyorsunuz siz ne güzelmiş kendinden sepetli şu dolaplar keşke bizim de olaydııı :cry:

Kardeşim flaş bellek istedi, kampanya varmış A101 de, bir şube;- bitti boşuna da aramayın mümkünatı yok bulamazsınız bitmiştir dediler. 5 dk ötedeki diğer şubeye gittim bir sürü vardı. Birkaç şubeye bakın derim.

Öyle yapiyim derindenizlerden :KK25: teşekkürler:)

neye niyet neye kısmet hesabı:KK70: valla sinir oluyordum yıllarca böyle kovalar sopalar kurutmalık bi banyo da bi balkonda:KK42: böyle iyi oldu derli toplu duruyorlar, ortada fazla eşya olmayınca evde düzenli görünüyor canım, daha evde düzene oturtmak istediğim başka yerlerde var burası çok güzel fikirler veriyor :KK58:senin de takibindeyim tatlım:KK15:

Evet birbirimizden yola çıkarak ne güzel toparlanıyoruz sahiden :KK73:

gbencim fırının nedir bilmiyorum ama benimkini açınca kapağın köşelerindeki aparatlar çıkıp içteki cam ,sürgü gibi çıkıyor rahat temizleniyor,eski fırınımda o aparatlar yoktu vidalıydı vidaları söküp camı çıkartıp temizliyordum belki seninki de vidalıdır

:KK57::KK57: O vidaları çıkartabiliyor muyum aaaa hiç aklıma gelmemiştiiii:oops:Tamamdır o iş:KK70:

Öyle yapiyim derindenizlerden :KK25: teşekkürler:)

Evet birbirimizden yola çıkarak ne güzel toparlanıyoruz sahiden :KK73:

:KK57::KK57: O vidaları çıkartabiliyor muyum aaaa hiç aklıma gelmemiştiiii:oops:Tamamdır o iş:KK70:
ESKİ FIRINIMDA BENDE ÇIKARMIŞTIM İYİ OLUYOR :-)

ESKİ FIRINIMDA BENDE ÇIKARMIŞTIM İYİ OLUYOR :-)

Anlaşıldı o vidalar sökülecek :KK39:

hoşbuldum :) aslında uzunn zamandır evde düzen konusu ile ilgili buralardaydım da msjla katılmak bugüne kısmet oldu ..

Fotoğraf mııı :KK73: En sevdiğimiz şey :KK53:
Hoşgeldin kba:KK25:

X