bu başlığı her okuduğumda gaza geliyorum..bir çekmeceden başlıyorum sonra hopp yine aynı dağınıklığa devam
bu sefer sizden ayrılmıcam, hergün bi daha bi daha okucam..uslu bir çocuk olursam günün birinde çekmecelerimi bile paylaşabilirim
ooo süper bu ......var yaa beni tosttan soğutan eylemdir tost makinası temizliği :)
Kızlar çarşamba günü galiba A101'e çekmece organizeri (çekmece içini bölümlere ayırmaya yarar) geliyormuş. 5 TL civarı sanırım. İsteyenler bakabilir.
Merhaba arkadaşlar bişey soracağım bu bakliyatlarınız böyle dolap içinde böceklenmiyormu. doğalgazlı ev olunca mutfak sıcak oluyor haliyle
Kardeşim flaş bellek istedi, kampanya varmış A101 de, bir şube;- bitti boşuna da aramayın mümkünatı yok bulamazsınız bitmiştir dediler. 5 dk ötedeki diğer şubeye gittim bir sürü vardı. Birkaç şubeye bakın derim.Ne zaman gitsem bir kere olsun istediğim ürünü alamadım A101'den kapış kapış gidiyor getirdikleri
Eskiden buna benzer nihale ve duvar askıları vardı. Bu şekilde kullanımda çok mantıklı, tabak da dizilebilir. Fiyatı neydi hatırlıyor musun?canım evin mutfağı yapılıydı bakliyatların bulunduğu tel sepet iki katlı kendinden vardı ben yaptırmadım ama dediğin gibi çok kullanışlı eğil doğrul olmuyor , kapaklar için olan aparatı ikeadan aldım fotosu aşağıda ben tencere kapaklarını tava sahan ve benzeri şeyler için de kullanıyorum, önceden senin gibi ters kapatıp üst üste koyuyordum ama o zaman küçük tencereyi indir büyük tencerenin üstündeki kapağı al küçük tencereyi yerine koy zorluyodu beni bi de bulaşık makinesini yerleştirirken böyle çok rahat oluyo hem de tencereler içi içe koyulunca az yer kaplıyo
Bizim evimizde kaloriferli sıkı kapaklı cam kavanozlarda saklıyoruz ayrıca içlerine birer defne yaprağı bırakırsanız güvelenmeyi önler.Merhaba svedrif90,
Benim de aynı böyle kap içinde ve kiler şeklinde sepetli mutfak dolabında bakliyatlarım. Önceki evimde de aynı şekildeydi. İki ev de doğalgazlıydı. Bir sorun yaşamadım.
Mutfaklar zaten genelde evin içinden daha serin oluyor doğalgazdan ötürü havalandırma takılıyor ya camlara. Bir de evde bakliyat yeniyor diye illa dört beş kilo olarak değil birer kilo tutarım genelde evde, bittikçe alırım. Bunun da etkisi vardır sanırım.
canım çok teşekkür ederimSepetleer tabaklık bakliyatlar hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlıkk Baronesss
Bakliyatlar için bende bu tarz kaplardan kullanıyorumTabaklık da aynı böyle kapaklar için 2 tane. Bende artı 1 daha var, onu da tepsilerim için kullanıyorum. Maaşallah düzen nizam 10 numara arkadaşım
neye niyet neye kısmet hesabıAhaaa bu da çok hooş
Bu niyetle bir dolap almıştım bende, mutfakta takılı olan ankastreyi değil de kendi fırınımı kullanmaya karar verince mikrodalga fırını koymaya yer kalmadı kutusuyla koydum içine, sonra valizler falan derken benim kovalara süpürgelere yer kalmadı
gbencim fırının nedir bilmiyorum ama benimkini açınca kapağın köşelerindeki aparatlar çıkıp içteki cam ,sürgü gibi çıkıyor rahat temizleniyor,eski fırınımda o aparatlar yoktu vidalıydı vidaları söküp camı çıkartıp temizliyordum belki seninki de vidalıdırFırının iki camı arasındaki yağları temizlemeye kolay güzel bir önerin varsa ödeşiriz
canım gben benim yazacaklarımın aynısını yazmış, ben de yıllardır böyle kullanıyorum çok şükür böceklenme hiç yaşamadım ama ben de gben gibi az alıp (yani mesela elimdeki tüm bakliyat bu)bittikçe yenisini alıyorum, bi de ben kurufasulye nohut yeşil mercimek falan onları topluca haşlayıp porsiyonlar halinde dondurucuya koyuyorum hem fazla beklememiş oluyo hem yemek yaparken kolaylık oluyoMerhaba arkadaşlar bişey soracağım bu bakliyatlarınız böyle dolap içinde böceklenmiyormu. doğalgazlı ev olunca mutfak sıcak oluyor haliyle
ikeadan canım şimdi baktım 17,99 muş variera tencere kapaklığı diye geçiyo adıEskiden buna benzer nihale ve duvar askıları vardı. Bu şekilde kullanımda çok mantıklı, tabak da dizilebilir. Fiyatı neydi hatırlıyor musun?
aramıza hoşgeldindüzenli olmak gibisi yok ...maşallah sizlere valla..ben yeni taşındım ve ihtiyacım olmayan kullanmadığım ne varsa elden çıkardım şimdi kalanlara bir düzen oluşturmaya çalışıyorum en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim inşallah..paylaşımlar epey fikir verdi banada sağolun :) yapılabilecek ama aklıma gelmeyen ne çok şey varmış düzen konusunda..
ay nerelerde oturuyorsunuz siz ne güzelmiş kendinden sepetli şu dolaplar keşke bizim de olaydıııMerhaba svedrif90,
Benim de aynı böyle kap içinde ve kiler şeklinde sepetli mutfak dolabında bakliyatlarım. Önceki evimde de aynı şekildeydi. İki ev de doğalgazlıydı. Bir sorun yaşamadım.
Mutfaklar zaten genelde evin içinden daha serin oluyor doğalgazdan ötürü havalandırma takılıyor ya camlara. Bir de evde bakliyat yeniyor diye illa dört beş kilo olarak değil birer kilo tutarım genelde evde, bittikçe alırım. Bunun da etkisi vardır sanırım.
hoşbuldum :) aslında uzunn zamandır evde düzen konusu ile ilgili buralardaydım da msjla katılmak bugüne kısmet oldu ..aramıza hoşgeldinen kısa zamanda foto bekliyoruz
Kardeşim flaş bellek istedi, kampanya varmış A101 de, bir şube;- bitti boşuna da aramayın mümkünatı yok bulamazsınız bitmiştir dediler. 5 dk ötedeki diğer şubeye gittim bir sürü vardı. Birkaç şubeye bakın derim.
neye niyet neye kısmet hesabıvalla sinir oluyordum yıllarca böyle kovalar sopalar kurutmalık bi banyo da bi balkonda böyle iyi oldu derli toplu duruyorlar, ortada fazla eşya olmayınca evde düzenli görünüyor canım, daha evde düzene oturtmak istediğim başka yerlerde var burası çok güzel fikirler veriyor senin de takibindeyim tatlım
gbencim fırının nedir bilmiyorum ama benimkini açınca kapağın köşelerindeki aparatlar çıkıp içteki cam ,sürgü gibi çıkıyor rahat temizleniyor,eski fırınımda o aparatlar yoktu vidalıydı vidaları söküp camı çıkartıp temizliyordum belki seninki de vidalıdır
ESKİ FIRINIMDA BENDE ÇIKARMIŞTIM İYİ OLUYORÖyle yapiyim derindenizlerdenteşekkürler:)
Evet birbirimizden yola çıkarak ne güzel toparlanıyoruz sahiden
O vidaları çıkartabiliyor muyum aaaa hiç aklıma gelmemiştiiii Tamamdır o iş
ikeadan canım şimdi baktım 17,99 muş variera tencere kapaklığı diye geçiyo adı
ESKİ FIRINIMDA BENDE ÇIKARMIŞTIM İYİ OLUYOR
düzenli olmak gibisi yok ...maşallah sizlere valla..ben yeni taşındım ve ihtiyacım olmayan kullanmadığım ne varsa elden çıkardım şimdi kalanlara bir düzen oluşturmaya çalışıyorum en kısa zamanda fotoğraf ekleyeceğim inşallah..paylaşımlar epey fikir verdi banada sağolun :) yapılabilecek ama aklıma gelmeyen ne çok şey varmış düzen konusunda..
hoşbuldum :) aslında uzunn zamandır evde düzen konusu ile ilgili buralardaydım da msjla katılmak bugüne kısmet oldu ..