Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Bunlar da yatak odamdan...

Şifonyerimin ilk çekmecesi ikeadan aldıgım çekmece düzenleyicilerin içinde makyaj malzemelerim kremlerim tokalarım var.
Eki Görüntüle 793468

maaşALLAH çok düzenlisin.mutfağın süper.:)

canözüm maşallah bu nasıl düzenlilik bayıldım evine...herşey yerli yerinde,temiz ve düzenli...eviniz çok büyük değil belki ama çok ferah ve kullanışlı; tabii bu da sizin eseriniz...
bebeğiniz de çok tatlı maşallah,allah bağışlasın...

canim sagol ...tesekkuler..

ben bekarken acaip pis ve daginiktim...burda gardolabimda gordugun duzen varya onceden dolabimi acinca uzerime yikilirdi katlama denen bisey yoktu

ne zamanki evlendim kendi evim oldu suan dolabim asla dagilmaz gercekten hep boyledir sadece acele biyere giderken cok dagilir evim odalar falan her yer her yerde olur o halini de ceker im

süpersiniz yaa. . o baza altındaki vakumlu poşette çeyiz malzemeleri mi var?? kullanışlı oluyu mu bende öle yapim bari :)

canım güzel yerleşmiş ama onlar orada tozlanmıyor mu? ben bazamın üzerine örtü örtüyorum sanırım patik falan var bembeyaz örtülerin tozlanır orada:18:

(resim sahibine yazdım )

benim örgü battaniyemden aynı renk days in colours
baza altı da her yer gibi düzenli

Ayy cok.duzenli valla yaaa imreniom kendimde
duzenli oldugum halde degisik fikirler edinio inssan

Çok hoş bi konu olmuş. Geç gördüm biraz. Temiz olsam da dağınık biriyim. Ama helal olsun çok motive oldum baktıkça. Çok teşekkürler paylaşımlar için.

düzen konsunda bende takıntılıyım en duzenlı nasıl olunur arastırayım derken sıze rastlamamda buyüzdendir...
temizim ama düzene daha önem veririm düzenli bir ev temiz görünür dağılsada hop toplarım huzur vermem eşime dagıttıklarını arkasını döner dönmez yok eder yerıne koyarım o hoslanmasada :) keyıfle okudum cok duzenlı paylasımlar var ımrendıgım eksık buldugum karsık ve duzensız gelenlerde kıs ve bayram temızlıgı derken heryerı elden gecırdım duzenledım 65 m2 evde yasıyorum hersey yerlı yerınde olmalı boyle evlerde kutu gıbı cabuk dagılan ama cabukta toparlanan dagıınıklııgı kaldırmayan.
bazanın altını beyaz hurclarıma ıstıfleyıp koydum tek renk tekk goruntu ıclerı kıtap gıbı daha ıcıme sındı sızlerede tavsıye ederım kısmet olursa belkı foto atarım.6 aylık ılgı yumagı kızım varda :)
dekorda kalabalık objelerden hoslanmam sade ve oz olmalı
catal bıcak setlerı tek tek dızılmelı
bardaklar boy boy dızılmelı
kıyafetler renk renk ve kıtap gıbı olmalı
dıye uzar gıder
unutmayın duzenlı bır eve sahıp olursanız hergun ıs yapmasanızda olur duzenlı ev temız durur
hergece yatmadan butun odaları gezer dagınıklıkları toparlar oyle yatarım.ertesı gun cok rahat oluyor.

Ablacım dometesli tencerelerine bayıldııım :) acaba nerden aldın, hangi marka ve teflon sanırım.

selam kızlar
şöyle 10 seneyi çoktan aşmış evliler pılısı pırtısı kapı kacağı gideni geleni yatılı misafiri çok olan düzen seven hatunlardan da resimler bekleriz

Merhaba kizlar
Basindan beri butun sayfalari okudum, masallah ne kadar guzel duzenli evleriniz var. Gaza geldim ben de sizinkileri okuyunca :)) hatta karar verdim ilk musait zamanimda ikea'ya gidicem:)

Ben ailemle yasiyorum, Insallah Allah hepimize boyle temiz duzenli ve en onemlisi de huzurlu bir yuva nasip eder.

Maşallah ya ne kadar düzenlisiniz. Benim dolaplar bir hafta düzenli kalabiliyor ancak. Birazda tembelim ben galiba dolapların içi gözükmüyor nasılsa deyip tıkıştırıyorum her şeyi.

düzen çok güzel fakat söylemek istediğim bir kac sey var. buzdolabının içine bu tarz örtüleri önermiyorlar çünkü fazladan enerji harcamasına sebep oluyormuş. yumurtaları yıkayarak koymak ta uygun değilmiş üzerindeki gözenekler açılıyormuş en iyisi kullanmadan hemen önce yıkamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…