Bu da benim mutfak dolaplarım.Düzenli olmayı seviyorum.Umarım begenirsiniz
Eki Görüntüle 793417 Eki Görüntüle 793418 Eki Görüntüle 793420 Eki Görüntüle 793421 Eki Görüntüle 793422 Eki Görüntüle 793423 Eki Görüntüle 793426 Eki Görüntüle 793428
Bunlar da yatak odamdan...
Şifonyerimin ilk çekmecesi ikeadan aldıgım çekmece düzenleyicilerin içinde makyaj malzemelerim kremlerim tokalarım var.
Eki Görüntüle 793468
canözüm maşallah bu nasıl düzenlilik bayıldım evine...herşey yerli yerinde,temiz ve düzenli...eviniz çok büyük değil belki ama çok ferah ve kullanışlı; tabii bu da sizin eseriniz...
bebeğiniz de çok tatlı maşallah,allah bağışlasın...
süpersiniz yaa. . o baza altındaki vakumlu poşette çeyiz malzemeleri mi var?? kullanışlı oluyu mu bende öle yapim bari :)
Konu çok hoş olmuş gerçekten.mutfak istek olmuş o nedenle hemen birkaç tane çekip koymak istedim.benim için düzen olmazsa olmazdır.düzensiz evi temiz görünmez bile.mutfakta gündelik kullandığım herşey üst dolapların ilk rafında ve alt dolaplarda.çok ıvır zıvırım yok hatta hiç yok.çünkü 6 ay önce taşındığım için kullanmadığım herşeyi tencere tabak bardak süs mobilya yorgan ne varsa ihtiyaç sahiplerine verdim.yeni evimde sadece kullandığım eşyalar olacak demiştim öylede yaptım.zaten fazladan fazladan alınan çeyizler hep pişmanlık yaratır.sonra diğer dolaplarımıda eklerim.
Ablacım dometesli tencerelerine bayıldııım :) acaba nerden aldın, hangi marka ve teflon sanırım.
bitti sonunda buzdolabımın tüm parçalarını söktüm banyoda çamaşır suyuyla yıkadım:)
ve oldu:)
buzdolabımı en son 3 ay önce silmiştim ve kolay kolay kirlenmez nedeni şu ben tüm sebzelerimi özellikle suyu akcak olan sebzelerimi mesela domates ,çilek,kayısı vs... poşetiyle leğene koyarım
o leğenle buzdolabına yerleştiririm:)
böylece dolabım hiç kirlenmez
vede market alışverişi sonrasında yerleştirirken herrrrrşeyi silipte koyarım süt margarin kavanozlar aklınıza ne gelirse
aslında yumurtalarıda yıkmaak istiorum ama üşeniorum yıkayan varmı buzdolabına yerleştiririken ben kullanırken yıkıorum......
Eki Görüntüle 699809
Eki Görüntüle 699810
Eki Görüntüle 699811
Eki Görüntüle 699812
Eki Görüntüle 699813