ya evet işte sonuçta bu tavuğun poposundan çıkıyo:) çıktıgı yer belli:)
ben en iyisi yumurtaları yarleştirmeden önce sirkeli tuzlu suda bekletip yıkayıp öyle yerleştirim buzdolabına içim rahat etsin
çok yakın zmanda bebişim olcak:) onun hijyeni herrrrrşeyden önce geliyo:)))
veeeeeeeeeeee bugün sırada mutfak dolaplarımın içi var ben gidim mutfağımı cillop gibi parıldatıyım :)
akşama anca biter akşamda gelir fotoları paylaşırım:)
böyle böyle hergün bi yeri temizlemeyi düşünüorum
doğum temizliği,bahar temizliği işte hepsini toptan yapıorum:)
iyi oluyo bugünde tatil bayabi işime yaradı:)
cok guzel odalar canim bende acik renk ferah mobilya istiyorum artik insallah zamanla tek tek gecirecegim elden...
canım galiba o yağ sıçratmayan diye satılan şey gerçekten kullanışlımı? ayrıca senialkışlıyorum
merhaba bayanlar, konuyu nerdeyse basından berı okudum cok yararlı oldu. yenı evlencem evımı nasıl yerlestırsem daha kullanıslı olur dıye dusunuyordum. bı de sıkıntım var yardımlarınızı beklıyorum. yatak odasını alırken dıkkat etmemısım cekmecemız yoksıfonyerın ılk rafında var oraya da makyaj malz. falan koyarım dıe dusundum ama corapları ve ıc camaısrlar ıcın nasıl bırsey yapmalıyım sızce. suan nısanlım kullanıyor resımlerı de ekledım yardım ıstıyorum sızden. haftasonu evı yerlestırmeye gıtcez bı cozum bulsam ıyı olacak. :18:
kızlar tek tek okudum bütün sayfaları..hepsi birbirinden maşallah...bnm 2 tane bıcırık kızım var...miniğim 8 aylık ablamız 4 yaş dolduracak aralık ayında...en kısa zamanda bende ekleyecem fotolar...fırsat buldukça...takip edecem artık burayı..
Konu çok hoş olmuş gerçekten.mutfak istek olmuş o nedenle hemen birkaç tane çekip koymak istedim.benim için düzen olmazsa olmazdır.düzensiz evi temiz görünmez bile.mutfakta gündelik kullandığım herşey üst dolapların ilk rafında ve alt dolaplarda.çok ıvır zıvırım yok hatta hiç yok.çünkü 6 ay önce taşındığım için kullanmadığım herşeyi tencere tabak bardak süs mobilya yorgan ne varsa ihtiyaç sahiplerine verdim.yeni evimde sadece kullandığım eşyalar olacak demiştim öylede yaptım.zaten fazladan fazladan alınan çeyizler hep pişmanlık yaratır.sonra diğer dolaplarımıda eklerim.
Seni tebrik ettim.Düzen konusunda ders vermen için seni bize davet ediyorum :))
fermuarlı hurçlar oluyor. ben bekarken onları kullanırdım düzenli duruyor. çorap hurcu sanırım küçük boyun adımerhaba bayanlar, konuyu nerdeyse basından berı okudum cok yararlı oldu. yenı evlencem evımı nasıl yerlestırsem daha kullanıslı olur dıye dusunuyordum. bı de sıkıntım var yardımlarınızı beklıyorum. yatak odasını alırken dıkkat etmemısım cekmecemız yoksıfonyerın ılk rafında var oraya da makyaj malz. falan koyarım dıe dusundum ama corapları ve ıc camaısrlar ıcın nasıl bırsey yapmalıyım sızce. suan nısanlım kullanıyor resımlerı de ekledım yardım ıstıyorum sızden. haftasonu evı yerlestırmeye gıtcez bı cozum bulsam ıyı olacak. :18: