Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

maşallah ne stokçu bir hatunsunuz merak ettim bu alışkanlık nerden geliyor

cok guzel odalar canim bende acik renk ferah mobilya istiyorum artik insallah zamanla tek tek gecirecegim elden...

sağol canım.ferah olmasına çalıştım.:)
zamanla oluyor,ben de yavaş yavaş tamamlamaya çalıştım.
duvar kağıdımız kaldı.:)

aaa selincim ben senin bu fotolarını görmemiştim ,arkadaş alıntı yapınca farkettim ,geçmiş sayfalarda mı kaldı acaba ,ama süper hatunsun ,bu ne düzen ,maşşallahh ..

Bir solukta butun sayfalari okudum vallahi.
Hepinize helal olsun!

Sayenizde yeni bir sey ogrenmis oldum: Ne kadar az esya, o kadar cok duzen.
Ceyiz hazirlayan biri olarak cok guzel ornekler oldunuz.

Hepiniz süpersiniz hatunlar , bend ebi yengeç burcuyum ama dagınıklıgı sevmeyenn yengeç burcu yeni evime taşındım eksikleir tamamlayıp en kıs zamanda ekliycem fotoları
sizleri takipteyim

kızlar harikasınız ya.. yemin ederim ben dolabımı çeksem direk dünyanın en dağınık düzensiz kızı ilan edilirim. ama ibret olsun diye cekicem söz :)

konuya bayıldım. bende takipçinizim. ben yeni taşındım. henüz tam anlamıyla bir düzen kuramadım. ama eski evimin resimlerini fikir vermesi için koyacağım. şimdiki evim çok küçük herşeyim tıkış tıkış.

merhaba bayanlar, konuyu nerdeyse basından berı okudum cok yararlı oldu. yenı evlencem evımı nasıl yerlestırsem daha kullanıslı olur dıye dusunuyordum. bı de sıkıntım var yardımlarınızı beklıyorum. yatak odasını alırken dıkkat etmemısım cekmecemız yok sıfonyerın ılk rafında var oraya da makyaj malz. falan koyarım dıe dusundum ama corapları ve ıc camaısrlar ıcın nasıl bırsey yapmalıyım sızce. suan nısanlım kullanıyor resımlerı de ekledım yardım ıstıyorum sızden. haftasonu evı yerlestırmeye gıtcez bı cozum bulsam ıyı olacak. :18:

başından beri konuyu takip ediyorum çok güzel faydalı buluyorum hepinizin ellerine sağlık

burdaki arkadaşlar plastik kutuların içine yerleştirmişlerdi eğer çekmecen yoksa çok mantıklı canım yatak başlığının kenarlarında komidin yok mu oralara da koyabilirsin

kızlar tek tek okudum bütün sayfaları..hepsi birbirinden maşallah...bnm 2 tane bıcırık kızım var...miniğim 8 aylık ablamız 4 yaş dolduracak aralık ayında...en kısa zamanda bende ekleyecem fotolar...fırsat buldukça...takip edecem artık burayı..

bekliyoruz..........

Seni tebrik ettim.Düzen konusunda ders vermen için seni bize davet ediyorum :))

fermuarlı hurçlar oluyor. ben bekarken onları kullanırdım düzenli duruyor. çorap hurcu sanırım küçük boyun adı

hepsini inceledim,çok güzelller,düzenli olmak insana huzur veriyor,benimde kullanmadığım birçok yorgan ,yastık ,battaniyem var ve çok yer kaplıyor,vakumlu hurçlar işe yarıyacak gibi,yarın alıp dolabı boşaltcam,çorap için olan kutularada bayıldım ,toplamakdan sıkıntı gelmişti,genel temizlik öncesi harşeyi kutulamak lazım,teşekkürler paylaşımlarınız için....

Bunlar da yatak odamdan...

Şifonyerimin ilk çekmecesi ikeadan aldıgım çekmece düzenleyicilerin içinde makyaj malzemelerim kremlerim tokalarım var.

Eklentiler

• $DSC06883.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…