Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

ben de o askıdan almayı planlıyordum, işe yaramadıgını soylemen benim de aklımı karıstırdı.
almaktan vazgectim :)

Bende senin evin sandım:))

ben ekleyemedim foto.faceden yapıp kopyalamaya vakit olmadı.dün biliyorsun kızım ufak bir kaza geçirdi.onunla uğraştım.
benim banyom yenilenmedi henüz ama çocuk ve yatak odamı eklemek istiyorum.

bunları ben banyo için yardım isteyen arkadaşa fikir olsun diye ekledim.
kendi evim demedim zaten.

kendi evin diye yükledin demedim dikkatli okursan ;bunları herkes görebilir biz evlerimizden çekip yüklüyoruz bunu dedim

kendi evin diye yükledin demedim dikkatli okursan ;bunları herkes görebilir biz evlerimizden çekip yüklüyoruz bunu dedim

konu açıldığından bu yana takipteyim.önceki sayfayı okursan banyo için öneri isteyen bir arkadaş vardı.ona yardım için ekledim.

Son düzenleme:

konu açıldığından bu yana takipteyim.önceki sayfayı okursan banyo için öneri isteyen bir arkadaş vardı.ona yardım için ekledim.

ekle arkadaşım ama ben burda daha çok gerçek fotolar görmek istiyorum bu da benim fikrimiyi günler...

ekle arkadaşım ama ben burda daha çok gerçek fotolar görmek istiyorum bu da benim fikrimiyi günler...

herkes aynı fikirde.yaşanmış evlerden fikirler almak çok güzel.
ne amaçla koyduğumu anlattım arkadaşım.işte olduğumdan acele ekledim,açıklama yapmadığım için yanlış anlaşılmış olabilirim.ama bu topikle alakalı olmadığının farkındayım.ftemiz arkadaş için eklenmiştir.

eylül süppersin arkadaşım seni tebrik ederim herşey intizamlı düzenli ve simetrik
simetrikliğinden dolayı senin başak olduğunu tahmin ediorum:)
ayrıca terlik ve ayakkabı dolabındaki o dantelimsi plastik örtüne bayıldım bayıldım:)
ben ondan buzdolabına aldım:) sonna raflara yapıştı attım ama terlik ve ayakkabı dolabında çok şık durmuş:)
bende tv üniteme konsoluma yatak odama kapitone kumaştan örtü dikmeyi planlıorum:) kenarınada böle fisto falan alırım şıkır şıkır tertemiz olur diye hayal kuruorum:) görünce dahada bi özendim:)
içim açıldı vallaha:)
diğer yerlerini merakla bekliorum:)

ben kullandım. hepsiburadadan almıştım. bi halta yaramadı, kırış kırış oldu kıyafetler hemde kırıldı hemen. attım ben çöpe yani

Ay iyi oldu bunu öğrendiğim ciddi ciddi almayı düşünüyordum, bizim burdaki bi arkadaşım da aynısını söyledi, o zaman almıyoruz.Sağol canım.

hahah ay ilahi güldürdün beni selin ,yengeç burcuyum ama düzeni çok severim ,simetri dedinde fotoları koyduktan sonra farkettim ,turuncu tencereler yamuk duruyor yanındaki tavalarda öyle ,bir gözüme battı ki anlatamam ,burdan elimle düzletsim geldi

bende senin konsolunu yerleştimene bayıldım ama sabah alıntı yapmamadım sürekli hata verdi .bari şimdi söyliyim ,sende çok düzenli ve temizsin ,ayrıca o kırmızı tencerelere de bayıldım ..

ben ekleyemedim foto.faceden yapıp kopyalamaya vakit olmadı.dün biliyorsun kızım ufak bir kaza geçirdi.onunla uğraştım.
benim banyom yenilenmedi henüz ama çocuk ve yatak odamı eklemek istiyorum.

Tamam canım fırsat bulunca eklersin merakla bekliyorum benim banyoda da dolap yok yapılmadı kendi evime artık:)

Kendi yaptığım çekmece düzenleyiciyi yazıyım hani pilastik şeffaf kutular var ya kapaklı içinde pişmaniye peynir vs oluyor onları atmıyorum kapak yerinden kestim iki parça oldu birine saç lastiklerimi diğerine tokalarımı tarağımı koydum üst üste yerleştirdim kalabalığımı topladı, ayakkabı kutularınıda atmam yapışkanlı folyoyla kaplarım içine ıvır zıvır doldururum mesela ilaçları oğlumun dolabının içinde ki çoraplarını sakladığım eşyalarını koyarım.

bu kutu

Son düzenleme:
sende ilginç fikirler var maaşALLAH arkadaşım.ben de ileadan plastik çekmece içi almıştım,bölmeli.toka,tarak için çok iyi oldu.çok da uygun.ayakkabı kutusu fikri de çok güzel.hem israf etmemiş oluruz hem masrafsız düzenlemiş oluruz.

çok güzel ama hazırı olsa seve seve kullanırım.ben de çok rahatsız oluyorum misafir tabaklarının tozlanmasına.

eylül ayakkabılığına bittim.dantelli dantelli,pek şık.
dağınık ev topiğinden hatırlıyorum seni.çok düzenliymişsin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…