Kapı Arkası Pratik Askı Over Door
WONDER HANGER PRATİK ASKI (TV ÜRÜNÜ)
kızlar bu askıdan kullanan var mı? Dolabım küçük pratik fikirlere ihtiyacım var, 4 kapılı gardrobum.
bunları netten hepimiz görebiliriz
gerçek kendi evinizden kareler paylaşsanız
Bende senin evin sandım:))
bunları ben banyo için yardım isteyen arkadaşa fikir olsun diye ekledim.
kendi evim demedim zaten.
kendi evin diye yükledin demedim dikkatli okursan ;bunları herkes görebilir biz evlerimizden çekip yüklüyoruz bunu dedim
konu açıldığından bu yana takipteyim.önceki sayfayı okursan banyo için öneri isteyen bir arkadaş vardı.ona yardım için ekledim.
ekle arkadaşım ama ben burda daha çok gerçek fotolar görmek istiyorum bu da benim fikrimiyi günler...
Eki Görüntüle 712190 Eki Görüntüle 712191
banyo dolabımın içi
Eki Görüntüle 712192
terlik dolabım
Eki Görüntüle 712193
ayakabı dolabım
Eki Görüntüle 712194
Eki Görüntüle 712195
Eki Görüntüle 712196
bunlarda mutfak dolabımın bir kısmı ,bardaklarımın takımları bozuldu hep kırılmaktan
kiminden 4 kiminden 3 tane filan kaldı ..yakında yenileyeceğim bakalım
benden de bu kadar ..
daha sonra kızımın ve benim gardrobumuzu da düzenliyim onları da koyarım ..
ben kullandım. hepsiburadadan almıştım. bi halta yaramadı, kırış kırış oldu kıyafetler hemde kırıldı hemen. attım ben çöpe yani
eylül süppersin arkadaşım seni tebrik ederim herşey intizamlı düzenli ve simetrik
simetrikliğinden dolayı senin başak olduğunu tahmin ediorum:)
ayrıca terlik ve ayakkabı dolabındaki o dantelimsi plastik örtüne bayıldım bayıldım:)
ben ondan buzdolabına aldım:) sonna raflara yapıştı attım ama terlik ve ayakkabı dolabında çok şık durmuş:)
bende tv üniteme konsoluma yatak odama kapitone kumaştan örtü dikmeyi planlıorum:) kenarınada böle fisto falan alırım şıkır şıkır tertemiz olur diye hayal kuruorum:) görünce dahada bi özendim:)
içim açıldı vallaha:)
diğer yerlerini merakla bekliorum:)
ben ekleyemedim foto.faceden yapıp kopyalamaya vakit olmadı.dün biliyorsun kızım ufak bir kaza geçirdi.onunla uğraştım.
benim banyom yenilenmedi henüz ama çocuk ve yatak odamı eklemek istiyorum.
kızalr bakın ne buşldum elinden dikiş nakış gelen varsa şayet konsolundaki yemek takımları için bundan dikebilir:) hatta çözen varsa banada anlatabilirmi:)
süper bişey yemek takımları tozlanmasın diye yapılmış:)
https://lh6.googleusercontent.com/-...igMmr0/s1600/tabak+hur%C3%A7lar%C4%B1+015.jpg
sende ilginç fikirler var maaşALLAH arkadaşım.ben de ileadan plastik çekmece içi almıştım,bölmeli.toka,tarak için çok iyi oldu.çok da uygun.ayakkabı kutusu fikri de çok güzel.hem israf etmemiş oluruz hem masrafsız düzenlemiş oluruz.Kendi yaptığım çekmece düzenleyiciyi yazıyım hani pilastik şeffaf kutular var ya kapaklı içinde pişmaniye peynir vs oluyor onları atmıyorum kapak yerinden kestim iki parça oldu birine saç lastiklerimi diğerine tokalarımı tarağımı koydum üst üste yerleştirdim kalabalığımı topladı, ayakkabı kutularınıda atmam yapışkanlı folyoyla kaplarım içine ıvır zıvır doldururum mesela ilaçları oğlumun dolabının içinde ki çoraplarını sakladığım eşyalarını koyarım.
sende ilginç fikirler var maaşALLAH arkadaşım.ben de ileadan plastik çekmece içi almıştım,bölmeli.toka,tarak için çok iyi oldu.çok da uygun.ayakkabı kutusu fikri de çok güzel.hem israf etmemiş oluruz hem masrafsız düzenlemiş oluruz.
Eki Görüntüle 712647 bu kutu
kızalr bakın ne buşldum elinden dikiş nakış gelen varsa şayet konsolundaki yemek takımları için bundan dikebilir:) hatta çözen varsa banada anlatabilirmi:)
süper bişey yemek takımları tozlanmasın diye yapılmış:)
https://lh6.googleusercontent.com/-...igMmr0/s1600/tabak+hur%C3%A7lar%C4%B1+015.jpg