Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Evet canım bellonadan :)

benimde aynı canım bellonadan evin bütün eşyaları hatta,bu modeli ışığı yanıyo diye çok beğennmiştim eşim bütün kabloları güzelce toplamış arkasına kalabalık etmesin diye bir veya iki kere yaktım :KK1:

benimde aynı canım bellonadan evin bütün eşyaları hatta,bu modeli ışığı yanıyo diye çok beğennmiştim eşim bütün kabloları güzelce toplamış arkasına kalabalık etmesin diye bir veya iki kere yaktım :KK1:

Ben hiç yakmadımm bile :KK1:

aynı dertten bende muzdariptim en sonunda çözümü buldum facede sadece kendin görebileceğin bir albüme ekle fotoları sonra da sağa tıklayıp kaydet
kaydettiklerini yükle siteye
o zaman oluyor:KK34:

öylemi,sağol canım.akşam deneyeyim.:)

selam kızlar bende bu topiği bugün gördüm dün evimi temizledim baya toparlanmıştı bende akşama resmini çekip yükleyeyim ama mutfağımı koyamam mutfak dolaplarımı sevmiyorum

ay ne düzenli bayanlar varmış maşallah bende yepyeni evimin düzenli halini çekip koyayım özendim valla maşallah allah'ım nazarlardan saklasın ne güzel evleriniz var:KK16::nazar:

Maşallah kızlar ne güzel derli toplu eviniz.
Ben hala evime geçemedim okullar kapanınca geçeceğim
Ne bahar temizliği yapabildim ne kışlıklar kalktı çok canım sıkılıyor bu duruma.
Haftada bir eve uğruyoruz otel gibi kullanıyoruz Tam evime geçeceğim muhtemelen de taşınacağız bütün işler duruyor
Size imreniyorum vallahi
Ben de vakumlu hurçları bi hevesle almıştım çeyizleri hazırlarken
Ama hiç memnun kalmadım
Havası geri açılıyor zamanla.Ben mi kapatmayı beceremedim diye düşündüm ama tekrar tekrar denedim yok hep öyle
Ve benim pamuk yastıklar çok kötü oldu çıkınca.
Benim ki öyle markalı filan değildi ondan mı acaba

Son düzenleme:
Maşallah kızlar ne güzel derli toplu eviniz.
Ben hala evime geçemedim okullar kapanınca geçeceğim
Ne bahar temizliği yapabildim ne kışlıklar kalktı çok canım sıkılıyor bu duruma.
Haftada bir eve uğruyoruz otel gibi kullanıyoruz Tam evime geçeceğim muhtemelen de taşınacağız bütün işler duruyor
Size imreniyorum vallahi
Ben de vakumlu hurçları bi hevesle almıştım çeyizleri hazırlarken
Ama hiç memnun kalmadım
Havası geri açılıyor zamanla.Ben mi kapatmayı beceremedim diye düşündüm ama tekrar tekrar denedim yok hep öyle
Ve benim pamuk yastıklar çok kötü oldu çıkınca.
Benim ki öyle markalı filan değildi ondan mı acaba

ben bimden almıştım çok memnunum ama uzun ömürlü değiller en fazla 2 yıl yani 2 defa kullanıyorsun ben sıkıntı çekmedim valla

tv ünitemin içi:)
pek düzenli diil amaa:) burda tam istediğim kusursuzluğu yakalayamıorum çünkü çok eşya var:)

kahvaltı takımım
$SAM_0930 (Copy).jpg

pasta takımım
$SAM_0931 (Copy).jpg

kitaplığa sığmayan kitaplar
ıvır zıvır kutusu hasır olan vede
netin kutusu

kavonozun orda ne işi var demeyin onda biten artık pillerimizi biriktirioruz:)
$SAM_0932 (Copy).jpg

günlük yedek yemek takımım
günlük kullandıgım kadehler
$SAM_0933 (Copy).jpg

ütüm ve arkasında şu an bana yasak olan filtre kahve makinem:KK43:
$SAM_0934 (Copy).jpg

alt gözü buda tv ünitemin
burdada çatal bıçak setinnin kutusu var içindekiler konsolda duruyo bunuda atmaya kıyamıorum:)
yanındada misafir geldiğinde serviste kullandığım büyük tabaklar var
$SAM_0935 (Copy).jpg

buda tv ünitemin alt diğer gözü
burdada misafir geldiğinde kullandığım tencere takımım var
misafire ayırmış olmamın asıl sebebi çok büyükler iki kişi için. misafir geldiğinde bunlarda pişiriorum anca yetiyo
günlük kullanamıorum:)
$SAM_0936 (Copy).jpg

bu kadar:)

Son düzenleme:
tv ünitemin içi:)
pek düzenli diil amaa:) burda tam istediğim kusursuzluğu yakalayamıorum çünkü çok eşya var:)

kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 711680

pasta takımım
Eki Görüntüle 711681

kitaplığa sığmayan kitaplar
ıvır zıvır kutusu hasır olan vede
netin kutusu

kavonozun orda ne işi var demeyin onda biten artık pillerimizi biriktirioruz:)
Eki Görüntüle 711682

günlük yedek yemek takımım
günlük kullandıgım kadehler
Eki Görüntüle 711684

ütüm ve arkasında şu an bana yasak olan filtre kahve makinem:KK43:
Eki Görüntüle 711685

alt gözü buda tv ünitemin
burdada çatal bıçak setinnin kutusu var içindekiler konsolda duruyo bunuda atmaya kıyamıorum:)
yanındada misafir geldiğinde serviste kullandığım büyük tabaklar var
Eki Görüntüle 711686

buda tv ünitemin alt diğer gözü
burdada misafir geldiğinde kullandığım tencere takımım var
misafire ayırmış olmamın asıl sebebi çok büyükler iki kişi için. misafir geldiğinde bunlarda pişiriorum anca yetiyo
günlük kullanamıorum:)
Eki Görüntüle 711687

bu kadar:)

aaaaaaa kıskanıyorum maşallahhhhhhhhh ben de olcem böyle tertipli tertipli:KK52::KK52:

$DSCF3155.jpg $DSCF3156.jpg

banyo dolabımın içi

$DSCF3157.jpg
terlik dolabım
$DSCF3158.jpg
ayakabı dolabım
$DSCF3159.jpg
$DSCF3160.jpg
$DSCF3162.jpg

bunlarda mutfak dolabımın bir kısmı ,bardaklarımın takımları bozuldu hep kırılmaktan
kiminden 4 kiminden 3 tane filan kaldı ..yakında yenileyeceğim bakalım

benden de bu kadar ..

daha sonra kızımın ve benim gardrobumuzu da düzenliyim onları da koyarım ..

eylül166 ve kalinkaselin maşallah düzeniniz süper
selincim çok eşya olan dolaplar malesef istediğimiz düzeni alamıyor:KK6:
bu kadar düzen de yeterli bence bu arada tv üniten bol dolaplıymış ne güzel bizimki sadece 2 dolaplı :KK34:

Buradaki evleri görünce kendimi pek bi pasaklı gördüm, en kısa zamanda ben de böyle güzel düzenleyeceğim inşallah.

ANAAAM mankenmi ooooooooooo:)çantalar için hani şu elbise askıları varya çok iyi oluyo .ben öyle kullanıyodum ama evlenince onu koyacak yer kalmadı.çantalarım kalıp gibi olduğundan iyi oluyodu tavsiye ederimEki Görüntüle 675020

Eveet kesinlikle bende yer bulabilirsem evde evlenince aynı yöntemi kullanıcam. Çok rahat oluyor çantalar için mantıklı :KK76:

benim dolaba benziyo :KK9: güzel düzenli ,örtü bile koyulmuş :nazar:
ben deterjan dolabımı çekmemişim bak şimdi farkettim ..dur yarında onu koyarım..

teşekkür ederim:KK34:
kiracıyız banyoda dolap yoktu biz aldık napalım mecbur:KK53:
bizim deterjan ve diğer malzemeler küçük tuvalette eklemiştim ardiye konusuna:KK34:

teşekkür ederim:KK34:
kiracıyız banyoda dolap yoktu biz aldık napalım mecbur:KK53:
bizim deterjan ve diğer malzemeler küçük tuvalette eklemiştim ardiye konusuna:KK34:

aa evet görmüştüm hatırladım ,bende küçük tuvalet yok ,senin iyi olmuş herşeyi toparlar ,benim detrjanlarım da lavabonun alt dolabında ,ama çamaşır makinem diğer banyoda olduğundan çamaşır ile ilgili olan deterjanlar orada duruyor ..

X