Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

çocukların odalarından.......

duvarlarımızda özgür çalışmaları bitince duvar kağıdı yapılacak.:)))

oğlumun odası mavi,kızımn ki pembe,mor.dolapları kendimiz tasarladık.benim yatak odam da dahil.

Son düzenleme:
sağol canım.elimizdeki imkanlarla ancak bu kadar oldu.daha bir kaç şey var yapılacak.sonra çorap hurcumuzu ve toka çekmecemizi de ekliyeyim.bir de dolap içlerini.:)

olduğu kadar herkesin yaşam tarzı ve standartları farklı
önemli olan düzen ve temizlik değil mi canım

bu arada üstte ki fotolar yeni açıldı dolaplara bayıldım çok kullanışlı
odayı daraltmadan süper olmuş

Son düzenleme:

şu resimlere bakınca resmen huzuru gördüm:)
çok güzel ciddi anlamda çok beğendim evinizin bi ruhu var :)
şu avim güzel evimde bütün evlere baktım ama ruhu olan ev çok az mesela benim evimin hala ruhu yok:)
cidden eve girdiğimde rahat ediorum ama bi muaynehane havası alıorum evimden ama sizin eviniz sıcacık:)
dolaplara bayıldım
renklerin uyumuna kullanışlılığa bayıldım inş. ağzınızın tadı bozulmaz nazar değmesin maşallah
nazar boncunuda koyyim hah oldu şimdi

eylül ayakkabılığına bittim.dantelli dantelli,pek şık.
dağınık ev topiğinden hatırlıyorum seni.çok düzenliymişsin.:)
o zaman iyiki koymuşum bu fotoları,yoksa beni hep pis pasaklı biri olarak hatırlayacaktın :) :) :)
şaka bi yana ,onlar tabi hep çocuk dağınıklığı,10 dakika sonra eser kalmıyo .birgünde misafirler gittikten sonra mutfağı çekmiştim yarım saat sonra ilk günki gibi oldu tabi :)
bu arada dolap düzenine ve çocuklarının odasına bayıldım.çok zevkli döşenmi canım çok beğendim,sende pek temiz bir hatuna benziyorsun.

sağol selinciğim.burda genelde yeni gelin evleri var şıkır şıkır.:)
evi karıştıran bir ufaklık olunca insan evine daha çok ısınıyor sanırım.ben de ilk evlendiğimiz de mobilya mağazasına girmiş gibi hissederdim.:)))
huzur her şeyden önemli hepimiz için.
sağol canım.çalıştığım için çok ilgilenemiyorum eskisi gibi ama her şey yerinde,derli toplu olsun istiyorum.:)
orda da görmüştüm genelde oyuncak dağınıklığı vardı evinde.
ama titiz olduğunu öğrenmiş oldum.

Canım maşaallah bayıldım oğlunun odası tam istediğim renkler dolaplar istediğim tarzda puantiyeler:), bizim kendi evimiz değil kayınbabamın almayı düşünüyoruz ev ama ne zaman nasip olur Allah bilir o çocuk odasındaki dolaplar duvara sabit mi yani yüklük gibi yoksa taşınma işi olsa kolayca taşınır mı? Oğlumun odasına yaptırmak istiyorum bayıldım bayıldım hayallerimdeki çocuk odası:) düzeninde çok güzel Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin sağlıkla güzellikle inşaallah.

Canım maşallah pek düzenli dolabının içi, dıştan görüntü de verseydin, dolabının şekli-şemali daha güzel olur, ben de yenileyeceğim evimin eşyalarını da?
sağol canım.:)
canım eklerim.makinemin pili bitmiş.
sade ama çok kullanışlı.ben ve mimar arkadaşımla çizdik.bu orta kapı.3 sürgülü kapısı var.yanlar askı va.ama çekip ekleyeceğim.
sağol eflalciğim.:)ben de turkuazı çok severim.perde çok aradım ama en uygun buydu.
duvar kağıdımız ve yastıkların arkasına uygun wallpaperimiz kaldı.eşim oğlumun duvar çizmesi yüzünden beklemeye aldı duvar işini.

duvara monte ama parça parça.
eşimle yiğeni memleketlerinde atölyede yapıp karkoyla buraya gönderdiler.montaj vs.epey uğraştılar.tabi 3 oda birden yapılmıştı.
taşınması çok kolay yani.:)
masadaki kalemlikler ikeadan.sadeydi ben mobilyalarda çivi vs.yi kapatmak için kullanılan yapışkanlarla puanti görüntüsü verdim.kutu koçtaştaki kutulardan.
her iki odamızda da arkadaş yatağı var altta.misafir gelince çok işe yarıyor.aklında olsun.:)

Son düzenleme:
Kızlar herkese selam,fırsat buldukça sayfalara teker teker bakmaya devam edeceğim.
Sizlerden fikir almak istiyorum.
Salon,oturma odamız aynı ve masa-konsol-büfe takımı mevcut fakat ben tv ünitelerine bayılıyorum ve almak istiyorum.
Sorum şu tv ünitesi aldığımda salon takımı yine kalabilir mi yoksa büfeyi yada konsolu elden çıkarmam mı gerek.Hepsi birden çok mu komik mi olur?

ooo hanımlar pek düzenlisiniz çok beğendim ben de düzeni çok severim fırsat bulunca fotolarımı yüklerim

Tamam canım o zaman yaptırabilirim çok hoş, bende yatağını yavru yataklı istiyorum kullanışlı Allah korusun hastalıkta vs. yanında yatmak için iyi gerçi çekyat var odasında ama bakalım böyle bir şey yaptırırsak gerek kalmaz kalabalığı sevmiyorum,burda ikea yok internetten olur alışveriş:) babası ikna olsa neler yapıcam odasına:)

dolapları tam olarak çeker misin nasıl tasarladın ben de dolap yaptırmak istiyorum hem kendime hem oğluma giyinme odası yapıcam kendime içine halılarımı da hurçlarımı da koycam öyle bişey istiyorum ne zaman yaptırırm bilmem ama beğendiklerimden fikir alıyorum çok beğendi,m gerçekten

internet var ya canım,ordan alırsın.
ben de kalabalığı sevmiyorum.derli toplu,ferah olsun istedim.

sağol canım.ben de üst dolapları depo alanı olarak tasarladım.kendi dolabım da öyle.her ikisini çekip koyarım inşaALLAH.
ben tüm yorgan,abattaniyeyi vakumlulara koydum.süper toplandı her şey.
çocuk odalarında eşim iç kısımlarını geğiştirdi.ama ben autocad de kendi tasarladığımı eklerim.daha kullanışlı olacaktı bana göre.:)

Son düzenleme:

Her şey çok düzenli :) Bir şey soracağım ayakkabılığına bayıldım benim de öyle bir dolap almam gerekiyor. Nerden bulabilirim acaba

Son düzenleme:
merhabalar bende şimdilik banyomun fotosunu koyuyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf2669.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 857
  • $Fotoğraf2667.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 869
  • $Fotoğraf2666.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 979
bayıldım bayıldım sizlere:) düzenli kadınların hali başka oluyor, annem her zaman senden habersiz eve biri gelecek gibi bırak evini,hastalık var sağlık var der. olabildiğince uymaya çalışırım ben de:) çalışan biri olarak zor tabi ama gaza geldim hafta sonu temizlik yapıcam ve foto paylaşıcam sizlerle kızlar:)

Ben de yaptırmak istiyorum yatak odası dolabımı, hazırlar yetersiz kalıyor, fotolarını merakla beklemedeyim canım, şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…