Sarımsak fikri güzel hemen yapıcam zaten içleri geçiyor ziyan oluyor,hasır sepette kokmuyor mu soğan kışın ne çektim o kokudan soğanda kötü çıkmıştı onun etkisi oldu tabi içleri çürük çıktı çoğunun o da çok pis koku yaptı sinir olmuştum.
sarımsak işini bende yaptım ama kötü oldu sarımsak tadı değişiyor sanki turşu gibi kokuyor ben beğenmedim nedense eşimde öyle
sarımsaklı yoğurt yaptığımda kötü bir tadı oluyor
Aman oyalı oyalı yazmalar sağolsun oğlum dağıtır benmkileri ben yeniden toplarım.
Peki rendelemeden bütün koysak o zaman değişmez heralde
Benim henüz çocuğum yok ondan dağılmıyor hiç bir yer ohh Yazmaların çoğunu kaldırdım sandığıma birkaç tane bıraktım
ben zaten rendelemeden bütün koydum en güzeli taze taze olanı
ben zaten rendelemeden bütün koydum en güzeli taze taze olanı
Holde kokar onlarBalkonun varsa sebzelik alıp balkonda tutabilirsin. Ya da nasıl bir evde oturuyorsun bilmiyorum yine sebzelikle dış kapının hemen yanına koyabilirsin
sarımsak nereye koyarsan koy kokar canım benim
ben sarımsaklarımı eziorum bi kavanoza koyup üstünede zeytinyağ kaplıorum gerektikçe ordan alıp kullanıorum bölece kokmuyoda ve çooooook uzun süre bu şekilde saklayabiliorum
deneyebilirsin
patates soğan içinde sebzeliğinin bi böümüne koyabilirsin balkonda güneş gördükçe kötü oluolar
evin içindede yeşilleniolar ben 5 kilo falan alıodum patates soğanı ama bozulunca 2 şer kilo alıorum ama mutfakta hasır sepetim var onun içinde duruyo bozulmadan kullanıorum
buzdolabında hiçbirşey olmuyo isterse 3 ay kalsın:) denenmiştir bekar evimizde buzdolabımız genelde boş olduugndan makarnaları bile buzdolabına koyyoduk:)
sarımsak işini bende yaptım ama kötü oldu sarımsak tadı değişiyor sanki turşu gibi kokuyor ben beğenmedim nedense eşimde öyle
sarımsaklı yoğurt yaptığımda kötü bir tadı oluyor
cevaplar icin tesekkür ederim kizlarPeki rendelemeden bütün koysak o zaman değişmez heralde
GünaydınnBen eklemeye devam ediyorum Sırada salonum ve banyo dolabım var
Eki Görüntüle 707650 Eki Görüntüle 707651 Eki Görüntüle 707652 Eki Görüntüle 707653 Eki Görüntüle 707654 Eki Görüntüle 707655 Eki Görüntüle 707656 Eki Görüntüle 707657
Mobilya bellonodan galiba
kızlar kaç kere başka resim sitelerinden denedim ama resimleri küçültmeyi başaramadım.büyük haliyle de eklenmiyor.
yardım bekliyorum.