Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocukların odalarından.......
duvarlarımızda özgür çalışmaları bitince duvar kağıdı yapılacak.:)))
oğlumun odası mavi,kızımn ki pembe,mor.dolapları kendimiz tasarladık.benim yatak odam da dahil.
Eki Görüntüle 712797 Eki Görüntüle 712798 Eki Görüntüle 712799 Eki Görüntüle 712800
odalar ferah ve zevkli döşenmiş
sağol canım.elimizdeki imkanlarla ancak bu kadar oldu.daha bir kaç şey var yapılacak.sonra çorap hurcumuzu ve toka çekmecemizi de ekliyeyim.bir de dolap içlerini.:)
Eki Görüntüle 712806 Eki Görüntüle 712807 Eki Görüntüle 712808 çocukların odalarından.......
oğlumun odası mavi,kızımn ki pembe,mor.dolapları kendimiz tasarladık.benim yatak odam da dahil.
Eki Görüntüle 712797 Eki Görüntüle 712798 Eki Görüntüle 712799 Eki Görüntüle 712800
o zaman iyiki koymuşum bu fotoları,yoksa beni hep pis pasaklı biri olarak hatırlayacaktın :) :) :)eylül ayakkabılığına bittim.dantelli dantelli,pek şık.
dağınık ev topiğinden hatırlıyorum seni.çok düzenliymişsin.:)
sağol selinciğim.burda genelde yeni gelin evleri var şıkır şıkır.:)şu resimlere bakınca resmen huzuru gördüm:)
çok güzel ciddi anlamda çok beğendim evinizin bi ruhu var :)
şu avim güzel evimde bütün evlere baktım ama ruhu olan ev çok az mesela benim evimin hala ruhu yok:)
cidden eve girdiğimde rahat ediorum ama bi muaynehane havası alıorum evimden ama sizin eviniz sıcacık:)
dolaplara bayıldım
renklerin uyumuna kullanışlılığa bayıldım inş. ağzınızın tadı bozulmaz nazar değmesin maşallah
nazar boncunuda koyyim hah oldu şimdi
sağol canım.çalıştığım için çok ilgilenemiyorum eskisi gibi ama her şey yerinde,derli toplu olsun istiyorum.:)o zaman iyiki koymuşum bu fotoları,yoksa beni hep pis pasaklı biri olarak hatırlayacaktın :) :) :)
şaka bi yana ,onlar tabi hep çocuk dağınıklığı,10 dakika sonra eser kalmıyo .birgünde misafirler gittikten sonra mutfağı çekmiştim yarım saat sonra ilk günki gibi oldu tabi :)
bu arada dolap düzenine ve çocuklarının odasına bayıldım.çok zevkli döşenmi canım çok beğendim,sende pek temiz bir hatuna benziyorsun.
fotolarımı tekrar eklemeyi deniyeceğim.
gardrobumdan başlayayım.:)
Eki Görüntüle 712793 Eki Görüntüle 712794 Eki Görüntüle 712795 Eki Görüntüle 712796
fotolarımı tekrar eklemeyi deniyeceğim.
gardrobumdan başlayayım.:)
Eki Görüntüle 712793 Eki Görüntüle 712794 Eki Görüntüle 712795 Eki Görüntüle 712796
Eki Görüntüle 712806 Eki Görüntüle 712807 Eki Görüntüle 712808 çocukların odalarından.......
sağol canım.:)Canım maşallah pek düzenli dolabının içi, dıştan görüntü de verseydin, dolabının şekli-şemali daha güzel olur, ben de yenileyeceğim evimin eşyalarını da?
sağol eflalciğim.:)ben de turkuazı çok severim.perde çok aradım ama en uygun buydu.Canım maşaallah bayıldım oğlunun odası tam istediğim renkler dolaplar istediğim tarzda puantiyeler:), bizim kendi evimiz değil kayınbabamın almayı düşünüyoruz ev ama ne zaman nasip olur Allah bilir o çocuk odasındaki dolaplar duvara sabit mi yani yüklük gibi yoksa taşınma işi olsa kolayca taşınır mı? Oğlumun odasına yaptırmak istiyorum bayıldım bayıldım hayallerimdeki çocuk odası:) düzeninde çok güzel Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin sağlıkla güzellikle inşaallah.
sağol canım.:)
canım eklerim.makinemin pili bitmiş.
sade ama çok kullanışlı.ben ve mimar arkadaşımla çizdik.bu orta kapı.3 sürgülü kapısı var.yanlar askı va.ama çekip ekleyeceğim.
sağol eflalciğim.:)ben de turkuazı çok severim.perde çok aradım ama en uygun buydu.
duvar kağıdımız ve yastıkların arkasına uygun wallpaperimiz kaldı.eşim oğlumun duvar çizmesi yüzünden beklemeye aldı duvar işini.
duvara monte ama parça parça.
eşimle yiğeni memleketlerinde atölyede yapıp karkoyla buraya gönderdiler.montaj vs.epey uğraştılar.tabi 3 oda birden yapılmıştı.
taşınması çok kolay yani.:)
masadaki kalemlikler ikeadan.sadeydi ben mobilyalarda çivi vs.yi kapatmak için kullanılan yapışkanlarla puanti görüntüsü verdim.kutu koçtaştaki kutulardan.
her iki odamızda da arkadaş yatağı var altta.misafir gelince çok işe yarıyor.aklında olsun.:)
internet var ya canım,ordan alırsın.Tamam canım o zaman yaptırabilirim çok hoş, bende yatağını yavru yataklı istiyorum kullanışlı Allah korusun hastalıkta vs. yanında yatmak için iyi gerçi çekyat var odasında ama bakalım böyle bir şey yaptırırsak gerek kalmaz kalabalığı sevmiyorum,burda ikea yok internetten olur alışveriş:) babası ikna olsa neler yapıcam odasına:)
dolapları tam olarak çeker misin nasıl tasarladın ben de dolap yaptırmak istiyorum hem kendime hem oğluma giyinme odası yapıcam kendime içine halılarımı da hurçlarımı da koycam öyle bişey istiyorum ne zaman yaptırırm bilmem ama beğendiklerimden fikir alıyorum çok beğendi,m gerçekten
:) ayakkabılığımı paylaşim
eskiyeneri attım hele geçen seneki babetleirm hemen hepsini attım ciddi anlamda yıpranmışlardı:)
şimdi yesyeni babetler aliciğim kendime:) kışlıklarıda kaldırdım ve yeni alcam ayakkabılarım için bir sürü yer açıldı:)
ayakkabılığımın dıştan görünüşü = burda günlük kulalndığımız ayakkabılarımız var.
Eki Görüntüle 708682
ilk gözü
Eki Görüntüle 708683
ikinci gözü
Eki Görüntüle 708684
üçüncü ve son gözü
Eki Görüntüle 708685
burdada fantazi olan ve çok sık kullanmadıgımız topuklu nubuk günlük kullanılmıcak özel günlerde kullanılcak ayakkabılarımız var:)
Eki Görüntüle 708686
Eki Görüntüle 708687
Her şey çok düzenli :) Bir şey soracağım ayakkabılığına bayıldım benim de öyle bir dolap almam gerekiyor. Nerden bulabilirim acaba
sağol canım.:)
canım eklerim.makinemin pili bitmiş.
sade ama çok kullanışlı.ben ve mimar arkadaşımla çizdik.bu orta kapı.3 sürgülü kapısı var.yanlar askı va.ama çekip ekleyeceğim.
sağol eflalciğim.:)ben de turkuazı çok severim.perde çok aradım ama en uygun buydu.
duvar kağıdımız ve yastıkların arkasına uygun wallpaperimiz kaldı.eşim oğlumun duvar çizmesi yüzünden beklemeye aldı duvar işini.
duvara monte ama parça parça.
eşimle yiğeni memleketlerinde atölyede yapıp karkoyla buraya gönderdiler.montaj vs.epey uğraştılar.tabi 3 oda birden yapılmıştı.
taşınması çok kolay yani.:)
masadaki kalemlikler ikeadan.sadeydi ben mobilyalarda çivi vs.yi kapatmak için kullanılan yapışkanlarla puanti görüntüsü verdim.kutu koçtaştaki kutulardan.
her iki odamızda da arkadaş yatağı var altta.misafir gelince çok işe yarıyor.aklında olsun.:)