Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pislik olsun diye dediydim ama ben kocana derdin annem iyi niyetli sen de hep daha fazlasini istiyorsun diyeuzak maalesef hem annem girmez.. benim takıntılı olduğumu biliyor kızacağımıda biliyor.. hatta bi kaç kez kayınvalidemi arayıp yapma arkadaşım benim kızım öyle şeylerden hoşlanmaz kalbini kırar üzülürsün bile dedi.. biizmkide kırsın ana yüreği barışırız diye cevap verdi
eşime söylüyorum eskiden evinde yemek yapıyodu misafir çapırıyodu eşyaların yerini değiştiriyodu temizlik yapıyodu nolur şükret bırak girsin diyor.
eşime söyleyince hep fazlasını istiyosun hep fazlasını diyor.
abartıyomusum girerse girsinmiş..
eskiden eve biz evdeyken anahtarla giriyordu şimdi girmiyor şükürler olsun o zamanlar sinir hastası olmuştum korkuyorum yine aynı şeyleri hissetmekten çünkü mantıklı bi açıklaması yok bunun.
normal geliyor. olan da zavallı eşime oluyor.
asıl anlamadığım hiç bir zaman anlamayacağım nasıl bu kadar lafı olayı unutup önemsemeyip daha hala evime girebiliyor..
Pislik olsun diye dediydim ama ben kocana derdin annem iyi niyetli sen de hep daha fazlasini istiyorsun diye
Bu arada kaynananin girmesini istememek nasil daha fazlasini istemek oluyor ben anlamadim, aslinda hic birsey istememek bu bence?
Fetisist veya sapik falan mi acep? Gelip oglunun oteberisini mi kokluyor manyak napiyor anlamadimeskiden evime girip herşeye karışıyordu şimdi hiçbişi yapmıyor öylesine giriyor ya eşimde bak eskiden yaptığı hiç bişiyi yapmıyor sende görmezden geliver girsin en olmuş yani diyor.. bana hep daha fazlasını istiyosun diyo :/
ilk başlarda benimde hoşuma gidiyordu sonra baktım koltukların yerini değiştirdi baktım yatak odama girmeye başladı en sonunda bi baktım evime benden kabersiz misafir kabul etmiş ondan sonra ben delirdim.. yaptığın hiç bi iyiliği istemiyorum uzak dur evimden dedim.. şimdi hiç bişey yapmıyor sanki orası parkmış gibi giriyor evde dolaşıyor.
eşin anahtarı almıyosa evin iç kapılarını kilitle çıkarken onları açamayacağı için bişeyde yapamaz.
eşimede kıyamıyorum deme o sana kıyıyo, annesine kıyamıyo
Arkadas ozetlemis iste. Sana kiyiyor. Annesine kiyamiyor. Ya evin tum kapilarini kilitle anahtarlari da yanina al. Ya dis kapinin kilidini degistir o da giremesin. Ya da bir zahmet idare etme esime kiyamiyorum deme. Cunku esin sana saygi duysa bu kadar musade etmez. Isine gelmiyor kv nin o yuzden gurursuz gibi takiliyor. Yoksa dediklerini sindirdigini dusunmuyorum. Gercekten cok rahatsiz edici bu sekilde evine girmesi. Iyilikle olmuyorsa esine biraz ciddiyetini belli et isterse de alinsin kirilsin. Ozelin ozel kalmaycaksa ne manasi var ki.daha öncede yazdım kötü düşünmek istemiyorum kardeşim kendi annem evimdeyken nasıl rahatsam öyle olmak istiyorum diye..
ama düşünmekten DELİRİYORUM!!!
bir insan düşünün ki uyanır uyanmaz oğlunun evine gitsin ya yalvarıyorum size bana hekza bak belki şunun içindir diye mantıklı bişey söyleyin.
arıyor beni şuan senin evdeyim diyor. uyanır uyanmaz napıyosun diyorum hiç diyor.
sabah çıkarken evin kapılarını özellikle açık bırakıyorum inadıma kapıları kapıyor storlarını indiriyo kaldırıyor karışma ben nasıl bıraktıysam öyle kalsın diyorum omuz sallıyor.
eşime söylüyorum eskiden evinde yemek yapıyodu misafir çapırıyodu eşyaların yerini değiştiriyodu temizlik yapıyodu nolur şükret bırak girsin diyor.
stresten kanser olucam insan niye başkasının evine girer bakar hergün.. acayip şüphelenmeye başladım artıkı çünkü benim gözümde hiç bir mantıklı açıklaması yok bu durumun.
biri gelip bana evime girme dese o eve bir daha asla girmem. kapılarıma dokunma eşyalarımı elleme dese yine o eve girmem ama yok kadın bundan zevk alıyor.
bi kaç gün önce beni aradı tezgahta yemeklik gördüm aldım akşama yaparım dedi ben yapacaktım o yüzden çıkardım dedim işten gelcen uğraşma ben yaparım dedi kapattı. daha önce defalarca söyledim karışma mutfağıma girme yemek yapmak istiyorum kocama sen daha ne hala girip benim yemekliğimi alıyosun ?
eşime söyleyince hep fazlasını istiyosun hep fazlasını diyor.
abartıyomusum girerse girsinmiş..
eskiden eve biz evdeyken anahtarla giriyordu şimdi girmiyor şükürler olsun o zamanlar sinir hastası olmuştum korkuyorum yine aynı şeyleri hissetmekten çünkü mantıklı bi açıklaması yok bunun.
eşime kıyamıyorum adam öyle arada kalıyor ki bana hep iyi ol iyi ol düşünme eskisi gibi değil sadece bunun için bile şükret diyor. o öyle dedikçe ben iyice deliriyorum.
bir insan nasıl böyle saygısız olur aklım almıyor ya. bir de uyanır uyanmaz gidip o evde ne arıyor olabilirsin derdin ne ?
bazen 3-4 gün annesinin yanına gidiyor o zaman bana hayat ohh öyle güzel ki akşam yemeğe gitcez derdi yok kahveye inecek mi derdi yok sevişecekken kapı çalacak mı derdi yok yine bi tarafından sorun çıkartıp huzur bozacak mı derdi yok..
eskiden öyle severdim ki.. daha geçen gün buraya konu açtım kötü düşünmek istemiyorum diye ama ben iş yerinde her dk acaba evimde mi ne yapıyo ki eve girmesindeki amaç ne sürekli bunları düşünüyorum..
saygı sıfır.
ortaya pis çamaşırlarımı atsam ahh zavallı unutmuş zaar deyip kirli sepetine atar.. o kadar kendi kızı gibi görüyor. saf desem saf değil ama aynı şartlarda yetişmediğimizden dolayı bana anormal gelen ona normal geliyor. olan da zavallı eşime oluyor.
asıl anlamadığım hiç bir zaman anlamayacağım nasıl bu kadar lafı olayı unutup önemsemeyip daha hala evime girebiliyor..
anahtarı al kurtul demeyin öyle kolay olmuyor. eşim anahtarı asla almaz annesinden ona göre bu bi ihanet bile sayılabilir. annesi sınırları zaten koruyomuş.. nasıl korumaksa iyi niyetinden şüphem yok diyor aslında benimde yok ama taahammülümde yok kendi annem yapsa onu mahvederim bunada söylüyorum ama yok arkadaşım yoooook kadında bir gram gurur yok..
kin tutan biri değil olsa şimdiye kanlı bıçaklı olurduk benim o kadar kavgamdan lafımdan sonra.. ben ne yapacağımı ayağını evden nasıl keseceğimi şaşırdım artık. kendi kendimi hasta etcem düşünmekten.. ve tabi eşimide.. bi huzur yok evde..
Size katılmıyor değilim herkes düzenini sağlamak ister ama ben kv'yi kötü niyetli göremedim açıkçası
Tamamen iyi niyetinden yapıyor bana göre tabi bu benim şahsi fikrim,
Ama bu ağır değilmi yani dediğiniz kelime ''yaptığın hiç bi iyiliği istemiyorum uzak dur evimden dedim''
Yazık değilmi belki ne üzülmüştür ,kadıncağızı kovmaktan beter etmişsiniz !!
Ne olursa olsun bizde ilerde onun yerinde olacağız karşımızdaki bir ANNE ve Üslubumuzu BUNA göre ayarlamalıyız.Çok rahatsızsan kilitle yatak odanı ve kv 'ne ise anne yatak odama girmeseniz orayla ben ilgilensem deseniz daha uygun olur..
ooo öyle kaynanayı öp başına koy.Benim eşimin annesinin anahtarı var
Ben çalışırken girer temizlik yapar
Çamaşır yıkar asar
Yaptığı yemeği getirir dolaba koyar
Biz evdeysek kapıyı çalar tabi
Tabi ben kendi annem gibi görüyorum
Yani benim canımı sıkmıyor aksine işimi kolaylaştırıyor.
İlişkiye bağlı