- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
üfff işin zor güzelim ya stresini çok iyi anlıyorum.....ama sana kendi annemden bir örnekle açıklayabilirsem belki ruh halini biraz çözebilirsin annem severek ailesinin karşı çıkması sonucu kaçarak evlenmiş biz 5 kardeşiz ve hepimiz evlendik ve herbirimizin düğününde zavallı babam anneme ya koltuk takımı aldı ya kellebaş mobilya yani annem ısrar ederdi bahane birileri yatıya gelecek ti ama biz anlardıkki aslında hiç bir eşya düğün yapmadan evlenen annem aslında her evladının düğününde o özentisini bastırmaya böyle çözüm bulmuştu....diyeceğim o ki kv mutlaka senin evine imreniyor ve düzenin eşyaların ona huzur veriyor o evde zaman geçirmek ona yapamadığı belkide içinde bulunduğu durumu unutturuyor...bilmiyorum en iyimser bakış bu olur galiba...sende iyisini düşün bence çünkü bunu sıkıntı yapmakla da sinirlerini iyice yıpratırsın...belki baktın aldırmıyor görünürsen bu huyundan vazgeçer....ah anneler ah.....
ya bak okurken gözüm doldu eğer böyle bişey hissediyorsa acayip üzülürüm annenizede çok üzüldüm şuan hiç düşünmedim bu açıdan bilmiyorum..