İyy akrep çiyan o kadar çıkabiliyor mu ya ? Çok korktum şuanvar var olmaz mı gazete kağıdını rulo yapıp depelerine depelerine indirmek bir de raid iyi oldu. Akşam konuyu okuyunca mutfaktaydim çok huylandim. Mutfağı toplarlayip siktim geceden ilacladim. Bir daha gormem umarım. Geçen sefer çorbaya düşmüş biri iyk kuscaktim annem ağzını açık bırakmış tencerenin. Dolaba kaldırayım diyordum iyy o da ne
Bence imkânınız varsa evin her yerinde açıklık bırakmayın. Silikon tabancasıyla sıkın. Bir de saksı vs çok olmasın. Bizim evde dolu annemin saksıları bence onlar da zemin hazırlıyor. Ben böcek olsam toprağa saklanirdim onlar da saklaniyordur. Bu oteller falan nasıl ilaçlama yapıyorlar acaba hanı tatil beldelerinde akrep vs çok olur ya, hiç baktınız mı internetten otellerin kullandığı ilaç isimleri ise yarar belki
Her yere girmeleri beklenebilir valla canım bunlardan!Gazete kağıdıyla bunlara bir cesaret atak yapsam elimden alıp bana vurmaya başlarlar heralde ama diğer böcekler için etkili olabilirİyy akrep çiyan o kadar çıkabiliyor mu ya ? Çok korktum şuanvar var olmaz mı gazete kağıdını rulo yapıp depelerine depelerine indirmek bir de raid iyi oldu. Akşam konuyu okuyunca mutfaktaydim çok huylandim. Mutfağı toplarlayip siktim geceden ilacladim. Bir daha gormem umarım. Geçen sefer çorbaya düşmüş biri iyk kuscaktim annem ağzını açık bırakmış tencerenin. Dolaba kaldırayım diyordum iyy o da ne
Bence imkânınız varsa evin her yerinde açıklık bırakmayın. Silikon tabancasıyla sıkın. Bir de saksı vs çok olmasın. Bizim evde dolu annemin saksıları bence onlar da zemin hazırlıyor. Ben böcek olsam toprağa saklanirdim onlar da saklaniyordur. Bu oteller falan nasıl ilaçlama yapıyorlar acaba hanı tatil beldelerinde akrep vs çok olur ya, hiç baktınız mı internetten otellerin kullandığı ilaç isimleri ise yarar belki
Her yere girmeleri beklenebilir valla canım bunlardan!Gazete kağıdıyla bunlara bir cesaret atak yapsam elimden alıp bana vurmaya başlarlar heralde ama diğer böcekler için etkili olabilirÇorba meselesi yorumsuz:))!!!İnşallah hiç karşılaşmazsınız ya bundan sonra..Otellerde de sivri vs pek olmasa da büyük haşereler oluyor canım çok değişik uçan kaçan şeyler gördüğüm oldu benim hatta restaurantta çığlıklara sebebiyet veren cinsten büyük haşereler görmüştüm:))
Ne diyosunuzz 10 muu desenize bizde de devamı gelecek bunun!!Biz ilaçları bir tanıdığımızdan alıyoruz o da bu işi gayet iyi biliyor bu şekilde hallediyoruz ilaçlama olayımızı. 10 dan fazla akrep öldürmüşümdürküçük yavrularla daha bile fazla.
Burada bazı arkadaşların evlerine beşer onar girmişler resmen ben şok ben iptal!!!Taktikleri alabilirm umarım kendilerinden:)gazete kağıdını alıp bana vururlar kısmına çok güldüm ya dünyanın hiçbir yerinde kaçış yok demekki bu haşerelerden, sadece akrep yılan çiyan için ilaçlama vardır belki ona bir bakın isterseniz. Acaba köylerde naparlarmis hiç baktınız mı nette var mı. Köyde hanı çok olur ya eve gelmesin diye ne önlemler alirlarmis acaba
Konuyu takipteyim aklımda bulunsun biz de yararlanalim :) inşallah kurtulursunuz canım ya anlıyorum seni gerçekten çok huzur bozucu bir durumBurada bazı arkadaşların evlerine beşer onar girmişler resmen ben şok ben iptal!!!Taktikleri alabilirm umarım kendilerinden:)
Tek seferde 10 tane girmedi. En fazla 3 4 tane. Ayağında terlik olsun. Ben terlikle çözüyorum işi mecbur. Çünkü çok iğreniyorum. Elle öldüremem. Çok cesaretli sayılmam çünkü görünce bayılacak gibi oluyorum. Ama bırakırsam kaçacak mecbur saldırıya geçiyorum. İlk zamanlar az kabus görmedim.Ne diyosunuzz 10 muu desenize bizde de devamı gelecek bunun!!(O ilaç ya da ona yakın bir şey hazır satılmıyor mu acaba!?Ve cesaretlisiniz ya gerçekten karşılaştıklarınızda büyük var mıydı hiç benimki yavru değildi çünkü!!Büyüklerle karşılaşma anlarında ne yapmalıyız nası öldürdün onu!!?
Teşekkürler canımm ilgin için:))Konuyu takipteyim aklımda bulunsun biz de yararlanalim :) inşallah kurtulursunuz canım ya anlıyorum seni gerçekten çok huzur bozucu bir durum
Hadi ya inan çok üzüldüm şu an neler yaşatıyor bunlar insana böyleTek seferde 10 tane girmedi. En fazla 3 4 tane. Ayağında terlik olsun. Ben terlikle çözüyorum işi mecbur. Çünkü çok iğreniyorum. Elle öldüremem. Çok cesaretli sayılmam çünkü görünce bayılacak gibi oluyorum. Ama bırakırsam kaçacak mecbur saldırıya geçiyorum. İlk zamanlar az kabus görmedim.
Valla bunlar kediciğin bile aklını alabilir:))Normal böcekler gibi değiller!kedi giden eve böcük girmez
Orta boyluydu gördüklerim. Aşırı büyüğünü görmedim. Allahım göstermesin Benim her odamda çıktı malesefHadi ya inan çok üzüldüm şu an neler yaşatıyor bunlar insana böyle(Ama bence baya cesaretli sayılırsın ki bir çoğumuz yanına bile yaklaşamıyor..Bana da yardımcı olur musunuz!Evin neresinde gördünüz en çok ve büyük olan var mıydı hiç geceleri falan mı çıkıyorlar en çok!!Ve büyükler çok dayanıklı değil mi canım terlikle nası öldürebiliyorsun o kadar yaklaşınca saldırmıyor mu!!
Giderleriniz kapali degil miydi canim ordan nasil gelmislerOrta boyluydu gördüklerim. Aşırı büyüğünü görmedim. Allahım göstermesin Benim her odamda çıktı malesefbalkon tuvalet ilk buralarda. Sonra hol yatak odası oturma odası salon ve finishi mutfakta yaptık. Seni korkutmak istemiyorum ama mutfak dolabıma tırmanmıştı oysa ki 1 gün önce temizlemiştim orayı. Şoka girmiştim. Garip garip hareket ediyor havalanıyormuş gibi. Şuan midem bulanıyor hatta gözümde canlandı. Onu öldüremedim. Sıçrar bir şey yapar diye korktum. Hamileydim ve çok fena olmuştum. Kayınvalidemi aradım üst katımda oturuyor. Kayınpederim de evdeymiş geldiler. Kp öldürdü. Tüm dolaplarımı kontrol ettirdim. Mutfağımı kontrol etti falan. Benim giderler sıkıntılıymış sanırım onları kapatınca çok şükür şuan yok. İnşaAllah da çıkmasın.
Ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama tenhayı seviyor. Yağmuru seviyor. Rutubet seviyor. İlaçlama sağlık açısından iyi değil ama bu konuda mecbur gibi bir şey. Haa bir de bahçeyi falan kireçlemiştik ilaç harici.
Hepsi kapalı değildi. Bu olaylardan sonra kapadık.Giderleriniz kapali degil miydi canim ordan nasil gelmisler
Anladim canim insallah bir daha karsilasmazsiniz.Hepsi kapalı değildi. Bu olaylardan sonra kapadık.
Amin İnşaAllah bu gidişle de su basacak evimiAnladim canim insallah bir daha karsilasmazsiniz.
Neden su basiyor giderlerin uzerini kapattiniz diye miAmin İnşaAllah bu gidişle de su basacak evimiyapacak bir şey yok hayırlısı :)
Biz giderlerin içini bile kapattık sadece dıştan değil. Bu yüzden :)Neden su basiyor giderlerin uzerini kapattiniz diye mi
Valla ben bu konulari okudukca aklim gidiyor kendime gelemiyorum bir de gorsem neler olur acabaa
Sen baya cesurmussun canim masallah allah bir daha cikartmasin karsina ins. eviniz mustakil ev miBiz giderlerin içini bile kapattık sadece dıştan değil. Bu yüzden :)
dördü mutfakta biri salondaydı hepsi küçüktü..geceleri dolaşıyorlar bildiğim kadarıyla..babam yuvaları olmaz onun dedi..şuan yaz geliyor böcekler vs çıkınca onlarda deliklerden beslenme için girdiler sanırım..geçen adıyaman depreminden sonra iyice hasar gördü lojman çatlaklar arttı hepsini kapattık ama bilemiyorum..bir yerde altı ay aç susuz kalabilirlermiş veteriner dedi..sürekli ilaçlıyoruz bide köy olunca malum..hatta ben birini çöp zannedip ELİME ALDIMMM..küçücük akrepmiş..soğukkanlı olmak zorundayım :) son bir yılımız inşllahBeş miiBeni en iyi anlayacaklardan birisiniz öyleyse...Allah yardımcınız olsun bundan sonra hiç görmezsiniz umuyorum!!Ama civarda olduktan sonra bir şekilde girebiliyorlar eve güya bizim apartman da ilaçlanıyordu!!Evin hep belli bölgelerinde mi yakaladın canım peki gece falan mı çıkıyorlar dışarı!!En önemlisi büyükler miydi karşılaşınca ne yaptın!! (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?