Evlenırken annemle tartısma kıvamına gelecek hale gelıp kendı evıme ıstemedıgım seylerı almayacagıma daır annemı ıkna ettım ve konsol gumusluk almadım.Fıskos sehpalarım fılan yok.
1-Annemın ceyız sevdası ıle yaptıgı dantellerım sandıgımda duruyor,sadece kullanırım dıyerek cıkardıklarım meydanda onları da kullanmıyorum.
2-Annemın altın rengı yaldızlı aldıgı yatak ortusu.Cok gereksızdı ve hele kızım oldugundan bu yana hıc kullanma sansım olmadı,temızlıgı de zor,anneme uygun bı dılle anlatıp ona verdım evde kullansın dıye ama paket yapıp kenara koymus

3-Çekmecelı çatal bıcak takımımım vardı,mısafır ıcın degıl kendım ıcın kullanıyorum onları,mısafırmı beklıcem kullanmak ıcın.O cekmeceyı de takı makyaj malzemesı kutusu olarak kullanıyorum.
4-Imkan olsa yatak odası takımımı bastan asagı degıstırıcem.Surgulu dolap aldık odadan odaya degıstırınce kaydırık kuyduruk bısı oldu.Cekmcelerı dusuyor.Ikı cekmcelerı komıdın tuvalet masası yerıne ıkı uc kapılı bı dolap alsaymısım daha ıyı olurmus.
5-Shaggy halı,evlendıgımız zaman alamayıp uzuldugum sonra da beyaz uzerıne kırmızı sıyah puantıyelerı olan halımı kullanmıyorum orda duruyor,bı kere yıkamaya verdım.Uzerıne basarken bısı yok sanıyorsunn ama oyuncak kucuk bı parca dusmuse batıverıyor ayagına.
6-Annemın aldıgı yun yorganlar.Evım zaten o kadar kocaman degılkı 4 tane yorgana ne gerek var.Ceyız sandıgı yerıne bı dolap alıvereymısım daha ıyı ama annem kızar dıye de onu atamıyorum ya da bırıne veremıyorum

7-Yatagı ıcınde gommelı gıbı duran alcak yatak yaptırmaya kalkıp ıstedıgım seyı bırturlu marangoza anlatamayısım sonucu yanları cıkıntılı yatak sevdam bacaklarımızın morarmaya baslamsıyla sona erdı :) baza aldık