• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinizde gereksiz saçma ve fuzuli olduğunu düşündüğünüz eşyalar varmı?

canım bu düşünce bende de var yeni eve geçince yeni masa takımı ve konsol aldığım için önceki istikbal vitrini oğluma dolap istiyorum hem kaliteli olur diye ama renk problem birde kapak ve iç rafları cam, bir mobilyacıya yaptırsam ne kadara yapar acaba boya felan? :44:

canım hani bir laf var ya, semeriyle seksene varır diye :) gerçekten hiç tavsiye etmem mobilyacıya yaptırmanı, baya masraflı olur,
tavsiyem şu, yapı marketlerden koçtaş tekzen ikea gibi, oralardan boy boy satılan raflardan alabilirsiniz hem istediğiniz renklerde...hem ucuza gelir hemde beklemek zorunda kalmazsınız, birde tabi getir götür işleri olmaz mobilyacıya...

kızlar neden kullanmadığınız eşyaları burdan uygun fiyata satmıyorsunuzki
eminim herkez beyendiğini almak istiyecektir bi konu açın ve resim ekleyip
fiyatıda yazın almak istiyene gönderin hem boşa gitmemiş olur
çocuk odası eşyaları oyuncak mutfakta kullanmak istimediğiniz
eşya süs vss vss bence böyle bi konu açılsın kızlar hem güzel
alışveriş olur valla nee dersiniz :46::46::46::46::46:

canım iyi düşünmüşsün ama ticari maksatlı reklam ürün pazarlama konusunda yasak varmı yokmu bilemiyorum, buna emin olmadan sanmıyorum resim konulacağını...öğrenmek lazım aslında...

Misafir yemek takimim, Misafir catal bicak takimim,
aldigim ikinci, ücüncü ve dördüncü kahvalti takimim, ( :27:)
waffel makinem, fondü setim, cogu tupperwarelarim,
ikinci tencere setim, cünkü sadece amc olanlari kullaniyorum,
yatak örtülerim ve deri desenli klozet takimim.

benim kullanmadığım fazla birşeyim yok çünkü evlenirken de aynı kafadaydım. vitrin- gümüşlük adı herneyse ondan almadım mesela. hiç de pişman olmadım.yemek takımı vs. konsolda durur. kahvaltı seti almadım. yine piişman olmadım.

sadece gözüme batan şeyler iki masa almıştım biri yemek masası biri de çalışma masası diye. çalışma masası şu an gereksiz geliyor. kayınvalidemin yaptığı yorganlar var hiç kullanmadım ama pek batmıyor gözüme misafirim gelse kullanırım. o tüllü yatak örtülerinden de almadım ama sade olduğunu düşünerek aldığım örtüyü de kullanmıyorum çünkü taftadan yapılmış ve çok ağır. sürekli kullanamıyorum. onun yerine hafif bişey alsam daha iyiymiş.

şimdi bekar kızkardeşim var annem de çeyiz falan demeye başladı. tecrübelerimi aktarıyorum ona.

haa en son madde. mutfak robotu yerine ayrı ayrı çırpıcı, karıştırıcı, parçalayıcı almak da daha pratik olabilir.

canım iyi düşünmüşsün ama ticari maksatlı reklam ürün pazarlama konusunda yasak varmı yokmu bilemiyorum, buna emin olmadan sanmıyorum resim konulacağını...öğrenmek lazım aslında...

canım ben bazı yerleri gezdim burda fazla kullanmadan
satmak istiyorum diyolar resim atanlar var isterseniz öğrenip yapalım
böylesi çook iyi olur soralm yasak değil bence kızlar

ben 1 buçuk yıılık evliyim ama 2. kez ev değiştirdim lojmana çıkınca da kullanamaycağım bir sürü eşyam oldu malum eşyalarım sığmadı herşeyım de yeni üzülüyorum bu duruma kolılerinde bekleyen eşyalarım var.

evet kızlar deminden beri araştırdım burda kullanmadıkları
çook eşyaları burdan fiyat verip almak istteyene kargoyla yolluyolar
dediğim gibi evde kullanmadığımız eşyaları burda bi fiyat verip satalım
bu konuyu açan arkadaşımız bi konu açsın ve hep birlikte alışveriş yapalım
dışardan alacağımaza uygun bi fiyata buaradan alalım kızlar :16::16::16::16:

kızlarr ben bu kk sayesinde okadar çok şey öğrendim ki öyle yatak örtüsü vitrin falan almadım bi de memleketime çok uzağım o yüzden geri götüremem diye almadım ama mtfakta çok kap kaçağım var şansıma mutfak büyük ama yarın büyük bi eve geçince ne olur bilmiyorum

memnun olmadigim benim kare lake orta sehpam var magzada kare seklini gormeden siparis vermistim onda gelince sandigimdan daha buyuk durdu salonumda. Cay saatlerinde kullanisli ama goruntu olarak yinede memnun degilim buyuk durdu.

evet kızlar deminden beri araştırdım burda kullanmadıkları
çook eşyaları burdan fiyat verip almak istteyene kargoyla yolluyolar
dediğim gibi evde kullanmadığımız eşyaları burda bi fiyat verip satalım
bu konuyu açan arkadaşımız bi konu açsın ve hep birlikte alışveriş yapalım
dışardan alacağımaza uygun bi fiyata buaradan alalım kızlar :16::16::16::16:

yaaaaa benim de aklıma geldi....valla bakın bi topik açsak evde sıkıldığımız eskimemiş eşyaları (küçük ev aletleri, süs eşyaları, yatak örtüleri felan ) satalım birbirimize, hatta değiş tokuş bile yaparız yani süper olur:kkk:

olmaz mı bir dünya vardı ama hepsinden kurtuldum
fazla mobilya ıvır zıvır mutfak eşyası v.s. dağıttım
çocuların küçülmüşlerini verdim
giymediğim ne kadar kıyafet, ayakkabı, çanta var ise gerek sattım gerekse verdim
çeyizlik dantel v.s. kullanmadım bunları da anneme iade ettim
sadece bir dantel masa örtüsünü yatak örtüsüne çevirdim ve misafir gelince saten örtümün üstüne örtüyorum.
pratik yıkayacağım ütü zahmeti çok olmayan perdelere dönüş yaptım
devasa ve ağır halılardan kurtuldum
sehpa, masa üstünde ne kadar biblo türü ıvır zıvır varsa kaldırdım dolaplara
özellikle gümüşlük denen o zımbırtıdan kurtulduğum için çok mutluyum :27:
kısaca ben temizliğe başladığımda her seferinde derin temizlik yapar gibi yapıp çıkıyorum
fazlalıklardan kurtulmak iyidir :52:

Evlenırken annemle tartısma kıvamına gelecek hale gelıp kendı evıme ıstemedıgım seylerı almayacagıma daır annemı ıkna ettım ve konsol gumusluk almadım.Fıskos sehpalarım fılan yok.

1-Annemın ceyız sevdası ıle yaptıgı dantellerım sandıgımda duruyor,sadece kullanırım dıyerek cıkardıklarım meydanda onları da kullanmıyorum.
2-Annemın altın rengı yaldızlı aldıgı yatak ortusu.Cok gereksızdı ve hele kızım oldugundan bu yana hıc kullanma sansım olmadı,temızlıgı de zor,anneme uygun bı dılle anlatıp ona verdım evde kullansın dıye ama paket yapıp kenara koymus :D
3-Çekmecelı çatal bıcak takımımım vardı,mısafır ıcın degıl kendım ıcın kullanıyorum onları,mısafırmı beklıcem kullanmak ıcın.O cekmeceyı de takı makyaj malzemesı kutusu olarak kullanıyorum.
4-Imkan olsa yatak odası takımımı bastan asagı degıstırıcem.Surgulu dolap aldık odadan odaya degıstırınce kaydırık kuyduruk bısı oldu.Cekmcelerı dusuyor.Ikı cekmcelerı komıdın tuvalet masası yerıne ıkı uc kapılı bı dolap alsaymısım daha ıyı olurmus.
5-Shaggy halı,evlendıgımız zaman alamayıp uzuldugum sonra da beyaz uzerıne kırmızı sıyah puantıyelerı olan halımı kullanmıyorum orda duruyor,bı kere yıkamaya verdım.Uzerıne basarken bısı yok sanıyorsunn ama oyuncak kucuk bı parca dusmuse batıverıyor ayagına.
6-Annemın aldıgı yun yorganlar.Evım zaten o kadar kocaman degılkı 4 tane yorgana ne gerek var.Ceyız sandıgı yerıne bı dolap alıvereymısım daha ıyı ama annem kızar dıye de onu atamıyorum ya da bırıne veremıyorum :(
7-Yatagı ıcınde gommelı gıbı duran alcak yatak yaptırmaya kalkıp ıstedıgım seyı bırturlu marangoza anlatamayısım sonucu yanları cıkıntılı yatak sevdam bacaklarımızın morarmaya baslamsıyla sona erdı :) baza aldık

Back
X