Anket eviniz kaç odalı?

eviniz kaç oda?

• 1+1

OY: 5 3,4%
  • 2+1

OY: 48 32,7%
  • 3+1

OY: 74 50,3%
  • 4+1

OY: 14 9,5%
  • 5+1

OY: 4 2,7%
  • 6+1

OY: 1 0,7%
  • 7+1 yada daha {fazla yok artık:)) }

OY: 1 0,7%

• Ankete Katılan
    147
birde şu kiradan kurtulup ev alabilsem iyi olur para biriktirmeye devam memur maşıyla ancak bacasını alacağız herhelde

bizimde 2+1 eşimin ailesiyle birlikteyiz onların evi tabi...
ama bizimde üstüne yapılacak inşallah bizimde aynı olacak tabi hayırlısıyla..
ALLAHım herkese nasip etsin inşallah...

şimdiki evim kira 140 metre kare, 3+1

kendi evimize taşınacaz yakında inşallah orasıda maşallah çok büyük 4+1 ayriyeten killer, giyim odası , ütü odası var; toplam 230 metre kare

benim evim bana küçük gelio çünkü salonum fazlalık atıcam bu yaz 7 yıldır 7 kez belki oturduk boşuna yer kaplıyor güzelim şeyalar ben kullanmıyorum bari başkası kullansın diye vericem hepsini eşyalarımın ya...aman ne öle fazlalık eşyalar bana böle daha ii yeter zatii!

benim 1yatak odam var ,kaynanamla birlikte sığıntı hayatı yaşıyorum ve hiç birzaman evimde olmayacak
hayat neler verir insana hiç belli olmaz ama umarım sana ait o bir oda sana eşinle şimdilik saray yarında saraylar kadar büyük ev getirecek sevgi dolu olur... ALLAH BÜYÜK HEP UMUT HEP MUTLULUK VERİR .....

ben hangisini işaretleyeceğimi bilemedim bizim evde iki salon var, 4 de oda var bilmiyorum şıklar uymadı galiba.

1+1 çocuğumuz olmadığı için bize yetiyor..sonra ne olur bilmiyorum

Benimde evim 2 oda bi salon. :1rolleyes:
Oğlum dünyaya geldikten sonra ev küçük gelmeye başladı.
Çok şükür kira da değilim en azından.
Ama 3+1 bi ev istiyoruz kısmet bakalım.
:sm_confused:

3+1 ama yetmiyor.
kiracıyım allahım bir gün banada bir ev nasip ederse çok odalı yada büyük odalı bi ev isterim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…