Anket eviniz kaç odalı?

eviniz kaç oda?

• 1+1

OY: 5 3,4%
  • 2+1

OY: 48 32,7%
  • 3+1

OY: 74 50,3%
  • 4+1

OY: 14 9,5%
  • 5+1

OY: 4 2,7%
  • 6+1

OY: 1 0,7%
  • 7+1 yada daha {fazla yok artık:)) }

OY: 1 0,7%

• Ankete Katılan
    147
benim evim 2+1.yetmiyor mesela kızım yatak odasında yanımızda yatıyor.eşime babadan kalma olduğu için,oturuyoruz ilerde kızım büüyünce başka eve çıkarız artık...

2+1 yetmiyor ama olsun başımızı sokacak bir evimiz var ya o yeter...ALLAH olmayanlara versinnn:1no2:

benim 3+1 200metrekare temizlik yaparken geberiyorum herşeyin orta hallisi karar bence

Allah herkese kendi evini nasip etsin

hanımlar kk deki bayanların evi kaç odalı?hadi ankete oy verin:)

evim 3+1 ,yani üç oda bi salon canım...
yavv yine yetmiyo bana şöyle kiler gibi bi oda olsaydıda fazla eşyalarımı koysaydım:ecrin_bebek:...
valla bu zamanda ev sahibi olmak zor bi memur maaşıyla....

4 oda bi salon,tribleks evde oturuyorum...........evim geniste ,temizlige basladimmikafamçokkarıştı

Allahim herkese basini sokacagi,sicak bi ev nasip etsin:Saruboceq:

2+1 evim 1 oturma odam 1 kızımın odası 1de yatak odam var 100 metre kare
salonum yok malesef
ev benim değil kira 6 senedir oturuyorum kızımın odasını ayırana kadar oturma odam ayrıydı kocaman kız olunca ayırmak zorunda kaldık
yaza inşallah kendi evime çıkacam 3+1 olacak:dance: 150 metrekare:sm_cool:

benimki 3+1 klasik ev 100 metre kare daha önce 2+1 de oturuyorum burası saray geliyor sıkıntı çekmeyince anlaşılmıyor önemli olan evin içinde mutluluğun huzurun ozaman sanki ev daha güzel geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…