Evine temizlik şirketi çağırıp memnun kalan varmı?

alemsin..
bende ne güzel yardım edecekler dranasa diyordum ki..
halının altına temizlik yaptığınızı öğrendim :90::90:

Yok canım, övünmek gibi olmasın ama güzel temizlik yaparım ben elimde hızlıdır, bak pastayı da güzel yaparım ama yemekten anlamam..

Ben evli olcam, çocuğum olcak, bi de çalışcam ve yatıya misafir gelcek, deliririm ayol..

Halının altına süpür gitsin...

Ama Dranas yapmaz öyle şeyler, mükemmelliyetçilik başa bela....

İki kadın al şeker. Annem arada öyle yapıyor. Mesela ben kadın aldığımda kadından daha çok çalışıp yoruluyorum D Beni saf buluyolar tüm camları ben siliyorum bi de bana surası kaldı diyo hahaha.

En güzeli iki kadın alırsın 100 lira fazla verirsin ama daha cacuk biter.

Ne pişkinlik Yarabbimm....

herkesın aksıne temızlık sırketının ıyı olucanı dusunuorum ben ben ayda bır kadın alırım buyuk temızlıktede sırket cook cook ıyı oluo tabı sen pesınde olucksın sureklı begenmedıın yerı tekrar yaptırıcaksın hem daha cabuk bıter hemde sen fazla yorulmazsın

Ne mükemmeliyetçisi tembelin önde gidenlerdenim. Akşam kızım dokuzda yatıyor bende tavuk gibi dokuzda yatıyorum benim emsalim bayanlar gece evde temizlik yapıyor ben horul horul uyuyorum ertesi gün işi ütü hep yığılı yıkanacak çamaşır hep yığılı bir ara burada bir konu vardı ya evi çekip çeviremiyorum diye aynı o durumdayım sorunun büyüğü bende

Çalışırken kendimi kaybettiğim için sonradan farkettim bende .D E zaten ben temizliyorum niye para veriyorum ki

Benim annem de senin gibi, geçen anne ben çalışıyorum, okuyorum, eve gelip iş yapamam kusura bakma, eve kadın çağırcam dedim.

Hayır dedi, birlikte yapcaz, hem okucan, hem çalışcan hem de işleri yapcan dedi.. Ben mi dedim evet sen dedi..

Kabus gibi ...

Niye kadın çağırmıyosun diyorum, ben temizliyorum zaten bi de elin kadınına para mı vercem diyo, ama bana yaptırıyo ama....

halıları yıkamaya verin. ve iki kişi alın bence iş bölüşümü yaparsınız akşama kadar biter.

toparlayıcı bir cümleyle dağıttığım konunu özürle topluyorum.

C.tesi yani yarın 2 kadın al eve büyük işleri yaptır..

Pazar günü baba-kız bütün parkları dolaşsın, sen kalan işleri yap, ütü mütü...

Başka çaresi yok canım...

en doğrusu bu 2 kadın ..
ben öyle yapıyorum büyük temizlikte öteki türlü hem yetişmiyor içime sinmiyor..
hemde yarım kalıyor..ve bende kadından çok yoruluyorum..

Şimdi bir temizlik şirketiyle görüştüm duvar silme hariç bir bayan bir bay gönderiyor halı ve koltuklar makina ile temizlenecek 180 tl dedi sizce nasıl. Ben koltuk ve halıların vakumlu makina ile yıkanmasını istiyorum kadın sadece silecek ama işte kararsız kaldım.

Dranascım eşinin bu durumdaki tutumunu daha önceki konulardan biliyorum. Temizlik şirketi değil de, aynı günde, sağlam referansı olan iki kadın çağırsan?

Dranascım eşinin bu durumdaki tutumunu daha önceki konulardan biliyorum. Temizlik şirketi değil de, aynı günde, sağlam referansı olan iki kadın çağırsan?

Canım dediğim gibi iki kadın da aslında aynı fiyata gelir ama koltuklar ve halıları vakumlu makina ile yerinde yıkıyorlarmış sanki daha iyi dezenfekte olur gibi geliyor.:44:

canım senin aklın şirketlerde sanırım..
denemedim bilmiyorum ama bir çağır istersen denenmiş olur..
ama iyi araştır şirketi referaslı bir yer olsun.

Ben temizlik şirketinden çağırdım cokta memnun kaldım.Evim büyük 155 m2 saydıklarından farkı ben halılarımı yıkamaya ayrıca vermiştim yani halı silme işi yok koltukta ayrıca para ile siliniyor bilgin olsun.Onun dısında istediğin her iş yapılıyor ancak 2 kişi istedim ben ve tüm malzemeleri ile birlikte geldiler.

Bak benim daha iyi bir fikrim var.

Temizlik yapma.
Misafir kız arkadaşa,"İyi ki geldin,ben de yaz temizliği yapacaktım,tek başıma nasıl yaparım diye düşünüyordum" de
Erkekleri gezmeye yollayın.Siz ikiniz iş yapın.2 günde 2 kişi evi mis gibi yaparsınız.

hayal alemsin..

herkese (misafire)iş yaptırılırmı?? varsa öyle misafir banada gelsin

Dranascım ilk msjını okuyup yorum yazıyorum, belki de çoktan halletmişsindir.
Benim evde de öyle cam, koltuk, fayans derin temizlik işi vardı, ben komşuma gelen yardımcı bayanı birgün eve çağırdım, konuştuk. 2 günde biter diye anlaştık. Aslında hızlı bir kadın daha kısa zamandada tamamlar, ama bu işlerin hepsi (halı, cam vs) ağır olduğu için dinlenmesi lazımi onunki de can diye düşündüm.
İşe gittiğim gün sabah 10 da geldi, akşam 18 de gitti. Sadece arka odaları yapmıştıki, hap kadar o odalar. PErdelerini yıkayıp asmış, camlarını silmiş, halıları süpürmüşi, yerleri silmiş, hepsi bu.

Sonra 2.gün geldi, salon ve mutfağı yaptı. Banyo gene kaldı.

Yani demek istiyorumki, kadını çok da "evde çok iş var, 1 günde bitmez" diye yönlendirme, inan o zaman 2 günde de bitirmeme şansı vermiş oluyorsun. benim başlığımda bu konuyu çok tartıştık, aldığı her kuruşu hak eden vicdanlı kadınlar da var, ama genelde öyle değiller.günümüzde çalışan kadın çok arttı ve buna paralel temizliğe giden hanımlara talep de arttı.

Muhakkak evde ol kadın geldiği gün, bu şart. Sen iş yapmasanda evde ol. Sen evdeysen eğer ister temizlik firmaısndan çağır, ister çağırma her türlü sonuçtan memnun kalırsın.

en doğrusu bu 2 kadın ..
ben öyle yapıyorum büyük temizlikte öteki türlü hem yetişmiyor içime sinmiyor..
hemde yarım kalıyor..ve bende kadından çok yoruluyorum..

"kadından çok yoruluyorum" demişsinya cnm, bak sana dünki durumu anlatayım.
dün bende temizlik vardı, o temizlik yaparken ben düzenleme işleri yapacaktım çekmeceler falan.
bir baktım çekmecelere falan el attı bu, o düzenleme yapıyor "hımm şunu nereye koysam, bu buraya uydu mu" gibi.. ben dolap içi siliyorum, bi an dank etti, ben napıyorum dedim.
kadına günlük 80 lira vericem, gelip çekmece düzenliycek..
tabi benim iyi niyetim, benim saflığım.
sonra öğlene doğru zaman da daraldı, camlar kalsın bugün" demez mi.. vayyy uyanık dedim, yeni düştü benim jeton!!

aptal ben, ağır işler bekliyor, ben ne yaptırıyorum kadına. ağır işleri yaptırsana oysa ki, diğerlerini sne sonrada yaparsın öyle değil mi. hemen plan yaptım kadına, ama nasıl varya mesela duruyor bişey anlatmak istiyor bana, resmen duruyor, anlatıyorda anlatıyor. hadi işine de devam et, çocukların bekliyordur demeden dönmüyor işine.

Yardımcı hanımları çok iyi yönlendirmek şart ve bir de çok samimiyet kurmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…