- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
alemsin..
bende ne güzel yardım edecekler dranasa diyordum ki..
halının altına temizlik yaptığınızı öğrendim :90::90:
Temizlik şirketi hiç iyi bir fikir değil heralde umutefe dediğin gibi bir arkadaşımda memnun kalmamıştı. En iyisi bir kadın alıp bende kadına yardım ederek bu iş bitecek ama eminim kadın kadar yorulacağımdır.
İki kadın al şeker. Annem arada öyle yapıyor. Mesela ben kadın aldığımda kadından daha çok çalışıp yoruluyorumD Beni saf buluyolar tüm camları ben siliyorum bi de bana surası kaldı diyo hahaha.
En güzeli iki kadın alırsın 100 lira fazla verirsin ama daha cacuk biter.
Ne pişkinlik Yarabbimm....
Yok canım, övünmek gibi olmasın ama güzel temizlik yaparım ben elimde hızlıdır, bak pastayı da güzel yaparım ama yemekten anlamam..
Ben evli olcam, çocuğum olcak, bi de çalışcam ve yatıya misafir gelcek, deliririm ayol..
Halının altına süpür gitsin...
Ama Dranas yapmaz öyle şeyler, mükemmelliyetçilik başa bela....
Çalışırken kendimi kaybettiğim için sonradan farkettim bende.D E zaten ben temizliyorum niye para veriyorum ki
toparlayıcı bir cümleyle dağıttığım konunu özürle topluyorum.
C.tesi yani yarın 2 kadın al eve büyük işleri yaptır..
Pazar günü baba-kız bütün parkları dolaşsın, sen kalan işleri yap, ütü mütü...
Başka çaresi yok canım...
Dranascım eşinin bu durumdaki tutumunu daha önceki konulardan biliyorum. Temizlik şirketi değil de, aynı günde, sağlam referansı olan iki kadın çağırsan?
Tan uzun zamandır foruma geldiği yok msn de hiç online değil umarım yanlış birşeyler yapıp gelmez.
Plan program süpermiş ne kahvesi bu kadar işin sonunda artık okkalı bir yemek ısmarlardım...
Kayınvalidem de buhar makinası var alıp kullanmayı denesem koltuk halı da siliyormuş ama ısısı yüksek ya birşey olur mu bilmiyorum.
Bak benim daha iyi bir fikrim var.
Temizlik yapma.
Misafir kız arkadaşa,"İyi ki geldin,ben de yaz temizliği yapacaktım,tek başıma nasıl yaparım diye düşünüyordum" de
Erkekleri gezmeye yollayın.Siz ikiniz iş yapın.2 günde 2 kişi evi mis gibi yaparsınız.
en doğrusu bu 2 kadın ..
ben öyle yapıyorum büyük temizlikte öteki türlü hem yetişmiyor içime sinmiyor..
hemde yarım kalıyor..ve bende kadından çok yoruluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?