Evine temizlik şirketi çağırıp memnun kalan varmı?

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Haftaya evime eşimin arkadaşı sevgilisiyle yatılı gelecek ve evimin baştan aşağı temizlenmesi lazım. Eşim eve yardımcı almama hiçbir zaman izin vermedi sebep evde yabancı bir kadının dolaşmasından hoşlanmıyormuş neyse bu ayrı bir tartışma konusu. Ben çalışıyorum bir buçuk yaşında kızım var hiçbir işe doğru dürüst yetişemiyorum. Akşamları, hafta sonları kızım bana hiçbir iş yaptırmıyor bütün günüm kızımı gezdirmekle geçiyor. Eşim bu hafta bir gün şehir dışına çıkacak eve yardımcı alayım diye karar verdim ama yardımcı bayan alsam imkanı yok işleri bir günde bitiremez banyo, tuvalet duvarları iyice ovulacak, camlar, halılar, koltuklar silinecek, mutfak dolapları, evin duvarlarını da sildirmek istiyorum ama şirket çağırsam diye düşündüm bir arkadaşım hiç iyi temizlemiyorlar dedi ama yardımcı bayan çağırsam imkanı yok bir günde bitmez yarım yamalak kalır. Eşimin olmadığı bu bir günü değerlendirmem lazım nasıl yapsam bilmiyorum kızlar bir fikir verin. Evine temizlik şirketi çağırıp memnun kalan var mı?

Son düzenleme:
esını ıkna etmen cok mu zor?
zorsa yapıcak bısey yok.
bebegınız olmasa yardımcıyla ıkınız bıtırebılırsınız dıcektım ama bu sartlarda zor
yokmu yakın bırınız kardesınız ablanız annenız yardım etseler bebege baksalar
sızde yardımcı hanımla ıslere el atarsınız:26:

Bana tek cazip gelen temizlik şirketiydi ama hiç kimsede görediğim için nasıl olur bilmiyorum.
Kızımı birine bırakmam lazım ama maalesef annem burada olmadığı için kimseye bırakamam.

Temizlik şirketi hiç çağırmadım ama bütün bu işleri onların bile 1 günde bitirebileceğini sanmıyorum.

Konu bu değil ama kusura bakmazsan birşey söylemek istiyorum.
Biz eşimle,çoğu arkadaşımızdan önce evlenmiştik.Aldığımız bir karar vardı,aslında karar da değil,zaten aynı düşünüyormuşuz ve bunu prensip olarak uyguladık.
Evli olmayan arkadaşlarımız evimize gelebilirler ama sevgililerini getiremezler.
Sebebi de bugün onunla gelir,yarın bir başkasıyla gelir.Onlar ayrılır,biz elle muhattap olmuş oluruz,evimizin mahremiyeti kalmaz diye düşünürüz.
Biz şimdi belli bir yaşa geldik ve bazı arkadaşlarımız boşandılar.Aynı kural halen geçerli,sevgilileriyle evimize gelemezler.
İleride eşleriyle birlikte,aile dostu olarak görüşeceğimizi ve eşlerinin bir özelliği olması gerektiğini düşünürüz.

Canım benim ne güzel fikir...

Tanufuk sevmiyor ama bir işle uğraşsın kafası dağılsın diye onu da alalım, tamam ona küçük odayı veririz, cam, kapı, toz 1 saatte bitirir o... Hem ağlar hem yapar...

Seninle salondan başlarız, camı , kapıyı, tozları, yerleri 1 saatte bitiririz. Sonra 1 saatte de diğer odaları..

Bi çay molası ardından hoop mutfağa. 2 saattede mutfak..

Dinlenmek yok, tuvalet-banyoda 1 saat..

5 saatte ev pırıl pırıl olur..

Bize çöyle köpüklü bir kahve yap, para da almayız senden...

Bana tek cazip gelen temizlik şirketiydi ama hiç kimsede görediğim için nasıl olur bilmiyorum.
Kızımı birine bırakmam lazım ama maalesef annem burada olmadığı için kimseye bırakamam.

anladım ee daha zamanınız varmıs yavas yavas yapamaya baslasanız bebegnız uyurken felan:26:

canım benim bende aynı durumdayım bu hafta yatılı misafirlerim vardı ev batmış durumda
işteyim ama gel bana sor içim içimi yiyor..
şirketleri bilmem ama bir bayan yerine iki bayan alsan biter diye düşünüyorum..
hem yorulup baştan savma yapmazlar..

Tan uzun zamandır foruma geldiği yok msn de hiç online değil umarım yanlış birşeyler yapıp gelmez.
Plan program süpermiş ne kahvesi bu kadar işin sonunda artık okkalı bir yemek ısmarlardım...
Kayınvalidem de buhar makinası var alıp kullanmayı denesem koltuk halı da siliyormuş ama ısısı yüksek ya birşey olur mu bilmiyorum.

Dranas ım minik kurbağam; şirkette yarım yamalak temizliyo... Tamam çok hızlılar ama üstünkörü yapıyolar... Geçenlerde kurumdan arkadaşın evini temizlediler hem de bomboştu. Gittik baktım hic temiz değildi.... Kadının yaptığı daha iyi olur bence.

Bak bence şu şekilde yapabilirsin...

Yıkanacaklarını bir gece öncesinden yıka sabaha kadar kurur sabahın erken saatlerinde kadın gelmeden ortalığa sen hafif hafif başlasan kadınında 9 da geldiğini varsayarsak el birliğiyle mutfak ve duvarlar öğlene kadar biter..
Öğleden sonra ise koltuklar silinse banyo ve tuvaletide sen kızın gece uyuduktan sonra yaparsın ben öyle yapıyorum mesela.Baktımki oğlum durmuyor onun uyumasını bekliyorum ondan sonra banyoya girişiyorum uyutmadan yarım saat öncede çamaşır suyuna yatır ohhhh miiiis gibi olur:))) he bu arada yakınlarından güvenebilecğin biri varsa kızını ona emanet et 1 günlüğüne

Doğru söze ne hacet ama maaşallah eşimin arkadaşları çok geniş insanlar olduğu için diyecek söz bulamıyorum.

Buhar makinası hiç işe yaramıyor canım, sadece yorulduğunla kalıyorsun. Evde aksesuar olarak durur bizim...

Bi arkadaş söylemiş ya iki bayan alsan, aman boşver senin yerinde olsam halının altına süpürür, görünen yerleri temizlerim.

Ay hayat çok zor ayolll

alemsin..
bende ne güzel yardım edecekler dranasa diyordum ki..
halının altına temizlik yaptığınızı öğrendim :90::90:

Canım ya bugüne kadar hep öyle yaptım üstünkörü ama artık biraz evin dezenfekte olması gerekiyor daha dün kızım sokak ayakkabısıyla salonda halının üstüne tepiniyordu düşün artık. Camlar en son kışa girerken silinmişti.

şirketten benim de duyduğum kadarı ile memnun kalan yok , ama tavsiye edilen bir kadın varsa ona durumu izah edip yanında birisini daha getirmesini isteyebilirsin belki. halılarını yakınında iyi bir yıkamacı varsa oraya verebilirsin böylece halılar için vakit kaybetmemiş olursun

Son düzenleme:
temızlık sırketı yerıne 1 gun ıcın gelen kadın sayısını yukseltın
2 ve ya kadın aynı gun elbırlıgıyle bıtırebılırler

Temizlik şirketi hiç iyi bir fikir değil heralde umutefe dediğin gibi bir arkadaşımda memnun kalmamıştı. En iyisi bir kadın alıp bende kadına yardım ederek bu iş bitecek ama eminim kadın kadar yorulacağımdır.

Ben halılarımı geçen sene yeniledim. Eski halılarımı Ankara'nın en iyi halıcısına verdiğim halde haşatları çıktı o yüzden bir daha yıkamaya vermeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…