esını ıkna etmen cok mu zor?
zorsa yapıcak bısey yok.
bebegınız olmasa yardımcıyla ıkınız bıtırebılırsınız dıcektım ama bu sartlarda zor
yokmu yakın bırınız kardesınız ablanız annenız yardım etseler bebege baksalar
sızde yardımcı hanımla ıslere el atarsınız:26:
Canım benim ne güzel fikir...
Bana tek cazip gelen temizlik şirketiydi ama hiç kimsede görediğim için nasıl olur bilmiyorum.
Kızımı birine bırakmam lazım ama maalesef annem burada olmadığı için kimseye bırakamam.
Tanufuk sevmiyor ama bir işle uğraşsın kafası dağılsın diye onu da alalım, tamam ona küçük odayı veririz, cam, kapı, toz 1 saatte bitirir o... Hem ağlar hem yapar...
Seninle salondan başlarız, camı , kapıyı, tozları, yerleri 1 saatte bitiririz. Sonra 1 saatte de diğer odaları..
Bi çay molası ardından hoop mutfağa. 2 saattede mutfak..
Dinlenmek yok, tuvalet-banyoda 1 saat..
5 saatte ev pırıl pırıl olur..
Bize çöyle köpüklü bir kahve yap, para da almayız senden...
Temizlik şirketi hiç çağırmadım ama bütün bu işleri onların bile 1 günde bitirebileceğini sanmıyorum.
Konu bu değil ama kusura bakmazsan birşey söylemek istiyorum.
Biz eşimle,çoğu arkadaşımızdan önce evlenmiştik.Aldığımız bir karar vardı,aslında karar da değil,zaten aynı düşünüyormuşuz ve bunu prensip olarak uyguladık.
Evli olmayan arkadaşlarımız evimize gelebilirler ama sevgililerini getiremezler.
Sebebi de bugün onunla gelir,yarın bir başkasıyla gelir.Onlar ayrılır,biz elle muhattap olmuş oluruz,evimizin mahremiyeti kalmaz diye düşünürüz.
Biz şimdi belli bir yaşa geldik ve bazı arkadaşlarımız boşandılar.Aynı kural halen geçerli,sevgilileriyle evimize gelemezler.
İleride eşleriyle birlikte,aile dostu olarak görüşeceğimizi ve eşlerinin bir özelliği olması gerektiğini düşünürüz.
Tan uzun zamandır foruma geldiği yok msn de hiç online değil umarım yanlış birşeyler yapıp gelmez.
Plan program süpermiş ne kahvesi bu kadar işin sonunda artık okkalı bir yemek ısmarlardım...
Kayınvalidem de buhar makinası var alıp kullanmayı denesem koltuk halı da siliyormuş ama ısısı yüksek ya birşey olur mu bilmiyorum.
Buhar makinası hiç işe yaramıyor canım, sadece yorulduğunla kalıyorsun. Evde aksesuar olarak durur bizim...
Bi arkadaş söylemiş ya iki bayan alsan, aman boşver senin yerinde olsam halının altına süpürür, görünen yerleri temizlerim.
Ay hayat çok zor ayolll
Buhar makinası hiç işe yaramıyor canım, sadece yorulduğunla kalıyorsun. Evde aksesuar olarak durur bizim...
Bi arkadaş söylemiş ya iki bayan alsan, aman boşver senin yerinde olsam halının altına süpürür, görünen yerleri temizlerim.
Ay hayat çok zor ayolll
şirketten benim de duyduğum kadarı ile memnun kalan yok , ama tavsiye edilen bir kadın varsa ona durumu izah edip yanında birisini daha getirmesini isteyebilirsin belki. halılarını yakınında iyi bir yıkamacı varsa oraya verebilirsin böylece halılar için vakit kaybetmemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?