• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğiniz birisi kameraya sizi kaydederse ne düşünürsünüz

Mercai benim kendini ifade edememe sorunum var birde olay karşısında buz kesiliyorum psikologa gittim ama aşamadım artık yaşda ilerledi zor aşmam birşey oldumu haklıda olsam kimsenin yüzüne vuramıyorum kimseye gözünün üstünde Kaş'ın var diyemiyorum kırılsamda yokkkk yapamıyorum

Siz bir konuda amcamın kızı çirkinlikten hapis yattı diyen üye değilmisiniz? Orada gayet güzel ifade etmiştiniz kendinizi.

Eşime söyleyim kızlar ne olur ne olmaz hem ben gitmeyince eşimde başka birşey sanır baskı kurar üstüme niye gitmiyorsun ne var diye eminim yine gelecek bayan

hiç vakit kaybetmeyin ve en ufak detayına kadar anlatın. küçük şeyler birikip büyük problemler yaratıyor ne yazık ki.
eşiniz bilsin en azından olaydan haberdar olur ve baskı vs olmaz.

ha gelirse o kadın ben olsam kapıyı açmazdım. beklesin beklesin gitsin.
bile bile bir yılanı eve sokmanın hiçbir anlamı yok.

ben o kamerayı o şıllığa yedirirdim

resmen sana tuzak kurmuş kaydettiklerini senınkilere izletecek sapık mıdır nedır

sende de bi garip sabır varmış herhalde tutuldun kaldın o kayıt sana yol su elektrık olacak haberin olsun

o kadının saçını başını bi güzel yol.yelloz.

Evet mercai bendim ben olay karşısında susarım buz kesilirim amcamın kızıda zamanında ben genç kızken köye giderdik bütün köy kızlarını balkona toplar ben geçerken birşey der kahkaha atardı ve yıllarca yaptı daha neler birgün yüzüne diyemedim sen ne yapıyorsun amacın ne annemde kızardı bu Halim'e ama yok halen öyleyim eve gelip sinir krizi geçirdim kaç sefer hastanelik oldum ama yok yüze gelemiyorum işte

Kızlar eşime söyledim öfkeden deliye döndü eğer ablamlarda işin içindiyse ölüme kadar kin tutacam dedi nerdeyse gidecekti bayanın evine zor tuttum birdaha gitmeyeceksin terbiyesizin evine onu kaydedeten sonra neler yapar dedi asla görüşmeyeceksin Allah'ın Slm bile verirse gördüğü yerde içinden al sakın konuşma dedi

yuh diyorum ya!!bu ne rahatlik böyle, sen gel beni kameraya kaydet!

ben kötü dü$ünürdüm yani, resmen, seni tehdit edecek! veya hemen görümcene iletecek!

intikam dızısıne bır cocuk vardı kameraya ceıyordu herkesı adını hatırlayamadım sımdı neyse ona ozenmış herhalde sahsen ben olsam hıc abartmıyorum bu soledıklerımde bende onu eve cagırır kamera sıstemını kurar artık ether mi koklatırdım napardım bayıltıcak bısı bulur bı guzel soyar kameraya ceker uyandıgındada sacını basını yolar evden gonderır cektıgım goruntulerıde evıne yollardım haketmıs bunu

Son düzenleme:
Afroit ayy ne güldüm ayy sende intikamdaki derin gibisin kız gerçek hayatta olurmu kız neyse eşime dedim asla görüşmeyeceğiz bir daha o çektiklerinide ne yapar bilmem allahdan kötü birşey demedim

Kişiden habersiz görüntü ve ses kaydı yapmak suçtur.
Siz ise nasıl böyle sessiz kalabildiniz anlayabilmek güç.
Şahsen ben olsam yuttururdum o kamerayı oarcıkta o kadına.

Kızlar eşimle biraz araştırma yaptık kadın 2004 den beri tedavi görüyormuş 2008 de şizofreni teşisi koyulmuş devlet emekli etmiş 2010 da evlenmiş ve kocası iki hafta olmuş öğrendiği görümcemede sordu eşim aman ablam çoçuklara dikkat edin rahatsız o demiş gerçekden küçük kızımı benim işim olursa bakarım kimseye bırakma bana getir diye ısrarla söyledi amanın dahada tırsdım heeee

He bide unutmadan iyiki görmezlikten gelmişim çılgar çıkarırdı bana vurmaya falan kalkışırdı zaten benim 3 katımçoçuklarımın hafızasından silinmezdi büyük kızım çok takar zaten yavrum toparlanamazdı eşimde aynı görüşte iyiki ses etmeden geldin dedi baştan kızmıştı görümcemde dahil birkaç kişi demiş saldırganlığıda varmış yazık evlendiği çoçuğa eşimle en çok ona üzüldük

Back