• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğiniz birisi kameraya sizi kaydederse ne düşünürsünüz

Asimela bende öyle düşündüm ama yinede amacı neydi diye çok merak ettim offfff keşke hemen sorsaydım

iyi niyet mi bunun iyi niyet neresinde söylermisin:26: bence çok sakin davranıyosunuz, o an yapıcaktınız ne yapıcaksanız . şimdi ne yapsanız kar etmez, geçmiş olsun.
ağzınızdan laf almaya çalışmış işte düpedüz:ssz:
ne bileyim artık sana şantajmı yapar, yoksa kayınvaliden mi göndermiştir kadını bilemem, ama bi bit yeniği var:31:

Bekleyin bir süre eşinizede bu durumu bildirin ailesi hakim, polis olması birşey ifade etmez ki ortaya çıkarırsa böyle birşeyi şahitler olur inkar edemez şikayet edersiniz yoksada kayıt ettiğiyle kalır boşverin kötü birşey söylememişsiniz onlar bunu düşündüyse kim bilir neler konuşuyorlar.Ayrıca herkesin bir polis tanıdığı var diye susacak değiliz ya bir konuda daha denk geldim içimde kalmasın yazayım:))

Son düzenleme:
Helpmee doğru söylüyorsun ondan önceki hafta gittiğimde görümcemlerin başkalarından yiyip içmeyi çok sevdiklerini daha daha neler dedi ama dün akşam sırf beni konuşturdu sonundada gıybet yapma dedi şok oldum resmen

Eşime söyleyim kızlar ne olur ne olmaz hem ben gitmeyince eşimde başka birşey sanır baskı kurar üstüme niye gitmiyorsun ne var diye eminim yine gelecek bayan

Canım polise gidemem kadının eşi hakim abisi polis ailesi hep öyle meslekleri rahatlıkla yalancı çıkarırlar beni bide rezil olduğumda kalırım salaklıgıma geldi işte ne bileyim evinin güvenliği için zannettim bir daha asla gitmem kendisi çok ısrarcı birde Daha ne oldu tanıştığımız sürekli kek börek yapıp getiriyor eminim 2 güne kalmaz gelir

Sizi kameraya ceken bayanin iyi niyetli olmadigi belli,siz g diyince 1 dk diyip koltugun arkasina gectiginde suphelencektiniz aslinda,belkide kadin gorumcenizle isbirligi yapabilir boylelikle esinle araninizin bozulmasini isteyceklerdi,kadin sizinle olan konusmasindan sonra resmen senin evden gitmeni beklemis merak etme bundan sonra kapina gelmez o kadinin amaci sizin konusmalarinizi kaydetmekmis ve amacina ulasmis bundan sonra size gelmez,bu durumu bir an once esinizle paylasin.

Chulona tatlım kimseden korktuğum yok Rabb'inden başka ama akşam olsaydı olurdu artık kaldırmıştır sistemi fossss çıkar ondan benim korkum

Daha eve döner dönmez söylemeliydin eşine.
Seni konuşturmaya çalıştığını, tuzak kurduğunu anlatmalıydın.
Asla görüşme o kadınla bir daha.
Hatta etrafındakilere de anlat ki nasıl bir insan olduğunu herkes bilsin.
Önce görümcenden başla anlatmaya , dikkat et sana da tuzak kurmasın diye:51:

Yeliznur eminim gelir benim anladığımı anlamadı çaktırmadan baktım koltuk arkasına ve kameraya kızımada tembih ettim çaktırma diye küçük yavrumu bile alet etti ya eğer kötü niyetleyse Rabbimden bulsun cezasını

Kitty görümcemler elaleme inanırlarda bana asla inanmazlar onlar için öncelik ilk arkadaş sonra kardeş abi abla gelin öyle desem bana bile iftira atar görümcem onada duyurur ortalık daha beter karıştırır

direk onlara göstermek için çekmiş belli, kim durup duruken evinin güvenliği için bile olsa çiçek arkasına kamera yerleştirip evin içini çeker ki.. üstelik siz ordayken başlatmış. ben olsam bir daha gider görümcenle veya komşunla ilgili tekrar konuşmaya başlardım o da kesin tekrardan kayda almaya başlardı işte o zaman onu alır bir güzel polise götürürdüm, bu yaptığı suç.. eşinize de söylemelisiniz bence bunu..

Gorumcenizle araniz nasil.ayrica guvenlik icin olsa bile kamera evin dis kapisinda ,bahcede ve balkonda bulunur,birdaha gorusmeyin kadinla gerekirse evinizden kovun ama bir an once esinle konus.

Virgin benimde aklıma geldi çekindim yazmaya tekrar gitsem kesinlikle anlamadı anladığımı eminim çaktırmadan baktım çünkü gidip rezilmi etsem

Yeliznur görümcemlerle ne kötüyüm nede iyi onlar hiç bir zaman muhabbet etmezler benle çoçukları sorarlar o kadar birgün arkadaşı sordu hatta küçük görümceme gelinle dertleşiyonmu diye elin kızınamı anlatacağız derdımizide kardeşimlede boşanırlarda onumu oh çeltircez ablam annem karar aldık daha o gelmeden asla konuşmayacağız gelinle böyle konular dedi bende o gündür onlar gibiyim öyle havadan sudan konuşuruz ama ben kimseye anlatmam onları burda yazarım kızınca arasıra o kadar

risk almaya degermi bilmiyorum ama
merak ettigi kisiler hakkinda
"bilsen sana neler anlatacam diye baslasan konuya"
ve kayit aldigina emin olunca o kamerayi alip ciksan evden yada bir sekilde ele gecirsen
yada kayit altinda olduguna emin olunca
ani bir kararla mutfakta biraz uzun surecek bir sey istesen
gidip kontrol edip alsan
o zaman inkar edemez

pes ne manyaklar var yahu

eşine niye söylemiyorsun ki, ileride bi şey olursa şimdiden haber etmiş olursun.

Kızılca mutfak salon birarada öyle alamam ama önce telefon etsem sana gelcem neler anlatcam gelince desem oda sistemi kurar avını bekler büyük ihtimalle nasıl fikir orda çıkarırım tüm foyasını

Kötü niyetli tabiki de. Bunun nasıl bir iyi niyeti olabilir? :44: Ben olsam o kamerayı onun müsait bir yerine monte etmiştim. Sabrınıza hayran kaldım. Sizin gibi sabırlı insanlara da gerçekten hayret ediyorum. Hadi sustunuz kadın seni bir de gıybetçi yapmış ve yine susmuşsunuz. Tebrikler valla ne diyim.

Mercai benim kendini ifade edememe sorunum var birde olay karşısında buz kesiliyorum psikologa gittim ama aşamadım artık yaşda ilerledi zor aşmam birşey oldumu haklıda olsam kimsenin yüzüne vuramıyorum kimseye gözünün üstünde Kaş'ın var diyemiyorum kırılsamda yokkkk yapamıyorum

Back