- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
- Konu Sahibi magic girl
Kızlar hemen konuya gireyim geçen 3 hafta önce biriyle tanışdım konuşurken falan büyük görümcenin çok samimi arkadaşının kız kardeşi çıktı neyse benim oturduğum sokağın arkasındaki sokakta oturuyor neyse yine birgün bana birşey yapıp getirmiş sonra bir ısrar bana gel eşim bu gece mesai kalacak çok yalnızım eşimde tanıyor ablalarını abisini falan git dedi normalde yollamaz o akşam bayağı sohbet ettik ordan burdan dün akşam tekrar geldi yalvar yakar eşi yine yokmuş eşimde git dedi gittim 10 dk falan oldu bana dediki sana iki soru soracam ok dedimgörümcemlerle neden sık sık gidip gelmiyorsun ikincisinde eskiden aynı sokakda oturduğum k....... Neden görüşmüyorsun dedi bende g der demez bir dk dedi koltuğun arkasına geçti geldi bende. Görümçemlerle hiç bir sorunum yok sadece onlarında benimde çoçuklarımız 6 gün okul kurs çok yoruluyorlar pazar Günü'de ben full temizlik ütü anca akşamlıyorum onlarla konuşurken onlarda öyle dediler dedim diğer komşu ise başlarda çok iyiydik sonra o kendinden ve ailesinden hiç bahsetmez ama başkalarının hayatı öğrenmeyi hobi yapmış çok meraklı dedim sonra yurtdışında çoçuklar 5 yaşında okula zorunlu başlar ve benim zamanımda yoktu şimdi varmı bilmiyorum 5 yaşından itibaren burda teknoloji çoçuklara çok iyi şekilde öğretirler neyse kızım annecım tuvalete gelirmisin kardeşimin elini yıkamaya dedi gittim kızım mum dikkatli teyze seni kameraya çekiyor ve kayıt yapıyor dedi nerden bildin dedim duvardeki çiçeğin içinde kamera var koltuğun arkasındada sistemi var sen görümcem deyince teyze on yaptı aleti dedi sonra kızımın dediklerine baktım çaktırmadan doğruymuş resmen kayıt yapıyor sonra kadın bana döndü ayyyy gıybet yapma ne kadar günah ben şok oldum sonrada 3 Yada 4 saat otururuz diyen kadın gitti sanki beni gitsin diye saate bakıyor benle ilgilenmiyor telefonuyla ilgileniyor hiç bir şeyde ikram etmedi bende anlayınca kalktım geldim ama kafama takıldı kızlar acaba niye böyle birşey yaptı kötü niyetmi yoksa benmi yanlış anlıyorum fikirlerinize ihtiyaçım var
Son düzenleme: