• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğiniz birisi kameraya sizi kaydederse ne düşünürsünüz

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.123
248
Kızlar hemen konuya gireyim geçen 3 hafta önce biriyle tanışdım konuşurken falan büyük görümcenin çok samimi arkadaşının kız kardeşi çıktı neyse benim oturduğum sokağın arkasındaki sokakta oturuyor neyse yine birgün bana birşey yapıp getirmiş sonra bir ısrar bana gel eşim bu gece mesai kalacak çok yalnızım eşimde tanıyor ablalarını abisini falan git dedi normalde yollamaz o akşam bayağı sohbet ettik ordan burdan dün akşam tekrar geldi yalvar yakar eşi yine yokmuş eşimde git dedi gittim 10 dk falan oldu bana dediki sana iki soru soracam ok dedimgörümcemlerle neden sık sık gidip gelmiyorsun ikincisinde eskiden aynı sokakda oturduğum k....... Neden görüşmüyorsun dedi bende g der demez bir dk dedi koltuğun arkasına geçti geldi bende. Görümçemlerle hiç bir sorunum yok sadece onlarında benimde çoçuklarımız 6 gün okul kurs çok yoruluyorlar pazar Günü'de ben full temizlik ütü anca akşamlıyorum onlarla konuşurken onlarda öyle dediler dedim diğer komşu ise başlarda çok iyiydik sonra o kendinden ve ailesinden hiç bahsetmez ama başkalarının hayatı öğrenmeyi hobi yapmış çok meraklı dedim sonra yurtdışında çoçuklar 5 yaşında okula zorunlu başlar ve benim zamanımda yoktu şimdi varmı bilmiyorum 5 yaşından itibaren burda teknoloji çoçuklara çok iyi şekilde öğretirler neyse kızım annecım tuvalete gelirmisin kardeşimin elini yıkamaya dedi gittim kızım mum dikkatli teyze seni kameraya çekiyor ve kayıt yapıyor dedi nerden bildin dedim duvardeki çiçeğin içinde kamera var koltuğun arkasındada sistemi var sen görümcem deyince teyze on yaptı aleti dedi sonra kızımın dediklerine baktım çaktırmadan doğruymuş resmen kayıt yapıyor sonra kadın bana döndü ayyyy gıybet yapma ne kadar günah ben şok oldum sonrada 3 Yada 4 saat otururuz diyen kadın gitti sanki beni gitsin diye saate bakıyor benle ilgilenmiyor telefonuyla ilgileniyor hiç bir şeyde ikram etmedi bende anlayınca kalktım geldim ama kafama takıldı kızlar acaba niye böyle birşey yaptı kötü niyetmi yoksa benmi yanlış anlıyorum fikirlerinize ihtiyaçım var

Son düzenleme:
E peki neden sormadın ?
Gidip emin olmak için bakmadın.
İyi niyetli olduğunu sanmıyorum senin görüp de sormaman çok hatalı olmuş.

sabrınıza ve sukunetinize hayran kaldığımı söylemeliyim

ben olsam kamerayı da sistemi de alır onun gözüne sokardım

Hic iyi dusunmem. Habersiz birini kaydetmek suctur. Bunu basliga yazdim ama icerigi tam anlamadim cunku. Biraz sadelestirip paragraflara ayirsan daha iyi olacak.

Hayır canım kızım 10 yaşında demek istediğim 5 yaşında başlıyorlar öğrenmeye 10 yaşında rahatlıkla herşeyi kullanabiliyor ve neyin ne işe yaradığınada biliyor

Elbette kötü niyetli. Görümceniz ya da o komşunuz ağzınızdan laf almak için tutmuş olabilir. Bence yine pek falsolu bir cevap vermemişsiniz. Yine de fark edince kaseti ya da kartı almalıydınız. :ssz:

Size resmen tuzak kurmuş , yemlemiş.
Görümceniz hakkında atıp tutsaydınız o kayıtı belkide eşinize kadar göstereceklerdi.
Resmen kumpas kurulmuş belki görümceniz bile işin içinde.
O kamerayı ona yutturur bağırsak hareketlerini gözlemlerdim muhtemelen yuh artık yani :51:

Şöyle canım tam benim başkaları hakkında konuştuğum lafları kayıt etti büyük ihtimalle bende gördüğüm halde sustum kendi evi güvenliği için falan yapmıştır diye

neden sessiz kaldınız ki? şimdi burada kesinlikle kötü niyetli desek (ki kesinlikle kötü niyetli) ne yapabileceksiniz? nasıl ispatlayacaksınız?

gorumcen in fikridir belki bu
kocana soyle derim ve bi dahada gitme goru$me o kadinla
iyi niyetli olmadigi kesin ..

Hiç belli etmedim kızlar ama bende benimi denedi acaba millet için konuşturuyorda dedim çok sinirlendim ama yanlışmı anladım diye size sormak istedim

eşinizi durumdan haberdar edin bence ve o kadının etrafındaki size yakın olan herkesi.
ne terbiyesiz, hadsiz ve aptal insalar var yahu, aklım ermiyor benim.

Hiç belli etmedim kızlar ama bende benimi denedi acaba millet için konuşturuyorda dedim çok sinirlendim ama yanlışmı anladım diye size sormak istedim

sen g deyince kamerayi kayita ba$lami$
bunun ba$ka açiklamasi yok
o kamerayi gorumcen gorucek nasilsa kokusu çikar
gorumcene kotu konu$mami$in ondan bi$ey çikmasa oteki kom$udan kesin çikarr bi$ey ..
f=guvenlik için olsa her zamn kayitda olur , evin içinde deil kapida falan olur ..

görümcenin arkadaşının kız kardeşi neden senin görümcenle ilgili yorumlarını kameraya çekme gereği duysun ki?
kim kendini başkaları hakkında eften püften dedikoduları kaydetmek için riske atar?
yanılmış olmayasın?

Suç üstü hemen o anda 'bu da ne' demeliydiniz. Artık bu saatten sonra malesef iftira atmakla suçlanırsınız söyleseniz bile..

Canım polise gidemem kadının eşi hakim abisi polis ailesi hep öyle meslekleri rahatlıkla yalancı çıkarırlar beni bide rezil olduğumda kalırım salaklıgıma geldi işte ne bileyim evinin güvenliği için zannettim bir daha asla gitmem kendisi çok ısrarcı birde Daha ne oldu tanıştığımız sürekli kek börek yapıp getiriyor eminim 2 güne kalmaz gelir

Kızlar hemen konuya gireyim geçen 3 hafta önce biriyle tanışdım konuşurken falan büyük görümcenin çok samimi arkadaşının kız kardeşi çıktı neyse benim oturduğum sokağın arkasındaki sokakta oturuyor neyse yine birgün bana birşey yapıp getirmiş sonra bir ısrar bana gel eşim bu gece mesai kalacak çok yalnızım eşimde tanıyor ablalarını abisini falan git dedi normalde yollamaz o akşam bayağı sohbet ettik ordan burdan dün akşam tekrar geldi yalvar yakar eşi yine yokmuş eşimde git dedi gittim 10 dk falan oldu bana dediki sana iki soru soracam ok dedimgörümcemlerle neden sık sık gidip gelmiyorsun ikincisinde eskiden aynı sokakda oturduğum k....... Neden görüşmüyorsun dedi bende g der demez bir dk dedi koltuğun arkasına geçti geldi bende. Görümçemlerle hiç bir sorunum yok sadece onlarında benimde çoçuklarımız 6 gün okul kurs çok yoruluyorlar pazar Günü'de ben full temizlik ütü anca akşamlıyorum onlarla konuşurken onlarda öyle dediler dedim diğer komşu ise başlarda çok iyiydik sonra o kendinden ve ailesinden hiç bahsetmez ama başkalarının hayatı öğrenmeyi hobi yapmış çok meraklı dedim sonra yurtdışında çoçuklar 5 yaşında okula zorunlu başlar ve benim zamanımda yoktu şimdi varmı bilmiyorum 5 yaşından itibaren burda teknoloji çoçuklara çok iyi şekilde öğretirler neyse kızım annecım tuvalete gelirmisin kardeşimin elini yıkamaya dedi gittim kızım mum dikkatli teyze seni kameraya çekiyor ve kayıt yapıyor dedi nerden bildin dedim duvardeki çiçeğin içinde kamera var koltuğun arkasındada sistemi var sen görümcem deyince teyze on yaptı aleti dedi sonra kızımın dediklerine baktım çaktırmadan doğruymuş resmen kayıt yapıyor sonra kadın bana döndü ayyyy gıybet yapma ne kadar günah ben şok oldum sonrada 3 Yada 4 saat otururuz diyen kadın gitti sanki beni gitsin diye saate bakıyor benle ilgilenmiyor telefonuyla ilgileniyor hiç bir şeyde ikram etmedi bende anlayınca kalktım geldim ama kafama takıldı kızlar acaba niye böyle birşey yaptı kötü niyetmi yoksa benmi yanlış anlıyorum fikirlerinize ihtiyaçım var

Bence hiç de iyi niyetli değil canım. senin söylediklerini kaydedip görümcen hakkında kötü birşey söyleseydin ona dinletecekti ve aranızı bozacaktı kendisini gıymet yapma fln diyerek iyi göstermeye seni kötü göstermeye çalışmış bence.

Back