Evinde muska bulanlar!!!

hakiki23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
28
2
36
Diğer
Evinde musla bulan oldu mu hiç? Ya da büyü yapıldığını düşündünüz mü?
Bunu nasıl anlarız ya da nasıl bozarız?

Ben buldum ,buldum da inanmam ..kapı önüne sular mi dökülmedi ,neler oldu da bana sökmez. İnanmadığım için tutmuyo sanırım :dondurma:

Bu arada biraz sonra banı yiyeceksin ,bu tarz konular yasak .hadi hayırlı banlatmalar

Abimin dugunde halinin altinda yufka buldum. Bildigin boş durulmus yufka.. Kizlarin yatigi bir odadaydi.. Daha halen merak ederim..

Taaa 18 yil once annem perdenin en tepesinde arka kısminda 1 kumaş parcasinin icinde birsey bulmustu su an neydi animsayamadim...birde 2 kurdan batirilmisti...tuvalete atip ustune idrar yaptik sonra sifonu cektik...:D idrar bozar diye bir bilgi vardi ama ne denli doğru bilmiyorum

Taaa 18 yil once annem perdenin en tepesinde arka kısminda 1 kumaş parcasinin icinde birsey bulmustu su an neydi animsayamadim...birde 2 kurdan batirilmisti...tuvalete atip ustune idrar yaptik sonra sifonu cektik...:KK70: idrar bozar diye bir bilgi vardi ama ne denli doğru bilmiyorum
:D :D

Ben de bir şeylerden şüpheleniyorum ama bir şey bulmadım durup dururken lamba yandı geçen

Bende bulmuştum toprağa gömdüm halada ne yazıyor içinde merak ediyorum.

Konu kapanmadan yaziyim,
Annemin evinde buzdolabı lastiginin içinde bulduk.
Daha dogrusu biz bulmadık biri bizi oraya yönlendirdi,ne evimizi ne bizi asla tanımayan birisi sorun oldugunu anlayınca gitmistik ona. katlanmış minik kagıt parcaları içinde bi sürü yazı vardı arapca degil türkce degil degisik bisey

Konu kapanmadan yaziyim,
Annemin evinde buzdolabı lastiginin içinde bulduk.
Daha dogrusu biz bulmadık biri bizi oraya yönlendirdi,ne evimizi ne bizi asla tanımayan birisi sorun oldugunu anlayınca gitmistik ona. katlanmış minik kagıt parcaları içinde bi sürü yazı vardı arapca degil türkce degil degisik bisey
Bize de dendi sizde çok kötü şeyler var üstünüzde ve bzüm son bir senede başımıza gelmeyen kalmadı hemde durduk yerde yalnız varsa dahi nasıl bulunur ki aradım raradık evin altını üstünü yok yok ve herşey aynı kötü şekild edevam ediyor hayatımızda bizde buna bağladık artık son birisine gittik bize dedi böyle böyle aöa yerini bulamıylruz gerçekten varsa

Saksı dipleri
Korniş ici
Yorgan ici yastık ici
Süpürgeliklerin ici
Kapıların üst kısmı
Dolapların üst kısmı
Astarlı kıyafetlerin iç kısmı
Baza ve yatak arası bölüm.
Aklıma gelenler bunlar.

Back
X