Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim ilk duyuyorum yufkayiAbimin dugunde halinin altinda yufka buldum. Bildigin boş durulmus yufka.. Kizlarin yatigi bir odadaydi.. Daha halen merak ederim..
Taaa 18 yil once annem perdenin en tepesinde arka kısminda 1 kumaş parcasinin icinde birsey bulmustu su an neydi animsayamadim...birde 2 kurdan batirilmisti...tuvalete atip ustune idrar yaptik sonra sifonu cektik...idrar bozar diye bir bilgi vardi ama ne denli doğru bilmiyorum
Annemlere soyledim uzerine dusmediler.. Yazik ekmege bastik butun gun ezilmis gitmis.. Arastirmadim hic..Bende merak ettim ilk duyuyorum yufkayiarastrdnzmi hic
Ben de bir şeylerden şüpheleniyorum ama bir şey bulmadım durup dururken lamba yandı geçen
Şuan çok korktumBen de bir şeylerden şüpheleniyorum ama bir şey bulmadım durup dururken lamba yandı geçen
Bize de dendi sizde çok kötü şeyler var üstünüzde ve bzüm son bir senede başımıza gelmeyen kalmadı hemde durduk yerde yalnız varsa dahi nasıl bulunur ki aradım raradık evin altını üstünü yok yok ve herşey aynı kötü şekild edevam ediyor hayatımızda bizde buna bağladık artık son birisine gittik bize dedi böyle böyle aöa yerini bulamıylruz gerçekten varsaKonu kapanmadan yaziyim,
Annemin evinde buzdolabı lastiginin içinde bulduk.
Daha dogrusu biz bulmadık biri bizi oraya yönlendirdi,ne evimizi ne bizi asla tanımayan birisi sorun oldugunu anlayınca gitmistik ona. katlanmış minik kagıt parcaları içinde bi sürü yazı vardı arapca degil türkce degil degisik bisey