- 13 Eylül 2015
- 21.785
- 68.467
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Kesssiiiinnnn Oyle kandırıkcılar kı beni de boyle düşürdüler tuzaga Yoldan gönüllü çıktım, tüm dediklerini anlıyorum canını yediğim tekirish aşkımÖyle mi gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesssiiiinnnn Oyle kandırıkcılar kı beni de boyle düşürdüler tuzaga Yoldan gönüllü çıktım, tüm dediklerini anlıyorum canını yediğim tekirish aşkımÖyle mi gerçekten
Bence ona iyi bakıyor, sadece emrivakıye kızgınBence yapılan yanlış, onda hemfikirim. Evinde evcil bir hayvana tahammül edemeyecek olan birine bir kedi emanet etmek çok yanlış.
Konuya, böyle bir durum oldu, eşime ve kedinin sahibine çok kızgınım. Şöyle bir sorun oldu, kediyle ilgili bu problemleri nasıl cozebilirim yazilsaydi cevabım çok farklı olurdu.
" İçine ettiği banyo " gibi bir ifade, böyle bir nefret dili hoş değil. Cevabım da soruya göre oluyor genelde böyle durumlarda. Kedinin bir suçu yok. Zaten alışkın olduğu ortamdan ayrı, bir de sürekli stres ve sinirli birini etrafında görecek. Sahibinin hatası onun suçu değil. Bu yüzden de şu konuda sadece kediye üzüldüm.
Evet atlar, duserse de ölür. 1 hafta idare etmek cok mu zor gercektenMerhabalar öncelikle
Eşimin samimi olduğu bir arkadaşı var, eşi öğretmen olduğu için okullar kapandığından beri memleketinde, evde kedisi var. Şimdi eşi de gitmiş onların yanına giderken kediyi de eşime bırakmış
Yahu insan bir arayıp sorar bakabilir misin diye değil mi? Eve bir geldim şokk kedi lavabonun içinde. Her yere tüyü dökülüyor sinirden patladım.
Bir hafta idare et diyor birde paşam zaten evde balkon yok banyoya koymuş kumunu banyo kokuyor katlanılacak gibi değil.
Asıl sormak istediğim şey şu, evde klima yok balkon yok bu sıcakta dolayısı ile camlar açık, ama camları açmayacakmışız sebebi ise, yüksek katta oturuyoruz ve camın önünde sürekli martılar uçuyor kedi martıları görünce onların üstüne atlarmış aşağı düşermiş örneği çok görülmüş.
Ben bu sıcakta camlar kapalı nasıl nefes alayım acaba? Atar mı kendini bu hayvan aşağı?
Çok sinirim bozuk, bu arada yanlış anlaşılmak istemem hayvanları da kedileri de çok severim, dışarı çıkarken yanımıza mama alır besleriz sokakta ki hayvanları, ama evimde hayvan istemiyorum. Ve bu konuda kimse fikrimi sormadı.
Haliyle sinir oldum. Cam falan kapatamam dedim eşime de.
Olabilir bence de. Çok sorumluluk sahibi birine benzemiyor bence zaten iş saatleri uzun belki de değiştirmedi.Yok koku varsa öyle yapmışlardır muhtemelen de eşi yoksa adam 2 aydır hiç temizlememiştir demiş ya onu anlamadım, bizim kedonun tüm kum bakımı eşimde asla da aksatmaz ben olmadığımda da temizler ondan şaşırdım
Sorumluluk sahibi asla değiller ya zaten orada hemfikiriz, kapınıza bırakmadıklarına şükrediyorum ben sepet içindeOlabilir bence de. Çok sorumluluk sahibi birine benzemiyor bence zaten iş saatleri uzun belki de değiştirmedi.
Ben de öyle olmasını umuyorum.Bence ona iyi bakıyor, sadece emrivakıye kızgın
Tabi ki bakacağım bakmasam tutup burada sormam bile. Camdan atlama olayına inanmamıştım başta eşim söyleyince, şehir efsanesi gibi geldi. Bakanlardan yardım istedim gerçekliği konusunda.Bence ona iyi bakıyor, sadece emrivakıye kızgın
Aslında bir nevi öyle olmuşSorumluluk sahibi asla değiller ya zaten orada hemfikiriz, kapınıza bırakmadıklarına şükrediyorum ben sepet içinde
O işi kızıma yaptırırım, o tarar ben dökülenleri toplarım artıkBu arada kediler çok hassas canlılar duygusallar . Üzüldükleri strese girdikleri zaman da tüy fazla döküyorlar . Mesela bugün oğlum bir konu için baya ağladı kedi strese girdi resmen evde ve fazla tüy döktü . Bazen 0 tüy bazen çok tüy. Kedi şimdi başka eve deldi ya üzülecek ve tüy dökecek lütfen söylenmeden temizleyin o canlıya da yazık çok üzüldüm ben
Sineğe bile atlıyor bırak kuşuTabi ki bakacağım bakmasam tutup burada sormam bile. Camdan atlama olayına inanmamıştım başta eşim söyleyince, şehir efsanesi gibi geldi. Bakanlardan yardım istedim gerçekliği konusunda.
Haa emrivaki için sahiplerine ayrı eşime ayrı kızgınım ve çok gerildim banyonun halini gördüğümde. Yani bende hayvanları severim ama mümkünse evde değil:) bu da hakkım diye düşünüyorum. Yani bunun için birini suçlamak ne kadar doğru acaba?
Gerçekten bazı insanlar inanılır gibi değil.
Dökülmez öyle sadece tarağa gelir . Evi hergün 1 kere süpürün dediğim gibi o şuan çok üzgün stresli ondan döküyordurO işi kızıma yaptırırım, o tarar ben dökülenleri toplarım artık
Bende yuvalandirma yaptığım kişilerle uzun süre iletişimi koparmıyorum. Hatta bir süre sonra kişilerden artık emin olup yazmasam bile özel günlerde kedilerinin fotoğraf videolarını kendileri gönderiyorlarAy bu emanet sayılmaz ama ben bi arkadaşım aracılığıyla sahiplendim kedimi. Veteriner kliniğinden gittim aldım. Veteriner hekim neredeyse 2 yıl boyunca haftada 1 sordu kediyi. Her seferinde fotoğraf video attım, kadın en son rahatladı herhalde sormayı bıraktı. Ama 2 sene hiç vazgeçmedi. Helal olsun demiştim hala da diyorum inşallah verdiği her kediyi böyle takip ediyodur
Aaaa sinekleri sevmiyo demek ki. Yarış atı gibi koşuyor şu an sebebi ne olabilir?Sineğe bile atlıyor bırak kuşu
Çok haklısınız. En çok ona yazık. Bir hafta boyunca bana katlanmak zorunda kalacak, içine ettiği banyomda etrafa saçılan kumlara sinirlendiğim için psikolojik olarak etkileyecek.
Olsun hoşuma gitmişti, asil olmuş demişti de benim kedim hep asildi demiştim bi de savunmaya geçip snfnfnBende yuvalandirma yaptığım kişilerle uzun süre iletişimi koparmıyorum. Hatta bir süre sonra kişilerden artık emin olup yazmasam bile özel günlerde kedilerinin fotoğraf videolarını kendileri gönderiyorlar
Hayvan sahiplendirmek vicdanı yük, süreyi biraz uzun tutsada veteriner doğru olanı yapmış
Enerjisini atmaya çalışıyor o benim oğlum da çok hareketli koşar hep . Kaç aylık acaba ?Aaaa sinekleri sevmiyo demek ki. Yarış atı gibi koşuyor şu an sebebi ne olabilir?
Aaaa sinekleri sevmiyo demek ki. Yarış atı gibi koşuyor şu an sebebi ne olabilir?