Merhabalar öncelikle
Eşimin samimi olduğu bir arkadaşı var, eşi öğretmen olduğu için okullar kapandığından beri memleketinde, evde kedisi var. Şimdi eşi de gitmiş onların yanına giderken kediyi de eşime bırakmış
Yahu insan bir arayıp sorar bakabilir misin diye değil mi? Eve bir geldim şokk kedi lavabonun içinde. Her yere tüyü dökülüyor sinirden patladım.
Bir hafta idare et diyor birde paşam zaten evde balkon yok banyoya koymuş kumunu banyo kokuyor katlanılacak gibi değil.
Asıl sormak istediğim şey şu, evde klima yok balkon yok bu sıcakta dolayısı ile camlar açık, ama camları açmayacakmışız sebebi ise, yüksek katta oturuyoruz ve camın önünde sürekli martılar uçuyor kedi martıları görünce onların üstüne atlarmış aşağı düşermiş örneği çok görülmüş.
Ben bu sıcakta camlar kapalı nasıl nefes alayım acaba? Atar mı kendini bu hayvan aşağı?
Çok sinirim bozuk, bu arada yanlış anlaşılmak istemem hayvanları da kedileri de çok severim, dışarı çıkarken yanımıza mama alır besleriz sokakta ki hayvanları, ama evimde hayvan istemiyorum. Ve bu konuda kimse fikrimi sormadı.
Haliyle sinir oldum. Cam falan kapatamam dedim eşime de.