- 25 Nisan 2022
- 1.466
- 1.748
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
O adamı gördüğüm yerde söyleyeceğim zaten arayıp sormadan kedi postalamak ne demek yaaAsla kumunu temizlemeyin.Eşinize günde 3-4 defa olacak şekilde temizletin.Yoksa kokar.Kediyi verirken de ben evde hayvandan hoşlanmıyorum.Bi dahaki sefere lütfen başka bi yere bırakın deyin
Kokar, zaten konu sahibi de direkt fark etmiş. Kedi sahipleri alışıyor bir süreden sonra o kokuyu duymuyor.Kokmaz
Tepki olarak yapıyorlar koku bırakmak için.Kedi büyük ihtimalle hasta o yüzden kolay kolay kuma alışkın olan bir kedi rahatsız olmadığı sürece eve işemez kusmaz ben hiç duymadım yani
Hayır. Kokmaz. Hiçbir kedili evde de böyle bir koku almadım kedi sahiplenmeden önce.Kokar, zaten konu sahibi de direkt fark etmiş. Kedi sahipleri alışıyor bir süreden sonra o kokuyu duymuyor.
Evleri çok uzak, yakın olsa bile eşim ayıp olur diyor beyefendi.Eşim huylanır kaşınıyor desin evinde bakın kediye.
Alt komşumuz anahtarini birakti onun kedisinede ben bakiyorum bu şekilde.
Kendi kedimizide yolculuga cikacagimiz zaman evde birakip anahtarları onlara veriyoruz.
Evde hayvan sevmeyen huylanan insan için çok zor size saygısızlık.
Cidden kokuyoda bizmi almıyoruz kokuyuKokar, zaten konu sahibi de direkt fark etmiş. Kedi sahipleri alışıyor bir süreden sonra o kokuyu duymuyor.
BAna bi gün kahveye gel kız konuşalım bu durumu anlatırım sana bol bol şöyle yap böyle yap diyeİşte ben çok iyi bakıyordum. İlk sahiplendigim zaman, bundan beş yıl önce falandır sanırım bayaa araştırmıştım neyi yanlış yapıyorum da kokuyor diye. Sürekli temizliyordum tuvaletini vs ama kedinin kendine has bir kokusu vardı o asla geçmemişti.
Kediyi sokağa bırakırım dedi bu kadın. Hala kimse farketmedi mi ettiği lafın iğrençliğiniO adamı gördüğüm yerde söyleyeceğim zaten arayıp sormadan kedi postalamak ne demek yaa
İyi peki öyle olsun :)Hayır. Kokmaz. Hiçbir kedili evde de böyle bir koku almadım kedi sahiplenmeden önce.
kedi bakim pansiyonlari var soyleyin esinize oraya yollasinlarEvleri çok uzak, yakın olsa bile eşim ayıp olur diyor beyefendi.
Kokmaz. Emin olun. Hanımefendinin kedileri ya hastadır ya kalitesiz mama veya aktif karbonsuz kum kullanıyordurCidden kokuyoda bizmi almıyoruz kokuyu
Yok bazı kediler gerçekten kokmaz :) benim kedim asla kokmaz mesela gariptir. Annem çok hassastır arkadaşına gittiğinde o leş kokuyu alırım ama sizde yok derdi. Cinsle de alakası olabilir bilmiyorumKokar, zaten konu sahibi de direkt fark etmiş. Kedi sahipleri alışıyor bir süreden sonra o kokuyu duymuyor.
Şu an kedim yok, olursa gelirim.BAna bi gün kahveye gel kız konuşalım bu durumu anlatırım sana bol bol şöyle yap böyle yap diye
Laf olsun diye söylediğini düşünüyorum ben, uygulayabilecek biri olsa şuanda da atardı.Kediyi sokağa bırakırım dedi bu kadın. Hala kimse farketmedi mi ettiği lafın iğrençliğini
Ya bende almıyorum yazin kokuyu evde, tuvaleti balkonda zaten cam kapi pencere hep açık.Kokmaz. Emin olun. Hanımefendinin kedileri ya hastadır ya kalitesiz mama veya aktif karbonsuz kum kullanıyordur
Laf olsun diye böyle gevşek gevşek laflar etmemesini öneririm kendisine. Bir de laf olsun diye edilecek laf değil buLaf olsun diye söylediğini düşünüyorum ben, uygulayabilecek biri olsa şuanda da atardı.
İnsan sinirlenince çocuğuna bile git ne halin varsa gör diyoLaf olsun diye böyle gevşek gevşek laflar etmemesini öneririm kendisine. Bir de laf olsun diye edilecek laf değil bu
Royal canin alıyordum daha pahalısı yoktu piyasada valla. Kedilerimin hiçbiri hasta da değildi veterinere götürmüştüm zamanı geldiğinde de tüm aşılarını yaptırmıştım. Sizin kediler kokmuyordur belki kaç tane kediniz vardı bilmem, ayrıca bir arkadasim anahtarıni vermişti kedisinin mamasını vermem için onun evinde de aynı koku vardı.Kokmaz. Emin olun. Hanımefendinin kedileri ya hastadır ya kalitesiz mama veya aktif karbonsuz kum kullanıyordur
Yani milletin evine gidiyoruz biz tüm gün ev dışındayız. Koksa biliriz. Dikkat etmeyenlerin evi kokuyor o da yani kumu 2 günde 1 değiştiriyorlar mama kalitesiz oluyor evin sıcak yerine koyuyorşar veya hayvan hasta oluyor.Ya bende almıyorum yazin kokuyu evde, tuvaleti balkonda zaten cam kapi pencere hep açık.
Kışında kumu temizlenmezse sadece banyoda oluyo koku