- 25 Nisan 2022
- 1.679
- 2.042
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Sevme işini kızım yapıyor tarıyor seviyor oynuyor ben ona yansıtmıyorum tabi ki ama içim de rahat değil, ister istemez stres yapıyorum.Emin ol o kedi bile orda olmaktan hosnut degildir. Cünkü kediler mekan degisikligini sevmezler. Strese, depresyona hastalığa sokar bu durum. Bu kedinin sahipleri cok sorumsuz ben kedilerim strese girmesin diye tatile gidemedim daha. Cok yazık o kediye böyle sorumsuzların içine düsmüs, dısarıda yasasa daha mutlu olurmus. Belki sizin hosunuza gitmemis olabilir ama lütfen kediye belli etmeyin inanılmaz hisliler anında icinizden geceni anlarlar. Bol bol sevin.
Sevme işini kızım yapıyor tarıyor seviyor oynuyor ben ona yansıtmıyorum tabi ki ama içim de rahat değil, ister istemez stres yapıyorum.
sorumluluğu ayrı iş yükü ayrı bir de şimdi mobilyalara zarar verir mi endişesi çıktı.
Ve hala sahipleri aramadı.
Sabırlı olmak gerekiyor bazı zamanlar sanki, eşim her gün o adamla aynı ortamda çalışıyor çocuklar yaşıt arada birlikte takılıyor, e ben kadını çok az görüyorum ama eşler hep bir arada, onun için arayıp saydırmam ama gördüğüm yerde de uygun bir çift söz söylerim tutamam kendimi.Yalnız sabrınıza hayranım ben çoktan kadını arayıp o rahatlığı bozmuştum. Benim canım sikilacagina biraz da onun sıkılsın derdim. Benimde kedim var arkadasim bize bırakın dediği halde bırakmadım asla. Nereye gidersek yanımıza götürüyoruz.
Kocayla kendi hür irademle evlendim, kediyi evime yollarken sahipleri arayıp bakabilir misin diye sormadılar bile! Arada ki farkı anlayabiliyor musunuz?Kedi KOKMAZ
Mamasi bok gibidir ucuzdur o kokar. O kokuyorsa kakasi da kokar kumu kötüdür koku hapsetmez koku olur. Sizin de kakaniz kokuyor efendim....
Kocanizin kili tüyü yatağa dökülünce iyyy diyor musunuz?
İki kedi annesiyim evimin nasıl bu kadar temiz koktuğunu soran çok misafirim var.
Evet kedi atlar
Cins ve hantal yaşlı kediler atlamayabilir
Iyy dediğiniz hayvan insanlardan temiz. Abartmayın
Sanırım K ile başlayan bir markanın var öyle koltuk takımı, annemler de ondan almıştı ama 3 tırmalıyorsa 1 tırmaladı bizimki tamamen engel olmadıBu konu zor ya beni bu düşündürüyor. evin her yerini çeşitli tırmalama tahtası ile donatan varmış bıraksın diye. Yine de sinirlenirse yapıyormuş.o kumaşlar hangileri ki?
Evet katılıyorumCinsler yapmıyor ama tekirler evin anasını ağlatıyor maalesef
Sorun şu ki konu sahibi evinde daha önce anladığım kadarıyla kedi beslememiş. Şuan da ona yapılan bir evrivaki var ortada, kimse böyle bir emrivakiden memnun kalmaz.Kedi KOKMAZ
Mamasi bok gibidir ucuzdur o kokar. O kokuyorsa kakasi da kokar kumu kötüdür koku hapsetmez koku olur. Sizin de kakaniz kokuyor efendim....
Kocanizin kili tüyü yatağa dökülünce iyyy diyor musunuz?
İki kedi annesiyim evimin nasıl bu kadar temiz koktuğunu soran çok misafirim var.
Evet kedi atlar
Cins ve hantal yaşlı kediler atlamayabilir
Iyy dediğiniz hayvan insanlardan temiz. Abartmayın
Haklısınız.Kocayla kendi hür irademle evlendim, kediyi evime yollarken sahipleri arayıp bakabilir misin diye sormadılar bile! Arada ki farkı anlayabiliyor musunuz?
İnsanlardan temiz olabilir ama tüyü fazla dökülüyor onun için kusura bakmayın abartıyorum çünkü temizliğini ben yapıyorum siz değil.
Sahibi sorumsuz ama siz de eve timsah gelmiş gibi abartılı konuşuyoruzKocayla kendi hür irademle evlendim, kediyi evime yollarken sahipleri arayıp bakabilir misin diye sormadılar bile! Arada ki farkı anlayabiliyor musunuz?
İnsanlardan temiz olabilir ama tüyü fazla dökülüyor onun için kusura bakmayın abartıyorum çünkü temizliğini ben yapıyorum siz değil.
Çok teşekkür ediyorumBenim anlamadığım adam kediyi eşinizin eline tutuşturduğu gibi ışınlanma cihazına girip ışınlandı mı ya da eşiniz kediyi eve getirmeden önce şehir turu mu attırmış?
Eşinize sinirlenmekte haklısınız ama "eşinize" sinirlenmekte haklısınız. Telefon icat edildi yani, kim evi arayıp sormadan eve -insan ya da hayvan fark etmez- bir canlı getirir ki? Hem de başka hayvan olmayan bir eve. Konu saçmalıklarla dolu.
Kedi de pencereden atlar tabii ki. Kaçıncı katta olduğunuz bilgisi kendisinde yok çünkü.
Saçma sapan sorumsuz sahipleri yüzünden hayvancağıza bir şey olmaz umarım.
Ona sahipleri nedeniyle, size eşiniz nedeniyle sabır diliyorum.
Hayatımda hiç kedi bakmadım, hadi oradan buradan destek alıp idare ederiz bir kaç gün ama cam açamama konusu çok zor bu sıcakta, evde klima yok balkon yok ve ev sabahın ilk ışığından akşam gün batana kadar güneş alıyor.Sahibi sorumsuz ama siz de eve timsah gelmiş gibi abartılı konuşuyoruz
Kardeşimin ilkokulda ödevi vardı. Kim daha uzun fasulye çimlendirirse diye bir yarışma. Bizimki cidden upuzun olmuştu. Okula götüreceği sabah kedimiz hepsini yemişpachira aquatic mi?
Eki Görüntüle 3463632
eğer bu ise toksik değil neyse ki. kediler yeşillikleri didiklemeyi sever. bazıları ekstra sever. annemin kızı, annem taze fasulye, bezelye ya da biberle uğraşırken illa ki haracını alıyordu. almazsa çalıyordu.
Ay bizim kedi oğlan da oğlumun çim adamını yiyorKardeşimin ilkokulda ödevi vardı. Kim daha uzun fasulye çimlendirirse diye bir yarışma. Bizimki cidden upuzun olmuştu. Okula götüreceği sabah kedimiz hepsini yemiş
Bütün çiçekleri öğretmiştik bu yasak diye. Ama onu atlamışız. O da fırsatı kaçırmamış
Ben kum kabına poşet koyuyorum. Kumu değiştireceğim zaman direkt poşeti toplayıp atıyorum. Kapta biraz idrar sızıntısı varsa yıkıyorum (poşet sayesinde hiç kum olmamış oluyor), sızıntı görünürde yoksa da sleepy ıslak mendille yine de biliyorum belki kurumuştur diye. Bu şekilde hiç koku olmuyor.Bilmediğimden soruyorum af buyurun. Bende son zamanlar kedileri araştırıyorum :) Kumda kaba pislik kolay temizleniyor ama idrarı kalıyor o koku yapmıyor mu? tamamen kumu kaç gün sonra boşaltılıyor?
Bu fikir çok iyi teşekkür ediyorum, peki etrafa saçılan kumlar için öneriniz var mı? Çok fazla kum saçılıyor etrafa.Ben kum kabına poşet koyuyorum. Kumu değiştireceğim zaman direkt poşeti toplayıp atıyorum. Kapta biraz idrar sızıntısı varsa yıkıyorum (poşet sayesinde hiç kum olmamış oluyor), sızıntı görünürde yoksa da sleepy ıslak mendille yine de biliyorum belki kurumuştur diye. Bu şekilde hiç koku olmuyor.Eki Görüntüle 3463808
Onun için paspas var ama siz geçici süre bakacağınız için gerek var mı bilemedim. Link ekliyorum, ben de buna benzer bir şey kullanıyorum.Bu fikir çok iyi teşekkür ediyorum, peki etrafa saçılan kumlar için öneriniz var mı? Çok fazla kum saçılıyor etrafa.
Ben kumunu geniş bir kartonun içine koymuştum. Yan tarafından girip çıkması için kartonun bir bölümünü kare şeklinde kestim. Böylelikle etrafa kum filan dağılmıyordu.Bu fikir çok iyi teşekkür ediyorum, peki etrafa saçılan kumlar için öneriniz var mı? Çok fazla kum saçılıyor etrafa.
Kapalı kum kabı var ama patilerinden yine de kapısından kum saçılmış oluyor, onun için de önüne paspas koyulunca baya faydası oluyor.Ben kumunu geniş bir kartonun içine koymuştum. Yan tarafından girip çıkması için kartonun bir bölümünü kare şeklinde kestim. Böylelikle etrafa kum filan dağılmıyordu.
Teşekkürler buda iyi fikir sağ olun.Ben kumunu geniş bir kartonun içine koymuştum. Yan tarafından girip çıkması için kartonun bir bölümünü kare şeklinde kestim. Böylelikle etrafa kum filan dağılmıyordu.
Kargo gelene kadar kedi gider sanıyorum:)Onun için paspas var ama siz geçici süre bakacağınız için gerek var mı bilemedim. Link ekliyorum, ben de buna benzer bir şey kullanıyorum.
Miapet Kedi Paspası Tuvalet Önü Elekli 60 x 45 cm Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miapet Elekli Kedi Tuvalet Önü Paspası 60 x 45 cm Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com