evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Konu sahibesi nikah olmadan almayın evi. Hem bürokrasisi daha kolay, hem de evlenmekten cayarsan başına bela olmaz. Krediyi de kesinlikle sen çekme evlendikten sonra nişanlın çeksin. Başına yasal olarak dert alma.

Ev işinde acele etme derim. Bu aileyle, bu nişanlıyla ortak tapu işi yaş. O aileye de nişanlına da hiç güvenme , güven veren tipler değiller. Yaptıkları geri vites de ayak bence. Krediyi sakın çekme. Bana kalsa nişanlıdan paramı da geri isterdim.

Onlar bana güvenmmesin, zorunda da değiller, çünkü güven karşılıklı bende onlara güvenmiyorum.
Şİimdi neyse de evlenince yüzümü zor görürler
bu lafını unutma bence eşin ailesine bağlı ve sen sorun çıkmasın kocamla aramda diye her hafta gideceksin

Ama tapu sizin degil :/ peki sonuc nedir? Bu sekilde kabul ediyor musunuz?

niye kabul etmesin

tapu ORTAK olacak işteeee

nişanlısı ve konu sahibinin BERABER olacak

daha ne var ki bunda?

TAPU İLLA BENİM ÜSTÜME İLLA BENİM ÜSTÜME Mİ DESİN VALLA ANLAMADIM BEN

Şöyle söyliyim düşeş bir yeden düşeş bir müteahhitten değeri 400bin olan evi 254 bine anlaştık.
Hepimiz gayesi bu evi kaçırmamak.
He benim huzurumdan mutluluğumdan önemli değil giden ev gitsin.
Annemin üzerinde çok sayıda kredi olduğu için kefilim annem gri çizgide.
Ben 145 günlük sigortalıyım.
Yani her şey benim kredi çekebilmeme bağlı.
Yani eğer ben bunu yapabilirsem burunlarını sokup mahfetmeye çalıştıkları oyunları son bulacak.
Dün nişanlıma ağır konuştum.
Bitsin dedim, paragözsünüz dedim benim için önemli değil tapu kime olursa olsun, ortak sbana bana enişteme farketmez, ben annemleri de atamam seni de atamam dedi

Ah canim benim umarim olmaz insallah yasamazsin ama simdi nisanlina soylediklerin kv gorumceye tavirlarinin acisini cikaracaklar. Ortada duran nisanlin ailesine hak verecek. Ne askla ölüp biterek evlenen adamlar ailesi mevzu olunca nikahli karisini üzüyor.

Evlendikten sonra sakin ama sakin geri adim atma. Kararli ol ve sakin ilk 1 yil cocuk yapma. Evliligini oturt.

He yaw he oylesindir
Bosverrr gebere zamanla ogrenirsin bazi acilari gercek yuzleri nasilsa bence ev alinmadan kiraya ciksaydiniz neden ev konusunda bu kadar asiri israr once eniste diye tutturma sonra e hadi tamam oyle olsunlar ev evdir odesin kocasiyla beraber evinde degeri artar 50 de olsa oglan karda mantigi (ha vay benim kocama guvenilmedi diye kv gorumcenin edeceklerinide saymiyorum bile)
Sen cikacaksan bu insanlarla yola hakkinda hayirlisi olsun kusura bakma ben ne nisanlina nede ailesine guvenmedim ha evlenirdim ama evlilik oturmadan onumu gormeden bise almazdim

Bu türk kadınları neden kendine bunu yapıyor anlamıyorum. Okuyunca da sinirden çatlıyorum. Parasını kendi ödeyecek, eşşek gibi çalışacak, elin adamı gelip evi kendi üzerine yapacak. Hala nasıl akıl başa gelmez? Nasıl bu haksızlıklar karşısında aşktan meşkten, sevgiden bahsedilir. Ortada basiretsiz bir damat, ne olduğunu çözememiş bir kadın. Bir şey desem banlanacağım şimdi. Of ki of.

Kuzum teşekkür ederim ben kendi bankamı gidemesem bile arayacağım şimdi[/
Herseye bi kulp takiyo gibi hissediyorum ama biz satıştan sonra ipotegi kaldırmıştik posedurle işleyiş mi farklı :)
banka başka ipotek almıştır
İpotek şartı kalkmıştır borç bitmiştir
Borç dururken hiçbir banka açık teminatla krediyi riske sokmaz
Zaten alıcı ipotekle kabul ederse alır evi

Kesinlikle, adamın didisinin didisina kadar herkes olayların, ilişkinin içinde ama konus sahibinin annesi babası dış kapının mandalı.

banka başka ipotek almıştır
İpotek şartı kalkmıştır borç bitmiştir
Borç dururken hiçbir banka açık teminatla krediyi riske sokmaz
Zaten alıcı ipotekle kabul ederse alır evi
Tapudan sonra karşı tarafin bankasına gidildi borç o zaman kalkti diger bankada 2.siradan ipotek koydu.son imzalar atilmadan satış verildi yani.

Tapudan sonra karşı tarafin bankasına gidildi borç o zaman kalkti diger bankada 2.siradan ipotek koydu.son imzalar atilmadan satış verildi yani.
Aynen o ikinci derece sizin borç kalkınca birinciye çıkar alan kişi krediyi çekip kendi ipotek koydurmuş zaten ev onun artık sizinde bankaya borcunuz kalmamış
Neyse konu sapmasın

ben nişanlıma güveniyorum

diye bi laf etmiş nişanlın.

bu lafı etmek zorunda kalması çok ağır bir şey bana kalırsa.

sen yokken ne tartışmalar döndüğünü ordan hesapla.

gördüğün gibi nişanlı çözdü bu durumu. yani bu fikir ondandı muhtemelen

kendini bu kadar yıpratmana üzüldüm. bu kadara gerek kalmamalıydı daha naz niyaz zamanlarında.

umarım seni kandırmak için oyalama suyuna gitme yapıp sonra başka dalavereler yapmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…