- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Krediyi ben çekiyorum, ortak tapu yapıyoruz canım enişte saf dışı oldu ya komsunun üstüne de yapsalar gıkım çıkmazAma tapu sizin degil :/ peki sonuc nedir? Bu sekilde kabul ediyor musunuz?
Krediyi ben çekiyorum, ortak tapu yapıyoruz canım enişte saf dışı oldu ya komsunun üstüne de yapsalar gıkım çıkmaz
Canım benim teşekkür ederimSevindim ortak karara baglamaniza. Cok iyi olmus ozaman.
Onlar bana güvenmmesin, zorunda da değiller, çünkü güven karşılıklı bende onlara güvenmiyorum.nişanlının ben ona güveniyorum demesi bile yanlış demekki aile içinde birşeyler dönüyor
bu lafını unutma bence eşin ailesine bağlı ve sen sorun çıkmasın kocamla aramda diye her hafta gideceksinOnlar bana güvenmmesin, zorunda da değiller, çünkü güven karşılıklı bende onlara güvenmiyorum.
Şİimdi neyse de evlenince yüzümü zor görürler
Ama tapu sizin degil :/ peki sonuc nedir? Bu sekilde kabul ediyor musunuz?
Şöyle söyliyim düşeş bir yeden düşeş bir müteahhitten değeri 400bin olan evi 254 bine anlaştık.Konu sahibesi nikah olmadan almayın evi. Hem bürokrasisi daha kolay, hem de evlenmekten cayarsan başına bela olmaz. Krediyi de kesinlikle sen çekme evlendikten sonra nişanlın çeksin. Başına yasal olarak dert alma.
Ev işinde acele etme derim. Bu aileyle, bu nişanlıyla ortak tapu işi yaş. O aileye de nişanlına da hiç güvenme , güven veren tipler değiller. Yaptıkları geri vites de ayak bence. Krediyi sakın çekme. Bana kalsa nişanlıdan paramı da geri isterdim.
Tamamini çekmiştik daha sonra düzeltme yaptım ama ?
Evin ekspertiz değerinin %50si (hisse oranı) , cekilen krediyi karşılıyorsa olur.
Ah canim benim umarim olmaz insallah yasamazsin ama simdi nisanlina soylediklerin kv gorumceye tavirlarinin acisini cikaracaklar. Ortada duran nisanlin ailesine hak verecek. Ne askla ölüp biterek evlenen adamlar ailesi mevzu olunca nikahli karisini üzüyor.Şöyle söyliyim düşeş bir yeden düşeş bir müteahhitten değeri 400bin olan evi 254 bine anlaştık.
Hepimiz gayesi bu evi kaçırmamak.
He benim huzurumdan mutluluğumdan önemli değil giden ev gitsin.
Annemin üzerinde çok sayıda kredi olduğu için kefilim annem gri çizgide.
Ben 145 günlük sigortalıyım.
Yani her şey benim kredi çekebilmeme bağlı.
Yani eğer ben bunu yapabilirsem burunlarını sokup mahfetmeye çalıştıkları oyunları son bulacak.
Dün nişanlıma ağır konuştum.
Bitsin dedim, paragözsünüz dedim benim için önemli değil tapu kime olursa olsun, ortak sbana bana enişteme farketmez, ben annemleri de atamam seni de atamam dedi
He yaw he oylesindirBen direk enişteye güvenmiyorum deyip üstüme saldırmalarına izin vermedim.
1) Tapu masrafı bi daha bi daha olacak dedim
2) Bir insnaı 10 sene ipotek edicez kendimize dedim.
3)Evle ilgili her şeyde ona imza attıtmamız gerekicek bir sürü bürokrosi.
Ben böyle konusunca biraz da diretince bir silkelendiler.
Nişanlımda ben ona güveniyorum borç bizim doğru bizim yanlış bizim dedi.
Yarım saat içinde halloldu benim 10 saat ağladığım şey
İşte biz sana güveniyoruzlar biz bir aileyizler ben onların canıymışım, gözüne çöp koysam çıkarmazmış bile, canından cok sveiyomuş, kızlarıyla aynı görüyormus
Yahu dalga mi geciyosunuz :) adamdan parayi alip borcu kapatip ipotegi kaldirip oyle satmissinizdir.
Kuzum teşekkür ederim ben kendi bankamı gidemesem bile arayacağım şimdi[/
banka başka ipotek almıştırHerseye bi kulp takiyo gibi hissediyorum ama biz satıştan sonra ipotegi kaldırmıştik posedurle işleyiş mi farklı :)
Kesinlikle, adamın didisinin didisina kadar herkes olayların, ilişkinin içinde ama konus sahibinin annesi babası dış kapının mandalı.İçim parçalandı o kadar ağladığınızı okuyunca. Nasıl kıyıyorlar ya para pul, mal için insanlar birbirlerine. Üstelik her şeyin başı. Aileye ömürlük giriyorsunuz ve başlangıç çok kötü oldu. Keşke biraz sabredip nişanlınızın dönmesini bekleseydiniz bu işlemler için. Geniş geniş ev de bakardınız, krediyi de o çekerdi, ev de onun üstüne olurdu. Ya da belki bu yüzlerinin görülmesi gerekiyordu ki yaşandı tüm bunlar. Keşke ev işini askıya alsanız. Onun dayısı, annesi, eniştesi hep krizi yönetiyor. Ailenizi bu kadar pasif konuma getirmeseydiniz keşke. Bu kız sahipsiz değil anlayışı otursaydı kafalarında.
Tapudan sonra karşı tarafin bankasına gidildi borç o zaman kalkti diger bankada 2.siradan ipotek koydu.son imzalar atilmadan satış verildi yani.banka başka ipotek almıştır
İpotek şartı kalkmıştır borç bitmiştir
Borç dururken hiçbir banka açık teminatla krediyi riske sokmaz
Zaten alıcı ipotekle kabul ederse alır evi
Aynen o ikinci derece sizin borç kalkınca birinciye çıkar alan kişi krediyi çekip kendi ipotek koydurmuş zaten ev onun artık sizinde bankaya borcunuz kalmamışTapudan sonra karşı tarafin bankasına gidildi borç o zaman kalkti diger bankada 2.siradan ipotek koydu.son imzalar atilmadan satış verildi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?