- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Kuzum teşekkür ederim ben kendi bankamı gidemesem bile arayacağım şimdiKredi şartları her bankaya göre değişebilir bazı spesifik durumlarda bölgeden onayda alınabilir bence sen burda vakit kaybetmeden git bir bankacıyla konuş işi bırakmamış olsam yardımcı olurdum hedefler çok yardım ederler korkma
Nette okudum aynen böyle yazıyorduİpotekli evi nasıl satış gosterceksiniz tapuda bankanin izni olmadan?
o zaman krediyi kim çekecekse kefili kim olacaksa ona göre malesef.Ama sence de bu kadar güvensizlik boş değil mi hayatın boyunca bu aileye kendini varetmek için cinnet mi geçireceksin..bence gel sen bu ev işinden vazgeç kendi 12 binini al düğününe yatır evlenecem diye tutturduysan ,senin bu evliliğin ucu bucağı tosun gibi yaş..şimdi üç gün ağlarsın öbür türlü ömür boyu başını dağlara taşlara vurur durursun bu aile bir cacığa benzemiyor.bir de aileni bu kadar geri plana itme resmen seni ailece ablukaya almışlar bırak annen baban ağırlığını koysun..muhtemelen senden yaşça büyüğüm ,kimseyi dinlemeyeceksin ama bence cidden gözlerini açmalısınO asker olduğu için kefil de olamaz ki
o zaman krediyi kim çekecekse kefili kim olacaksa ona göre malesef.Ama sence de bu kadar güvensizlik boş değil mi hayatın boyunca bu aileye kendini varetmek için cinnet mi geçireceksin..bence gel sen bu ev işinden vazgeç kendi 12 binini al düğününe yatır evlenecem diye tutturduysan ,senin bu evliliğin ucu bucağı tosun gibi yaş..şimdi üç gün ağlarsın öbür türlü ömür boyu başını dağlara taşlara vurur durursun bu aile bir cacığa benzemiyor.bir de aileni bu kadar geri plana itme resmen seni ailece ablukaya almışlar bırak annen baban ağırlığını koysun..muhtemelen senden yaşça büyüğüm ,kimseyi dinlemeyeceksin ama bence cidden gözlerini açmalısın
İpotekli evi nasıl satış gosterceksiniz tapuda bankanin izni olmadan?
Bankayla konuştum, bilir kişileri aradım. Karşı taraf çalışmıyor dahi olsa ben tapuyu ortak yapabiliyorum. İpotek de ortak, tapuda ortak, borç da ortakBiz ipotekli evimizi satmistik, sikinti olmuyor.
yeni yapılan yorumları okurken aklıma geldi
bu adam vallahi çok uyanık
önce eniştenin üstüne olsun sonra evlenince benim üstüme alırım demesi bile planlı ve düşünülmüş bir şey çünkü bu sefer de ev enişte den hediye gibi olacağı için yine siz hak iddia edemezsiniz
Kiraya çıkarız, ilerde ev alırız dedi şimdi hakkını yememek lazım. Hatta dün anasıyla da tartışmışlar al paranı başına çal demiş biz onlarla konusmadan önce nişanlımaAlip almayacagi ne malum. Ki nisanli da hic evlendikten sonra ev alalim demiyor hic. Illa once alinsin sonra ben ustume alirim. Tamam belki direkt evine oturmak istiyor olabilir ama kv nin tavri cok net zaten gelinin ustune olmasini bariz istemiyor kadin.
Benim kv tapu benim ustume oldu diye ki 1 kuruslari karismadi olay haline getirdi.
Yani paralari karissa da karismasada yapiyorlar bunu
Bankayla konuştum, bilir kişileri aradım. Karşı taraf çalışmıyor dahi olsa ben tapuyu ortak yapabiliyorum. İpotek de ortak, tapuda ortak, borç da ortak
Kiraya çıkarız, ilerde ev alırız dedi şimdi hakkını yememek lazım. Hatta dün anasıyla da tartışmışlar al paranı başına çal demiş biz onlarla konusmadan önce nişanlıma
Biz ipotekli evimizi satmistik, sikinti olmuyor.
Yahu dalga mi geciyosunuz :) adamdan parayi alip borcu kapatip ipotegi kaldirip oyle satmissinizdir.
Bankayla konuştum, bilir kişileri aradım. Karşı taraf çalışmıyor dahi olsa ben tapuyu ortak yapabiliyorum. İpotek de ortak, tapuda ortak, borç da ortak
Ben direk enişteye güvenmiyorum deyip üstüme saldırmalarına izin vermedim.Bence oyle yapin siz bilirsiniz ama. Peki siz ne konustunuz. Cok merak ettik :/
Yahu dalga mi geciyosunuz :) adamdan parayi alip borcu kapatip ipotegi kaldirip oyle satmissinizdir.
Aynen öyle oluyor canımO zaman önce siz kredi çekip evi alacaksınız
sonra evin yarısını satış gibi gösterip nişanlınızın üstüne yapacaksınız
bu şekilde ortak tapu olur
Ben direk enişteye güvenmiyorum deyip üstüme saldırmalarına izin vermedim.
1) Tapu masrafı bi daha bi daha olacak dedim
2) Bir insnaı 10 sene ipotek edicez kendimize dedim.
3)Evle ilgili her şeyde ona imza attıtmamız gerekicek bir sürü bürokrosi.
Ben böyle konusunca biraz da diretince bir silkelendiler.
Nişanlımda ben ona güveniyorum borç bizim doğru bizim yanlış bizim dedi.
Yarım saat içinde halloldu benim 10 saat ağladığım şey
İşte biz sana güveniyoruzlar biz bir aileyizler ben onların canıymışım, gözüne çöp koysam çıkarmazmış bile, canından cok sveiyomuş, kızlarıyla aynı görüyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?