- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bunları konunuza yazsaydınız, yorumların rotası da ona göre değişirdi.Çocuklarını 13 yaşında çalışmaya yollayıp gelen parayla komşuda gezip evde yemek bile yapmayıp pislikten dağınıklıktan geçilmeyen bir evde yaşamışlar çocuklarada babaları bakmış hep . Eşim okuldan gelince bir gün evde olmazdı diyor . Öylesine büyüdük orda burda diyor . Aylarca teyzesi amcasının karısı bakmış . Çaya da çok taktım 8 kaşık çay bir kişi için . ? Dusunceszlik degilmi hep böyle yapsa çay mı dayanır? Yoksa parada lokmada değilim dusunceszligindeyim işin . Keşke hayat boyu daha 13 yaşındaki evlatlarını çalıştırıp parasını yemek yerine biraz baksaymis çok iyi olurmuş . Hep kendine baktirtmis . Kendi ayaklarının üstünde dursun diye 15 bin para verdik dukkan acti kendi isteğiyle. Dukkani hergün kapatıp arkadaşlarıyla gezmeye içmeye gitti batırdı asıl ona pes bize yazik
Siz de taksit taksit yazmışsınız resmen bunları ilk konunuza eklemeniz lazım.Onun bize neler yaptığını bilsen ...
Paramız olmadığı halde kendi kiramızı odeyemezken ona verip herseyini karşılıyoruz.
Genç olduğu halde çalışmıyor emekli de değil herseyini biz veriyoruz o halde beğenmiyor bi de beddua ediyor . 2 aydır eşimin maaşı Yatmadi borclarımız kredilerinizi odeyemedik ama ona kredi kartından borç çekip para veriyoruz. Durumumuzu gördüğü halde hiç acimiyor. Bir anne evladina yaptigi anneligi duygu somurusu olarak kullanip para isterse verince iyi evlat yokken gercskten yoktan anlamayip para veremedigi icin onun istedigi kadar beddua ederse ben de sogurum rahatsz olurum o insandan normal. Amin
O zaman telefonda ses kaydı alın.Gelmezdim çünkü onun yüzüne söylerdim herseyi düzgünce . Ama kayınvalide olunca denmiyo denincede yanlış anlıyor espriyle karışık oğlana diycem diyo
bu ne şimdi konu sahibi rahatsız olduğu durumları yazmış kv yi uyarmış ama kadın yine bildiğini okuyor. bence allah konu sahibine yardım etsin.Allah kayınvaldenize yardımcı olsun sizin elinize düşürmesin.Rabbim ona huzur versin sizdende uzak eylesin...
Çünkümdamat annesi o ev benim de evim kafasında gelin annesi orası farklı bi aile, başkasının özeli bilincinde. Benim annem de evimde çekmece açmaya çekinir ki bi ters hareketimiz olmamıştır. Ama kv yatak odama kadar girer çıkardı, dolaplarını açar kapatırdı daha neler neler... iyi erkek annesi çok çok çok nadir artık bunu kabul etmek lazım.Gencecik kadının günlerce oğlunun evinde işi ne. Maden iç içe yaşayacaktı evlenmesine izin vermeseydi. Artık başka bir aile onlar. Sürekli gidip rahatsızlık vermemeli ki yaşlanıp elden ayağa düşünce gelin de sabırla baksın.
Bütün sabrını gençken tüketirse yaşlılıkta hiç tahammülü kalmaz gelinlerin.
Ayrıca anlattığınız şeyler bir defaya mahsus olsa anlarım ama sürekli sürekli olunca sinir bozucu olabiliyor. Ayda yılda bir gelir de idare et denir ama sürekli sizde ve bu şekilde ise sinirlenmekte ve istememekte haklısın.
Ya benim anlamadığım, bu coğrafyada neden şu hareketleri hiç bir gelin annesi yapmıyor da damat annesi yapıyor. Gelinin annesi eve gelmeye bile çekinirken damadın annesi neden eve yerleşme çabasına giriyor.
bence kv ne yapsa artk senin gozune batiyorKayinvalidem gece ben de kaldı sabah 5 e kadar sigara içti hep duydum Surekli ışıkları açıp kapıları hızlı açıp kapatmalarını. Sigarayı dışarda iç dedim diye alınıyo ama dışarda içiyor mecbur bu seferde eline çakmak verdiğim halde ocakta yakıyor sigarayı dışarı çıkana kadar tüm ev kokuyor. Diş kapıda içiyor evim giriş kat bu seferde kapının dibinde içiyor ve kapı açık içiyor yirmi kere dedim anlamıyor şimdi ben daha nasıl anlatayım bu insana derdimi ? Onun yüzünden sabah 8 de kalkmam gereken ben sabah 6 ya kadar sesten şeyden rahatsız oldum Uyuyamadım . Sinirlerim çok bozuluyor ev az biraz sigara koksa dahi psikolojim bozuluyor. Icmedigimiz için beni çok rahatsız ediyor . Söylüyorum dışarda iciyo bu seferde ocakta yakıyor ee ne diyecegim şimdi de ocakta yakma dışarda yak mi ?
Sabah isim vardı kahvaltıyı yalnız yaptı . Eve geldim gitmiş aradim anahtar ondaydı biryere bırakmış. Akşam gelirim belki dedi ( ins gelmez) eşyalarını bırakmış ama kesin gelir .
Bir kişilik çay değil 10 kişilik yapmış bir demlik dolusu çayı çöpe döktüm .
Hayır sen tek kişisin demliği sonuna kadar neden çay koyuyorsunki çaya yazık ben onu 5 kere içerdim o kadar dolu dolu demlik çay . Hep böle yaparsa bi kilo çay 5 günde biter .
Şimdi ben nasıl anlatcam bunu ona ?
Çok rahatsız bir durum ya kendi evinde rahat edememek .
Kendi evi var Bize yakın sayılır. Yalnız diye anca geliyor ben de bu rahatlığından biktim usandım.
Kafaya çok takıyorum ben de . Iki gundur psikolojim bozuldu.
Benim de yapım böyle biraz takıntılıyım .
Şimdi de çay muhabbetini görünce taktım kafaya . Nasıl anlatacağım?
Ayrıca odada iki koltuk var birinde o uzaniyo birinde eşim bana yer kalmıyor çok rahatsız oluyorum.
Uyuduğu odada yatak odamızın dibi . Surekli bizde kalmaya başladı. Özel hayat kalmayacak bu gidişle. Her ses duyuluyor . Gece lavaboda bile çit çıkmadığı için ses duyuluyor. Tuvalette çeşme açıyorum resmen ses gitmesin diye aciklayici oldu ama biraz öyle yani .
Evin düzeni değişiyor . Rahatsız oluyorum biri mutfağımma girince . Adam akıllı ol bari . Bir kisiysen ona göre cay demle.
Gece 5 e kdr milletin evinde girip çıkıp durma mesela demi.. ışıkları açıp durma .biraz yerinde dur biraz utanma olsun mesela . Fazla rahatlık beni geriyor..... evde hem kedi hem kus var . Kediyi bahçede besliyorum soguklarda eve alıyorum. Kuşu görünce saldırma pozisyonu aliyor. Kus da kv nin odada . Oturma odasında uyuyor kv. Dışarda sigara içip kapıyı kapatmayinca kedi içeri dalıyor . Kv de de kapı ışık kapatmama huyu var . Kedi kuşu yiyecek onun yüzünden diye aklimiz gidiyor. 20 kere uyardık ama aklı havada . Bu dertler kolay gibi görünüyorsa beni çok huzursuz ediyor . Cildiricam
Aminnn. .Allah kayınvaldenize yardımcı olsun sizin elinize düşürmesin.Rabbim ona huzur versin sizdende uzak eylesin...
Kayinvalidem gece ben de kaldı sabah 5 e kadar sigara içti hep duydum Surekli ışıkları açıp kapıları hızlı açıp kapatmalarını. Sigarayı dışarda iç dedim diye alınıyo ama dışarda içiyor mecbur bu seferde eline çakmak verdiğim halde ocakta yakıyor sigarayı dışarı çıkana kadar tüm ev kokuyor. Diş kapıda içiyor evim giriş kat bu seferde kapının dibinde içiyor ve kapı açık içiyor yirmi kere dedim anlamıyor şimdi ben daha nasıl anlatayım bu insana derdimi ? Onun yüzünden sabah 8 de kalkmam gereken ben sabah 6 ya kadar sesten şeyden rahatsız oldum Uyuyamadım . Sinirlerim çok bozuluyor ev az biraz sigara koksa dahi psikolojim bozuluyor. Icmedigimiz için beni çok rahatsız ediyor . Söylüyorum dışarda iciyo bu seferde ocakta yakıyor ee ne diyecegim şimdi de ocakta yakma dışarda yak mi ?
Sabah isim vardı kahvaltıyı yalnız yaptı . Eve geldim gitmiş aradim anahtar ondaydı biryere bırakmış. Akşam gelirim belki dedi ( ins gelmez) eşyalarını bırakmış ama kesin gelir .
Bir kişilik çay değil 10 kişilik yapmış bir demlik dolusu çayı çöpe döktüm .
Hayır sen tek kişisin demliği sonuna kadar neden çay koyuyorsunki çaya yazık ben onu 5 kere içerdim o kadar dolu dolu demlik çay . Hep böle yaparsa bi kilo çay 5 günde biter .
Şimdi ben nasıl anlatcam bunu ona ?
Çok rahatsız bir durum ya kendi evinde rahat edememek .
Kendi evi var Bize yakın sayılır. Yalnız diye anca geliyor ben de bu rahatlığından biktim usandım.
Kafaya çok takıyorum ben de . Iki gundur psikolojim bozuldu.
Benim de yapım böyle biraz takıntılıyım .
Şimdi de çay muhabbetini görünce taktım kafaya . Nasıl anlatacağım?
Ayrıca odada iki koltuk var birinde o uzaniyo birinde eşim bana yer kalmıyor çok rahatsız oluyorum.
Uyuduğu odada yatak odamızın dibi . Surekli bizde kalmaya başladı. Özel hayat kalmayacak bu gidişle. Her ses duyuluyor . Gece lavaboda bile çit çıkmadığı için ses duyuluyor. Tuvalette çeşme açıyorum resmen ses gitmesin diye aciklayici oldu ama biraz öyle yani .
Evin düzeni değişiyor . Rahatsız oluyorum biri mutfağımma girince . Adam akıllı ol bari . Bir kisiysen ona göre cay demle.
Gece 5 e kdr milletin evinde girip çıkıp durma mesela demi.. ışıkları açıp durma .biraz yerinde dur biraz utanma olsun mesela . Fazla rahatlık beni geriyor..... evde hem kedi hem kus var . Kediyi bahçede besliyorum soguklarda eve alıyorum. Kuşu görünce saldırma pozisyonu aliyor. Kus da kv nin odada . Oturma odasında uyuyor kv. Dışarda sigara içip kapıyı kapatmayinca kedi içeri dalıyor . Kv de de kapı ışık kapatmama huyu var . Kedi kuşu yiyecek onun yüzünden diye aklimiz gidiyor. 20 kere uyardık ama aklı havada . Bu dertler kolay gibi görünüyorsa beni çok huzursuz ediyor . Cildiricam
Allah kayınvaldenize yardımcı olsun sizin elinize düşürmesin.Rabbim ona huzur versin sizdende uzak eylesin...
Yani keske buna bir konu acsaydiniz sizi daha cok anliyan olurdu... sigara cay bunlar bahaneOnun bize neler yaptığını bilsen ...
Paramız olmadığı halde kendi kiramızı odeyemezken ona verip herseyini karşılıyoruz.
Genç olduğu halde çalışmıyor emekli de değil herseyini biz veriyoruz o halde beğenmiyor bi de beddua ediyor . 2 aydır eşimin maaşı Yatmadi borclarımız kredilerinizi odeyemedik ama ona kredi kartından borç çekip para veriyoruz. Durumumuzu gördüğü halde hiç acimiyor. Bir anne evladina yaptigi anneligi duygu somurusu olarak kullanip para isterse verince iyi evlat yokken gercskten yoktan anlamayip para veremedigi icin onun istedigi kadar beddua ederse ben de sogurum rahatsz olurum o insandan normal. Amin