Evin düzeni çok bozuluyor

Çok çok zor bir durum kayınvalideniz biraz rahat aynı sorun bendede var bazı insanlar sadece kendini düşünüyor

Allah kayınvaldenize yardımcı olsun sizin elinize düşürmesin.Rabbim ona huzur versin sizdende uzak eylesin...
Niye tek taraftan bakıyorsunuz? Çay konusu dışında haklı buldum ben konu sahibini. Kendi evi dururken neden başkasında kalırki insan. Sabah 5e kadar sigara içtiğine göre gayette sağlıklı biri. Sağlık sorunuda yokken sırf keyif İçin konu sahibinin evinde kalacaksa birlikte oturalım deseymiş en baştan keşke.

Kv gelir bazen evin düzenine karışır kötü niyetli olduğunu düşünmem benim de hoşuma gitmeyen şeyleri var ama evi havalandırmak zor olmamalı bende sevmiyorum sigarayı falan ama tanrı misafiri eşimin annesi arada sırada idare etmek gerek bir gün bende yaşlanıcam ben de kv olucam kv de kp de ne olursa olsun başımın üstünde yerleri var biraz pozitif düşünün lütfen kendinizi de yıpratıyorsunuz böyle

Eşiniz söylesin siz müdahale etmeyin

Nasıl ya düşündükçe üzülüyorum biz böyle olduk mu sahiden?
Yapmayın gençler o anne aynı şehirde otursa bile belki tek başına yaşamaktan çok sıkılıyordur ki konu sahibi son zamanlarda böyle oldu demiş kadın baştan beri rahatsızlık vermemiş zaten ki gelip oğlunda kalması nasıl rahatsızlık diye düşünülebilir ki.
Çok kötü niyetli kayınvalideler olabileceği gibi bir çayı bile sorun eden gelinlerin olduğunu görüyoruz.
Evet tabi ki çocuklarımız yuvalarında mutlu olsunlar ama bu onlara hiç gitmeyelim,evlerinde diken üstünde oturalım demek mi?
Lütfen genç kızlar da evlenirken bir zahmet anne babaya,büyüklere nasıl hürmet edileceğini öğrensinler.
Kadının resmen gözününün üstünde kaş vardan nem kapılmış.
Evladımın evinde eşinin benim için bu şekilde düşündüğünü hissetsem sanırım inanılmaz bir hayalkırıklığı yaşarım ki hayatımda hep çocuğum mutlu olsun mottosunu benimsemişimdir.
Fakat bu mutluluk değil saygısızlıksa orda duracaklar.evlatlar da evlatlığını bilecek.oğlum da eşinin annesine aynı saygı ve sevgiyle yaklaşacak her zaman.o da aynı saygısızlığı yaparsa önce ben uyarırım. Bu konu bence tam ben kendime yer edeyim gör bak sana ne edeyim olmuş.

Böyle bir konu açmanızı anlamadım. Diğer konularınızı bilmeyenler buradaki yazdıklarınıza göre yorum yapıyorlar. Bu kadının size sigara kokusu ve bir demlik çaydan daha çok zararı var. Bence psikolojisi de sağlam değil. Eşinizle oturup konuşun. Sonra da kv ile ciddi bir konuşma yapın. Geçim derdiniz var. Hep birlikte çalışıp birşeyler yapmanız gerek.

Korkunçsunuz anne güzellemesini bırakın ne demektir.
Sigara kokusu ile anneye yapılan saygısızlık bir midir.
Önceki konularını bilmem,başka ne gibi sorunu var bilmem,açtığı konuya yazdıkları ile değerlendirdirdiğimde evlerden uzak bir zihniyet görüyorum.
Siz de bu kadar kendinizi hayatın merkezinde görmekten vazgeçin.evlendiğiniz eşlerinizin büyüklerine terbiyeli olun incileriniz dökülmez.

Şimdi gelir öz annen olsa koyduğu fazla çay gözüne batmazdı diyğcek tayfa !! Burda atar tutarlar kendileri evde kimbilir nelerden rahatsız oluyorlar işgüzarlık başka şey..
Bende tam bunu diyecektim. Kendi annesi olsa çay gözüne batmazdı. Batarsa söylerdi. 10 cümlede 1 “çayı fazla demledi, çayı fazla demledi”. Tamam, çayını demleyip gitsin o zaman kayınvalidenin.

Vallahi bende hiç yatılı misafir sevmem. Kalanada şunu şöyle bunu böyle yap derim. Aslada kontrolü elden bırakmam. Ne değişsin istemiyorsanız, o konuda uyarın yada siz daha önce yapın.

Onun bize neler yaptığını bilsen ...
Paramız olmadığı halde kendi kiramızı odeyemezken ona verip herseyini karşılıyoruz.
Genç olduğu halde çalışmıyor emekli de değil herseyini biz veriyoruz o halde beğenmiyor bi de beddua ediyor . 2 aydır eşimin maaşı Yatmadi borclarımız kredilerinizi odeyemedik ama ona kredi kartından borç çekip para veriyoruz. Durumumuzu gördüğü halde hiç acimiyor. Bir anne evladina yaptigi anneligi duygu somurusu olarak kullanip para isterse verince iyi evlat yokken gercskten yoktan anlamayip para veremedigi icin onun istedigi kadar beddua ederse ben de sogurum rahatsz olurum o insandan normal

Genel olarak haklısınız fakat benim merak ettiğim bu davranışları kayınvalide değil de anneniz sergileseydi yine aynı derecede çıldırma noktasına gelir miydiniz?

Kendi annem olsa bu çayı bu kadar çok neden yaptın ki kendine kadar yapsaydın keşke derdim

Genel olarak haklısınız fakat benim merak ettiğim bu davranışları kayınvalide değil de anneniz sergileseydi yine aynı derecede çıldırma noktasına gelir miydiniz?
Gelmezdim çünkü onun yüzüne söylerdim herseyi düzgünce . Ama kayınvalide olunca denmiyo denincede yanlış anlıyor espriyle karışık oğlana diycem diyo

Paramız olmadığı halde kendi kiramızı odeyemezken ona verip herseyini karşılıyoruz.
Genç olduğu halde çalışmıyor emekli de değil herseyini biz veriyoruz o halde beğenmiyor bi de beddua ediyor . 2 aydır eşimin maaşı Yatmadi borclarımız kredilerinizi odeyemedik ama ona kredi kartından borç çekip para veriyoruz. Durumumuzu gördüğü halde hiç acimiyor. Bir anne evladina yaptigi anneligi duygu somurusu olarak kullanip para isterse verince iyi evlat yokken gercskten yoktan anlamayip para veremedigi icin onun istedigi kadar beddua ederse ben de sogurum rahatsz olurum o insandan normal

Umuyorum oğlum bu düşüncede olan bir kız ile evlenmez.çok amin.yazık gerçekten kadının her şeyi batar olmuş size ne ayıp.
Genç olduğu halde çalışmıyor emekli de değil herseyini biz veriyoruz o halde beğenmiyor bi de beddua ediyor . 2 aydır eşimin maaşı Yatmadi borclarımız kredilerinizi odeyemedik ama ona kredi kartından borç çekip para veriyoruz. Durumumuzu gördüğü halde hiç acimiyor. Bir anne evladina yaptigi anneligi duygu somurusu olarak kullanip para isterse verince iyi evlat yokken gercskten yoktan anlamayip para veremedigi icin onun istedigi kadar beddua ederse ben de sogurum rahatsz olurum o insandan normal . Siz böyle insan olmazsaniz sizle ilgili de böyle düşünmez kimse zaten merak etmeyin

bakın bu yazdığınız tamamen oğlu ile onun arasındaki mesele.asıl kızgın olduğunuz kayınvalideniz değil annesi ve sizin arasındaki ilişkiyi dengeleyemeyen eşiniz bence.
Parası yoksa,evinin ihtiyaçlarını karşılayamayacakken annesine borç harç para veriyorsa eşinizi biraz sorgulayın.
Bu konu kesinlikle sizin onun demlediği çaya bile kulp takmanıza bahane olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…