- 13 Mart 2015
- 4.125
- 7.476
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Çok az bilgi vermişsin konunda. Yaşantını bilmeyenler çay mevzsusuna takılmış. Kayınvalide derdi olanlarsa sana hak vermiş. Kayınpederin bitti, kayınvaliden başladı. Yakında kayınvaliden bitecek, kayınpederin tekrar başlayacak vs. Buradaki asıl sorun aile dinamiğini ayarlayamayan eşinde. O yüzden boşuna kendini yıpratma, eşinle adam gibi konuş. Sana tavsiyem de bu olayları yoluna koymadan çocuk yapma.
Derdinin çay, kedi ya da kuş olmadığını da biliyorum. Ekonomik olarak çok dardasınız, daha önce kayınvalideye dükkan açtınız batırdı, siz evlenince bana bakmak zorundasınız dedi işten ayrıldı, yaş olarak da çok genç vs vs. Ekonomik durumunuzu ferahlatmak için siz de çalışabilirsiniz. Şu dönemde tek maaşla geçinmek aşırı zor zaten. Ama önceliğiniz eşinizle konuşmak olmalı. İşin çözümü orada. Siz söylerseniz iki gün sonra önünüze gelecek bir konu çünkü.
Derdinin çay, kedi ya da kuş olmadığını da biliyorum. Ekonomik olarak çok dardasınız, daha önce kayınvalideye dükkan açtınız batırdı, siz evlenince bana bakmak zorundasınız dedi işten ayrıldı, yaş olarak da çok genç vs vs. Ekonomik durumunuzu ferahlatmak için siz de çalışabilirsiniz. Şu dönemde tek maaşla geçinmek aşırı zor zaten. Ama önceliğiniz eşinizle konuşmak olmalı. İşin çözümü orada. Siz söylerseniz iki gün sonra önünüze gelecek bir konu çünkü.