• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

önerileriniz benim için çok değerli, ne gibi değişiklikler önerirsiniz?

Eklentiler

• $Görünt016.webp
    $Görünt016.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $Görünt069.webp
    $Görünt069.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $Görünt077.webp
    $Görünt077.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 94
  • $Görünt067.webp
    $Görünt067.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $Görünt068.webp
    $Görünt068.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
evimde en sevdiğim yer salon. (salon bizim oturma odamız aynı zamanda bu arada )seviyorum çünkü evde en geniş alan ve yayılıp televizyon seyrediyoruz dinleniyoruz salonumuzda.

benimde en sevdiğim köşem yatak odam ve yatağım uzatıp ayaklarımı minibook umu alıp bide t.v mi actımmı değmeyin keyfime hehe:)

evlerde yapılan oturma odalarını çok saçma buluyorum:)

çocuksuz aileler için salon ideal.Ama çocuk varsa bir de koltuklarınız ve halınız beyazsa o zaman biraz zor oluyor.Benim salonum beyaz ağırlıklı objeler var ve yemek masası gibi köşeli mobilyalar olduğu için salonda oturmak en azından benim için zor.

oturma odasındaki koltuklar çok hoş ama ben halıyı beğenmedim kızmazsan oraya daha kahve bej ağırlıklı desende bi halı alabilirsin belki.birde konsolun üstündeki örtü çok büyük kapatmış mobilyayı göz yoruyor.ayrıca antre ve mutfak halılarına bayıldım ağız tadın bozulmasın canım

çocuksuz aileler için salon ideal.Ama çocuk varsa bir de koltuklarınız ve halınız beyazsa o zaman biraz zor oluyor.Benim salonum beyaz ağırlıklı objeler var ve yemek masası gibi köşeli mobilyalar olduğu için salonda oturmak en azından benim için zor.

her güzelliğin zorluğu vardır:)annem bizi( 3 kardeş)salonda büyüttü ben oğlumu salonda büyüttüm tabii ki kendi odalarımız vardı ve oğlumunda odası vardı..eğer çocuklara oda sağlanırsa salonda sıkıntı olmuyor tavsiye ederim

arkadaşlar hepinizin evi çok güzel biz hala çeyiz aşamasındayız burdan çok güzel fikirler alıyorum evimi döşediğimde emin olun bende resimlerle gösermeyi çok isterim.bu arada türk bayraklı arkdaşın üzerine nedne bu akdar gittiniz anlamdım herkes evini eklemiş oda eklemiş bu saldırı nedendir.ben çok beğendim sevgiler.

oturma odanızın perdelerini daha canlı renklerle değiştirip yastıklarınızın kılıflarını da perdelerinizle aynı tonlarda kaplatırsanız odanız daha canlı ve sıcak halle gelir diye düşünüyorum.. sevgiler..

Back
X