• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

evimin en cok sevdiğim bölümü balkon manzarası

Allah bize de verirmi ki böyle bir manzaralı ev ,eşimle bizim hayalimiz hep böyle bir evde hayatımızı geçirmek,deniz kıyısında,bahçeli,2 katlı güzel bir balkonu olan sakin bir yerde balkonunda bir yandan kitap okuyup denize bakmak o havayı solumak ne hoş olurdu dimi kızlar HAYALLER GÜZEL İNŞALLAH HAYIRLISI İLE BİRGÜN GERÇEK OLUR :34:

[sıze=3]burasıda benim sevdiğim en köşe
mutfağım :asigim:
[/sıze]
[sıze=3]
[ımg]http://img148.imageshack.us/img148/4927/mutfak7lm5.jpg[/ımg]

[/sıze]
[sıze=3] neden mi çok seviyorum:ecrin_bebek:
Penceresinden beni huzura kavuşturan görüntüsü yüzünden :asigim:
[/sıze]
[sıze=3]

[ımg]http://img216.imageshack.us/img216/7339/dscf0429fr1.jpg[/ımg]
[/sıze]

bayıldımmmmmm vallahiii :52:

Gördüğümkadarıyla çoğunuzun evinin oturma odası köşem takım, yeni evli çifler için aileye 3. bireyin katılması ve koltukta oturur pozisyona gelmesi için en az 5 sene sonrasını düşünürsek, yeni evli çiflerin uzanıp oturması için çok ideal. benimde tercihim köşem takım ama şehir dışına gelin gidiyorum, ve her ikimizinde ailesi burada kalıyor, yatılı misafirlerimizin çok olacağını düşünürsek, kanepe takımı daha ideal olacak gibi :(

attachment.php
bende çok merak ettim vde çok beğendim nefiss...
bend etam evinizi görmek isteyenm meraklılardanımm:kedi:

Çok güzel bir mutfak,zevkle yemek pişirilir.

aynı şekilde düşünüyorum :)
insanın günlük oturduğu oda her daim her dakika pırıl pırıl kalmıyor,örneğin az önce otruma odamın halısının üstüne çay döküldü...onu temzlicem ama ani bir misafir gelse salonum tertemz , oraya hemen alırım ,kirli halının olduğu bir odaya sokmaktan iyidir. en azından silinceye kadar...günlük kullanım odası olarak oturma odası gayet mantıklı.. en azından beyaz koltuk sevdğim için salonumu beyaz koltuklarla dekore edebildim...günlük odamın koltukları dha koyu renkli mesela. yani o açıdan pek te gereksiz sayılmaz

Back
X