• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

Merhaba , resimlere baktım çok güzeller..

Allah herkese güle güle oturmayı nasip eylesin.

Benim evim bahçe katı ve bahçem büyüktü bi kısmını kapattık , çim halı döşeyip salıncak ve masa koyduk çalıştığımız için pazardan pazara kahvaltı keyfi yapıyoruz orada :16: ama işteyim şu an ve resmi yok , çekersem koyarım inşallah :3:

$SAM_1638.webp$SAM_1637.webp
Belkide bazılarına basit gelebilir ama ben evimde bu küçük detaylara bayılıyorum ve kitaplığımı çok seviyorum:68:

aa bu konuyu ne zaman açtınız ben görmemişim hayret:1shok: vede bravo süper bir fikir ve konu olmuş:lepi: bende katılayım hatta dalayım konuyakaydirigubbakcemile3
benim evimde yazları en sevdiğim köşe bahçemizdeki çardak

kışlarıda mutfağım

wuuuuu.. süper bir mutfaaakk:52::52:.. çardakda gerçekten çok güzel.. mutfağın temizliği nasıl oluyor acaba :) inanın diğer odalarınızıda çok merak ettim :) güle güle oturunuzzzzzzzzz:16::16:

Merhaba , resimlere baktım çok güzeller..

Allah herkese güle güle oturmayı nasip eylesin.

Benim evim bahçe katı ve bahçem büyüktü bi kısmını kapattık , çim halı döşeyip salıncak ve masa koyduk çalıştığımız için pazardan pazara kahvaltı keyfi yapıyoruz orada :16: ama işteyim şu an ve resmi yok , çekersem koyarım inşallah :3:

Demiştim, sözümde durmak isterim .. :9:

$2012-06-23 10.24.11.webp$2012-06-23 10.23.14.webp

Bahsettiğim kısım burası :16:

Çok güzelmiş canım mutfağın çok beğendim. Güle güle otur inşallah.. Benimde benzer bir mutfağım var dikdörtgen bu tarz sığar mı acaba? Sağ taraftaki duvarda ne var acaba? Birde kapı girişi yönünü çekebilirmisiniz? Son birşey daha rica etsem mutfağın ölçülerini de yazar mısınıız?

Birde Ciciş arkadaşında mutfağını çok beğendim. Onunda ölçülerini merak ettim. Yazarsanız sevinirim..

Şimdiden Teşekkürler..

aa bu konuyu ne zaman açtınız ben görmemişim hayret:1shok: vede bravo süper bir fikir ve konu olmuş:lepi: bende katılayım hatta dalayım konuyakaydirigubbakcemile3
benim evimde yazları en sevdiğim köşe bahçemizdeki çardak

kışlarıda mutfağım

oturma odamdaki köşe takımının L tarafı :9:
Ayaklarımı uzatıyorum laptopı alıyorum kucağıma ohhh :9:

henüz yeni evli olduğum için ewimin her köşesi ayrı ayrı mutluluk veriyor eşimle olduğum her yer bana cennet hanımlar:DD

kesinlikle köşe takımımın L bölümü.Aşkla bağlıyım ona zira en çok orda rahat ediyorum ayaklarımıda uzatıyoruuuummm ohhhh

Back
X