- Konu Sahibi cherryblossom
-
evimin en sevdiğim bölümü salonumdur sizinle paylaşmak istedimturkbayragi
bayrağı genelde göklerde görmeye alışkın olduğumuz için garip geldi sanırım. çok seviyor ve saygı duyuyor olsaydınız bencede yaslandığımız bir şeye kaplamazdınız. halınıza da işletin oldu olucak.kuşla böcekle karşılaştırmışsınız ne alaka allahaşkına ikisi aynı değerde olan şeylermi.lmaz:
Eki Görüntüle 237342 Eki Görüntüle 237341
Evimde en cok sevdigim yer bu koltugumda uzanip tv seyretmekk
Yastıkların koltuk takımına mı ait canım,çok beğendim :)
çok şekerler,nereden aldığını öğrenebilirmiyim :)))Canisi kendim evime uydurarak aldim koltuklarim sade idi :)
çok şekerler,nereden aldığını öğrenebilirmiyim :)))
pembiş yastıkların nereden alındığı merakla bekleniyor.. :)) ayrıca köşeniz hakıkaten çok güzel. hem iç açıcı hem benden çiçekleri çok severim pek güzel olmuş.allah bozmasın.
mutfak tezgahınız laminant galiba. nasıl kullanışlımıdır önerirmisiniz.bende laminant yaptırmak istiorum yeni evime ama kararsızım hala.ben de en çok mutfağımda huzurlu vakit geçiriyorum. küçük tv yi bi köşeye koyup bir yandan izlerken diğer yandan yemek ,bulaşık vs. ile uğraşıyorum. mutfak masası da oğluşuma hamile kalmadan önce sigara içerken keyif alıp pencereden etrafı izlediğim bir köşeydi.ama artık uğramaz oldum...
Burasıda benim sevdiğim en köşe
mutfağım :asigim:
neden mi çok seviyorum:ecrin_bebek:
penceresinden beni huzura kavuşturan görüntüsü yüzünden :asigim:
evlerde yapılan oturma odalarını çok saçma buluyorum:)
Burasıda benim sevdiğim en köşe
mutfağım :asigim:
neden mi çok seviyorum:ecrin_bebek:
penceresinden beni huzura kavuşturan görüntüsü yüzünden :asigim:
bayıldım bayıldım canım
kahve manyağı olarak hemen size geliyorum.ayrıcada evinde çok hoşmuşş yani:))çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?