Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

evimin en sevdiğim bölümü salonumdur sizinle paylaşmak istedimturkbayragi

nerede yaşıyosunuz bilmiyorum ama türk bayrağının büyük bi şekilde evinize asıp karşısında selam durmanızı anlarım bu bizim kutsalımız bayrak yere düşmez ve bu maddeden haberiniz yok galiba şu anda titriyorum inanın biz amerikan değiliz ve bayrağımıza sonsuz saygımız var bide bu yönden düşünün
Madde 7 – Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz. Resmi yemin törenleri dışında her ne maksatla olursa olsun, masalara kürsülere, örtü olarak serilemez. Oturulan veya ayakla basılan yerlere konulamaz. Bu yerlere ve benzeri eşyaya Bayrağın şekli yapılamaz. Elbise veya uniforma şeklinde giyilemez.

çok güzel cevaplamışsınız kutlarım sizi

Ben evimin en cok bahcesini ve salonumu seviyorum.Suan yeni tasindik telasimiz suruyor kismen yerlestik bazi koliler ellenmedi bile koltuklarimi degistirdim ama agustosun 10gibi eve teslim edilecekmis bu yuzden tum evin resimlerini hepsi tamamlandiginda koyucam umarim begenirsiniz

pembiş yastıkların nereden alındığı merakla bekleniyor.. :)) ayrıca köşeniz hakıkaten çok güzel. hem iç açıcı hem benden çiçekleri çok severim pek güzel olmuş.allah bozmasın.

pembiş yastıkların nereden alındığı merakla bekleniyor.. :)) ayrıca köşeniz hakıkaten çok güzel. hem iç açıcı hem benden çiçekleri çok severim pek güzel olmuş.allah bozmasın.

Canim 2sene evvel netten ismarlamistim, buarada cok sagoll bende cok seviyorum ciceklerii zaten belli oluyordur evimden :)

mutfak tezgahınız laminant galiba. nasıl kullanışlımıdır önerirmisiniz.bende laminant yaptırmak istiorum yeni evime ama kararsızım hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…