- Konu Sahibi cherryblossom
-
benim en sevdiğim köşe gerçekten salonumun köşesi bayılıyorummm
burda kocişle resmim var cam bir vazom vardı resimlik yaptım
tek dalı ile hayatını kurtardığım çiçeğim var ve nedense perdeminde güzel durduğunu düşünüyorum
ayyy ne olur kendini beyenmiş demeyin sadece bu köşeyi çok seviyorummm
evimin en sevdiğim bölümü salonumdur sizinle paylaşmak istedimturkbayragi
evimin en sevdiğim bölümü salonumdur sizinle paylaşmak istedimturkbayragi
hanımefendi şöyle düşünelim isterseniz örnek vermek gerekirse mesela burda bir ingiliz komşum var baykuş objesini çok seviyor bir de deriyi herobjede hertülü şeyde baykuş ve deriye yönelik derinin kullanıldıgı eveşyası var demekki tek ben degilim araştırın kendinizdede mesela bir renk bir fiğür herhangi birşeye çok tutkunluk bu mutlaka kullandıgınız şeye yansıtırsınız. ilkdefa bir insanın bayragından rahatsız oldugunu farkettim ve üzüldüm. ne yazıkki başka üzücü birşeyde bayrak sevmenin sadece ülkücülere yönelik birşeymiş gibi kabul edişiniz. kuzum kusura bakmayın ama sizin bayragınız nedir. veya insan bayragını heryerde perdesinde kıyafetinde çantasında taşımaktan rahatsız olurmu hiç.bence sizdeki bir siyasi görüşün tepkisi olsa gerek öyle olmasa her objeye kuşu böcegi örümceki kullanan insanlarada da tepki vermeniz gerek. görüşünüz sizi ilgilendirir.bu benim bayragıma olan sevgimin herşeyimde görmek isteme tercihimdir.szin böcek kuş tercihlerinize ben eleştiriyormuyum. lütfen bayragımıza saygınız yoksa bile insanların zevklerine saygı duyalım ben sevdiğim şeyi herşeyde kullanırım gözümün önünde olması gerek bence o nedenle sizin eleştirilerinize katılmıyorum. bayrak bir ülkenin bagımsızlıgıdır ve milletin ülkenin bir sembolüdür ülkücülerin degil.turkbayragi
açıkça söyleyeyim ben bayrak sevmiyorum
sınırları, bayrakları ve farklılıkları artıran diğer sembolleri ve kavramları da
milliyetçiliği de
ve inanın bu hiç üzücü bir durum değil
sizin zevkiniz ve tercihiniz böyle olabilir tabi
fakat dışarıdan bakacak olursam herhalde bir fransızın evine gittiğimde tüm dekorda fransız bayrağı görsem korkadım o insandan..
o nedenle bu şaşkınlık, çok garipsemeyin bence
tercihinize saygımız var
buraya fotoğraf konunca illa yorum yapılır
iki yorumda da saygısızlık yok..
bu noktada da size uymasa da düşüncelerimize saygı gösterin...a.s
çolak çok merak ettim hemen yükle fotoğraflarıhihoyyyt
bayrağı genelde göklerde görmeye alışkın olduğumuz için garip geldi sanırım. çok seviyor ve saygı duyuyor olsaydınız bencede yaslandığımız bir şeye kaplamazdınız. halınıza da işletin oldu olucak.kuşla böcekle karşılaştırmışsınız ne alaka allahaşkına ikisi aynı değerde olan şeylermi.hanımefendi şöyle düşünelim isterseniz örnek vermek gerekirse mesela burda bir ingiliz komşum var baykuş objesini çok seviyor bir de deriyi herobjede hertülü şeyde baykuş ve deriye yönelik derinin kullanıldıgı eveşyası var demekki tek ben degilim araştırın kendinizdede mesela bir renk bir fiğür herhangi birşeye çok tutkunluk bu mutlaka kullandıgınız şeye yansıtırsınız. ilkdefa bir insanın bayragından rahatsız oldugunu farkettim ve üzüldüm. ne yazıkki başka üzücü birşeyde bayrak sevmenin sadece ülkücülere yönelik birşeymiş gibi kabul edişiniz. kuzum kusura bakmayın ama sizin bayragınız nedir. veya insan bayragını heryerde perdesinde kıyafetinde çantasında taşımaktan rahatsız olurmu hiç.bence sizdeki bir siyasi görüşün tepkisi olsa gerek öyle olmasa her objeye kuşu böcegi örümceki kullanan insanlarada da tepki vermeniz gerek. görüşünüz sizi ilgilendirir.bu benim bayragıma olan sevgimin herşeyimde görmek isteme tercihimdir.szin böcek kuş tercihlerinize ben eleştiriyormuyum. lütfen bayragımıza saygınız yoksa bile insanların zevklerine saygı duyalım ben sevdiğim şeyi herşeyde kullanırım gözümün önünde olması gerek bence o nedenle sizin eleştirilerinize katılmıyorum. bayrak bir ülkenin bagımsızlıgıdır ve milletin ülkenin bir sembolüdür ülkücülerin degil.turkbayragi
bayrağı genelde göklerde görmeye alışkın olduğumuz için garip geldi sanırım. çok seviyor ve saygı duyuyor olsaydınız bencede yaslandığımız bir şeye kaplamazdınız. halınıza da işletin oldu olucak.kuşla böcekle karşılaştırmışsınız ne alaka allahaşkına ikisi aynı değerde olan şeylermi.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?