Evimizin En Sevdiğimiz Köşesi..

neyse sizin için zor olacak ama bu şekilde yapayım bari evimde en sevdiğim köşeyi...

Eklentiler

• $Fotoğraf0398.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0400.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0404.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
evimin hiç bir köşesini sevmiyorum. hem evim kira hem eski ve bakımsız bir ev hemde adam akıllı bir eşyam yok. ama içindekilerini(kociş ve bebişim)işte onlar her şeye bedel

süüperr mutfakkkkk..cok merak edıom amerıkan rht oluyomu...kokmuyomu salon..ve hep derli toplu olmk zrunda kalmıomu mutfak...bende kendı ewımı dusunıyomv ama kullnımı tedırgın edıooo :kedi:

güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
2 ay oldu evleneli,evime alışmaya çalışıyorum.
ama mutfağımın amerikan olmasından çok memnunum.
eşimle hep beraber olmuş oluyorum.her şey elimizin altında.
çok yakınlarım geldiğinde onlarla bir yandan sohbet edip bir yandan çay hazırlamak hoşuma gidiyor.
misafirleri ise misafir odasına aldığım için bir prolem yok.
koku olayına gelince iyi çekişli bir davlumbaz koku prolemini kaldırıyor.
yani ben kısacası çok memnunum ve tavsiye ederim herkese.
evimin hepsini çekince ekleyeceğim.
ama foto eklemeyi beceremiyorum.direk olarak nasıl çıkyor fotolar?
sadece mutfağı çektim onu eklemeye çalışayım

sennkı süper olmuş ama bnımkı salonla bırleşcek..oturma odamla degıl o yuzden tedırgın oldum..otrma odasyla olunca efet daha rahat bıle olurr zemuszemus

canım hem misafir odası olarak kullanacaksan belki problem olabilir.
evin salonu çok büyüktü,ve mutfağı çok küçük ve karanlıktı.ayrıca oturma odası olarak kullanabileceğim bir oda yoktu.çalışan bir bayan olarak her zaman temiz duran bir misafir odası olması gerekiyordu.
bu yüzden salonu böldürdüm geri kalan kısmını mutfakla birleştrdim.böylece hem bir oturma odası çıktı ortaya hem de mutfak geniş ve aydınlık oldu.
duvarların rengini beğenmene sevindim.tam rengi bilmiyorum boyacı mutfak dolaplarına göre boyadı.bir duvarda komple bordoya boyandı üzerine altın rengi şekil yapıldı.herkes duvar kağıdı zannediyor ama değil .

Değercim gerçekten çok zevklisin mutfak dolaplarının rengi ve tarzı harika.Taburelerine tek kelimeyle bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm.O duvarı öylesine incelikle desenlendiren boyacınının önünde saygıyla eğiliyorum.TÜM EVıNıN RESıMLERıNıDE HEYECANLA BEKLıYORUM LÜTFEN EKLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…