Evimizi satıp araba aldık acaba iyi mi ettik aklım çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı cümleyi sabah iş arkadaşlarıma kurdum. Birinin kıyafeti hakkinda konuşuyorlardı, insanların hayatına karışmamayı ne zaman ogrenirsek o zaman bu ülke değişir dedim. Kadın açık giyinmiş ondan bahsediyorlar kendileri de karılarını torpille işe sokmak için randevu almışlar bugün. Ama açık giyinen kadın ahlaksız onlar çok ahlaklı, yersen.

Bizde ev için arabayı gözden çıkardık. Genellikle de böyle oluyor. Ev almak çok daha zor hele şimdi. Sizde tersi olmuş. Olamazmi olur insan keyfine daha düşkün olur evim olmasın arabam olsun diyebilir . Herkes kendi çocuğunun kafa yapısına göre olaya yaklaşmış

Dediğim gibi. Krediye karşıyım . Borçlanıp ödemeyi bende istiyorum ama borc alarak . Bankasiz faizsiz istiyorum. Ama bende borçlanırsak birşeylerin sahibi olabiliriz diye düşünüyorum
Bu nasi bisey ya. Bankalar biz cevremizden para dilenip rezil olmayalim diye icat edilmiş kuruluşlar degil mi?

kırk yılda bir ev almıssın sonra onu satıp araba akıl kari degil yaniii kadınlar daha cokkkkkkkkkkkkkk ceker bu kafayla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…