nasıl bize gelecek anlamadım.ev satılsa olduğu gibi borca gidecek.
heralde arkadaş şnu kastetti . örnegin borç 100 milyarsa ev 150 ederse devlet 50 milyarını size geri veriyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatile gelen kızını bile giderayak 20bin lira borçlandırmış.1200 lira ödeyecekmiş görümcem ayda öğretmen maaşıyla kendi mi geçinsin bunu mu ödesin?
bir tuhaf adam ya karşına alınıp konuşulacak bir tip değil.borcunun miktarını bile söylemedi hiç karısına bile taki bıçak kemiğe dayanana kadar.
Malasef batağa düşen yanındakileride düşürüyor o batağa. Eminim ki oda bilmiyordur ne kadar borcu olduğunu. Ticaretle mi uğraşıyordu kayınpederiniz?
ya siz birlikte yaşamıyorsanız, o eve icra gelmez ki, haciz sadece tebligatın alındığı adrese yada avukatın borçlunun oturduğunu iddia ettiği yere gider, ben birlikte oturuyorsunuz sandım..muhtarın orada sizin oturduğunuzu , kayınpederinizin orada oturmadığını beyan etmesi bile yeterli olacaktır bence,sonuçta o hanede kimlerin yaşadığı ikametgahta belli..haciz memuru gelirse eğer bunları söyleyin ona..ama zannetmem geleceğini..
eşim eşyaları birine (bir akrabaya) satalım o zaman bir şey olmaz diyor.bu olabilir mi?
Eşyadan kastınız nedir ?? Sizin evinizin içindeki tv ,buzdolabı vs şeyler ise ne gerek varki..sizinle oturmuyormuş zaten
Yok canım posta kutusuna falan koymazlar :)) imza karşılığı vermeleri gerekir.evde kimse olmazsa muhtara bırakırlar.kapıyada not yazarlar muhtarlıkta evrakınız var alın diye..bir de arkadaşlar tebligat elden mi verilir,yoksa posta kutusuna mı koyarlar.
bu benim için çok önemli çünkü komşularım çok meraklı,kredi kartı ekstrelerimi bile yırtıp incelerler ne kadar borcu gelmiş diye.alıp atabilirler yani çok tuhaflar.
bir de arkadaşlar tebligat elden mi verilir,yoksa posta kutusuna mı koyarlar.
bu benim için çok önemli çünkü komşularım çok meraklı,kredi kartı ekstrelerimi bile yırtıp incelerler ne kadar borcu gelmiş diye.alıp atabilirler yani çok tuhaflar.
Postacı imza karşılığı teslim alıyor. Evde kimse yoksa kapıya haber kağıdı bırakıyor. muhtarlığa teslim ediyor. ancak haber kağıdında .... icra dairesinden gibi evrakı belirtiyor.